قالب pulse 220 Full Flap

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام دوستان
این هم مدل کامل موتور که قسمت پایین فلاپ رو خودم طراحی کردم
رندر نهایی هم همینه . قبلی در حده تست بود
امیدوارم خوب شده باشه
با نظرات سازنده و کوبنده خودتون تو بهتر شدن کارام کمک کنید.:green:
از دوستانی هم که تو تاپیک قبلی و تو تاپیک wip با نظرهاشون به بهتر شدن کار کمک کردن یه تشکر خفن میکنم:rose:

maya
vray
ps

[MIUC]F1317873050[/MIUC]
[MIUC]w1317873196[/MIUC]

پیوست ها

• wire.jpg
    wire.jpg
    133.7 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • Final Render Pulse 220 - 02.jpg
    Final Render Pulse 220 - 02.jpg
    234.5 کیلوبایت · بازدیدها: 30
آخرین ویرایش:

alimak1

New Member
سلام ..خیلی عالی شده ... ریزه کاری های خیلی خوبی داشت ... خیلی خوب هم رنگ آمیزی شده بود ..خسته نباشی .احسنت !

darklight

کاربر فعال
مدلینگ جالب شده ولی متریال ها رو با یه عکس مقایسه کردم به نظرم زیادی بعضی قسمت ها پلاستیکی به نظر میومد....

SinaTR

Well-Known Member
سلام
خوبی؟
می گم که حالا که وقت گذاشتی با جزئيات مدل کردی از زوايای ديگه هم رندر بگير بذار:wink:
البته راستشو بخوای يکم با لاستيکات مشکل دارم
:rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام کوروش داداش خوبی؟
کارت خعلی عالیه مدلینگ عالی
منم با سینا موافقم چند تا رندر دیگه مخصوصا hdri بگیر و لاستیکو نمیدونم تو نمونه اصلش همینطوریه ؟؟اخه حالت باد بودن رو نداره و از جایی که عاج ها تموم شدن یه لبه درست شده

خسته نباشی

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
خوبی؟
می گم که حالا که وقت گذاشتی با جزئيات مدل کردی از زوايای ديگه هم رندر بگير بذار:wink:
البته راستشو بخوای يکم با لاستيکات مشکل دارم
:rose:
سلام سینا جان
رندر های دیگه هم چشم راستش هر رندر تغریبا 3 ساعت طول میکشه اما چشم رو چشمم
راجع به لاستیک دقیقا با چیش مشکل داری؟متریال یا مدل؟

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام کوروش داداش خوبی؟
کارت خعلی عالیه مدلینگ عالی
منم با سینا موافقم چند تا رندر دیگه مخصوصا hdri بگیر و لاستیکو نمیدونم تو نمونه اصلش همینطوریه ؟؟اخه حالت باد بودن رو نداره و از جایی که عاج ها تموم شدن یه لبه درست شده

خسته نباشی

چاکر آقا مهران هم هستیم:rose:
واسه لاستیکا باید بگم که اینا لاستیکای ریسه سطحش تخت نیست نیم دایرس برای اینکه موتور رو بتونی تو پیچ بخوابونی اون لبه هایی که میگی دقیقا مثل نمونه اصلیه اگه یه سرچ کنی تو گوگل " pulse 220 " میتونی ببینی.
اصلا به خاطر همین شکله متفاوتش نشد که از دیسپلیس استفاده کنم و مجبور شدم دستی مدل کنم که کلی وقت برده :wink:

Yar.kh

Member
مدل که عالی شده. زیر فلاپ هم مدل شده؟

متریال رو میخواستم به اگزوز گیر بدم که توی نمونه اصلی هم دیدم همین طوره! فقط زینش یکم دونه درشت شده.

اما استودیو راستش رو بخوای ضعیف شده. یه خط نور توی افق افتاده. بالا هم یه سایه نامفهوم هست. کفش هم نویز افتاده. اگه یکم رفلکت میداشت شاید بهتر بود.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
مدل که عالی شده. زیر فلاپ هم مدل شده؟

متریال رو میخواستم به اگزوز گیر بدم که توی نمونه اصلی هم دیدم همین طوره! فقط زینش یکم دونه درشت شده.

اما استودیو راستش رو بخوای ضعیف شده. یه خط نور توی افق افتاده. بالا هم یه سایه نامفهوم هست. کفش هم نویز افتاده. اگه یکم رفلکت میداشت شاید بهتر بود.

سلام
زیر فلاپ کلا مدل شده تو تاپیک قبلی رندرش هست
http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=100472&d=1380777515
اون خط نور لبه استدیو . رفلکت کف استدیو هم سلیقه ایه شاید اگه داشته باشه به قول شما بهتر بشه :wink:
موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا