Product Guide 2007

Ali 59

Well-Known Member
سلام

نرم افزار: Photoshop و کمی تا اندکی Illustrator!
موضوع هم که مشخصه.

پاینده باشید..

آخرین ویرایش:
علی جان خیلی خوب شده.
فقط به نظر من یه خورده اون برش بین زمینه قهوه ای بالا و عکس پایین خیلی حرکته خوبی نیست.
و کادر دور روزنامه رو هم داخل ترولی شاته کامل کنی فکر کنم بهتر بشه.
موفق باشی عزیز بای

mostafa_cs

Well-Known Member
علی جان زیبا شده در کل.منتهی موضوع کمی تا قسمتی ناهماهنگه و همچنین نوشته پایین رو از بلورش کم کن:)
ای خدا من از کمبود اسمایل رنج میبرم:(( کمکم کنید.

Ali 59

Well-Known Member
آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار قشنگی شده منتها چند تا مورد کوچیک وجود داره:

1- نوشتن عدد 2 بصورت بزرگتر دلیل خاصی داشته؟ چون بنظر من اگر همگی اعداد یه سایز باشن هماهنگتر میشه.

2- اون رنگ بالای طرح به نظر من کلا برداشته بشه خیلی بهتره.

3- نوشته های پایین رو در حدی بلور بده که قابل خوندن باشه. یا اگر میخوای همین قدر بلور داشته باشن یه کپی از لایه متنت بدون بلور بگیر و روی این لایه بلور داده شده بذار تا متن قابل خوندن باشه.

موفق باشی.

Ali 59

Well-Known Member
1- نوشتن عدد 2 بصورت بزرگتر دلیل خاصی داشته؟ چون بنظر من اگر همگی اعداد یه سایز باشن هماهنگتر میشه.
نه فقط در حد یک ایده و طرح بود.. امتحان کردم ولی خوب نشد.. یا باید 007 رو بزرگ میکردم اندازه 2 که کل صفحه رو میگرفت.. یا 7 رو کوچک باندازه 007 که فرم طرح بهم میریخت.

3- نوشته های پایین رو در حدی بلور بده که قابل خوندن باشه. یا اگر میخوای همین قدر بلور داشته باشن یه کپی از لایه متنت بدون بلور بگیر و روی این لایه بلور داده شده بذار تا متن قابل خوندن باشه.
موفق باشی.
با سپاس از شما ؛
نمیخواستم اون نوشته خونده بشه! تنها هدف این بود که بعنوان یک افکت نمایش داده بشه نه بعنوان تکست و تأکیدی روی خونده شدنش نبود.

باز هم ممنونم.

آخرین ویرایش:

kambiz.elf

Member
سلام
علي آقا دوستان كلي نظر دادن . ما هم نظر ميدهيم با اجازه اساتيد.
2 خيلي بزرگه كوچكتر بود بهتر بود
آقاي نقشه خوان هم كه پشت نقشه خوان اصلي هست خيلي سياه شده
بقيه كار خوب شده

Ali 59

Well-Known Member
سلام
علي آقا دوستان كلي نظر دادن . ما هم نظر ميدهيم با اجازه اساتيد.
2 خيلي بزرگه كوچكتر بود بهتر بود
آقاي نقشه خوان هم كه پشت نقشه خوان اصلي هست خيلي سياه شده
بقيه كار خوب شده

شما خودت استادی کامبیز جان..:) ممنون از نظرت .. میخواستم شمای مبهمی از نقشه خوان پشتی رو نشون بدم و بهمین دلیل تک رنگه. یه دستکاریش کردم البته نه روشنتر بلکه کوچکتر! :دی ببین چطور شده..
اون 2 هم همونطور که به سارا خانم هم عرض کردم امتحان کردم ؛ کوچکتر بشه دیگه فرم طرح بهم میریزه.

اون قسمت بالا رو هم همونطوری که فرمودید درست کردم..داره میره چاپ .. نظر؟

view
[/URL][/URL][/IMG]

1Gharibe

Member
خیلی زیبا
اگه بالای سرش با همون رنگ قبلی یه بافت ایجاد کنی که مشخص بشه نور دیره وار از اونجا اومده
میتونه زیبا تر کنه طرحتو

بالا