punbb یک انجمن خفن سریع!

والا من از این پرشین وب هاستینگ گرفتم ولی نمی دونم چه جوریه هر دفعه یک بامبول جدید در میاره بیشتر از همه خودم نمی تونم وارد سایتم خودم بشم. الان هم اصلا کلا سایتم ریخته بهم ولی اگه توی انجمن مشکلی دارید می تونم براتون درستش کنم. در مورد فایر فوکس به زودی بهتون می گویم ممنون که تدکر دادید.

فایل دومی کونفیگ است. فایلی که باید تنظیم کنید. یعنی مشخصاتی که در حین مرحله ی آخر بهتون می دهد را وارد این فایل می کنید و ذخیره می کنید. بعد این فایل را در شاخه ی روت انجمن می ریزید (آپلود) بعدش هم انجمن در خدمتتون است.

مشکل سایتم را فهمیدم یکی دیتا بیس منو پاک کرده. هرکی هست بدونه تا نکشمش راحت نمی شینم.
(البته ببخشید که اینجا دارم این حرف ها رو می زنم ولی می دونم خودی است.)

bache +

Well-Known Member
اقا بیا من خودم ساپورتت میکنم پی ام بزن بگم بهت برای منم همچین مشکلاتی بود تا سرور شخصی گرفتم

bache +

Well-Known Member
آقا یادتون نره فایل اینستال رو پاک کنید بعدا ها اقا من حاضرم با شما درباره این پروژه همکاری کنم

دوست عزیز لطفا شرایط کار را برایم پیام شخصی بدهید. (منظورم سرور شخصی است).
چون دیتا بیسم پاک شده بود و به سه روز پیش برگشتم نام کاربری شما هم حذف شده لطفا دوباره عضو شوید تا مدیر کل انجمنتتون بکنم.
خیلی خیلی خوشحال می شوم با هم همکاری کنیم عزیز.
قالب مشکلی اسمش هست مرکوری (Mercury) و خودم هم عاشقشم اما بخاطر صادق بودن به انجمن مجبورم از قالب اکسیژن استفاده کنم. چون قالب اصلی انجمن اکسیژن است. قالب مرکوری را من توی لیست قالب های انجمن گذاشته ام. در مورد صفحه ی مدیریت باید بگویم که بله اونها فارسی نشده اند ولی به کاربر لطمه ای نمیزنه درسته؟ باید اونها را در یک همکاری فارسی کنیم. و اینکه دارم این انجمن رو برای فایر فوکس هم آماده می کنم یا حد اقل اگر مرورگر فایر فوکس نتونم ساپورتش بدهم یک کاری می کنم که به کاربر پیام بده مرورگرش را عوض کنه. لطفا در تماس باشید. یا علی.

bache +

Well-Known Member
اقا با فایر فوکس یه مقدار مشکل داره اگه نتونستی نمیخواد پیغام بزاری چون خیلی فایر فوکس دارن همین پرشین تولزم با فایر فوکس مشکل داره!!!ولی نه زیاد!!!بله قالبو دیدم قالب خوبه ولی اگه اون خط زیر لینکها رو ورداریم خوب میشه رنگ لینکهارو هم عوض کنیم من 2-3 قالب هم ساختم اقا این مرکوری بعد قات میزنه نمیدونم ایراد از چیه 2-3 بار که صفحه ها رو اینور اونور میکنی قات میزنه صفحات سفید میشن؟!!!من در کمال میل حاضر به همکاریم الان میرم دوباره عضو میشم
نمخلصیم عرفان

bache +

Well-Known Member
خوشگل لینک صفحه اول به فرومت خرابه لینک بده به forum/punbb الان لینکش به forum هست تصحیش کن تو بازدید کننده تاثیر داره

این هاستینگ من مشکل داره. هر روز یک مشکل جدید. جالبه امروز خود به خود فایلهام برگشت به هشت روز پیش. یعنی روزی که تازه هاستینگ رو گرفته بودم. ساب دومینم هم گاهی درسته گاهی اشتباه که باید همون لینک غیر دومینی بدهم. تبلیغم رو هم شروع نکردم. من که شما را مدیر کل انجمن کردم پس از الان باید با هم تبلیغ را شروع کنیم البته اگر موافق باشی. یا علی.

شما چطور به من هاست می دهی میشه یکم بیشتر توضیح بدهید؟ من نفهمیدم. یکم غیر واضح گفته بودید. اگه بدهی من از کی باید شروع کنم و شرایط و ضوابط کار چگونه است؟

bache +

Well-Known Member
hاقا 2 حالت داره یا ما punbb.ir رو ثبت میکنیم هزینه ثبت دامین 1 سالشو با هم میدیم میشه نفری 1500 تومن هاستشو من میدم
2.یا punbb.topolmopol.com هست که مدیریتش دست شماست و میشیم پشتیبانش در ایران همین ظابطه خاصی نداره فقط همکاری

با غرور باید بگویم کار فارسی سازی این انجمن بلاخره به پایان رسید.
اما به دلایلی محرمانه نمی توانیم این محصول را حالا حالا به شما عرضه کنیم.

آخرین ویرایش:

bache +

Well-Known Member
آقا پیرو اون صحبتهایی که شد بی زحمت لینکو بردار از رو هاستتم بردار

جدیدترین ارسال ها

بالا