postgre sql استفاده

RainDigital

Member
سلام.:)

یه مرجع ترجیحا فارسی(مثل تجربه خودتون) برای کار با توابع postgre sql دارین؟

من اگر دو تا کلاس دیتا بیس داشته باشم و توابعشون مثل هم باشه و فقط محتوای توابع با هم فرق داشته باشه(یکی برای مای اسکیو ال یکی برای پوستگرو...)برنامم با اینکلود کردن درست فایل، درست کار میکنه؟

منظورمو رسوندم؟:mrgreen:

یعنی کوئری ها توی نرم افزار های مختلف داده همشون SQl هستند؟ همه مثل هم هستن؟:neutral:

peyman1987

Member
درباره سوال اولتون باید بگم که مرجع فارسی خوب سراغ ندارن ولی مراجع انگلیسی هستن.

درباره اینکه دستورات Sql توی Dbms های مختلف یکسان هستن یا نه باید بگم که تا حد زیادی بله. هر Dbms از دو نوع Sql پشتیبانی میکنه. اولی دستورات استاندارد هستن که اکثر دستوراتی که ما باهاشون کار میکنیم همین نوع از دستورات هستن و در تمام برنامه ها مثل همن. دومی دستورات Sql مربوط به خود اون Dbms هست که در Dbms های دیگه تقریبا کاربرد ندارن. برای همین هم اگه دستورات استفاده شده در کلاس اولی فقط دستورات استاندارد باشن با تغییر Dbms موردی پیش نمیاد.

RainDigital

Member
خب اصطلاح Dbms هم یاد گرفتم.

غیر از مای اسکیو ال و پستگر اسکیو ال چه dbms های معروفی هستند که ممکن است نیاز باشد یک برنامه php از اون پشتیبانی کنه.(مثلا نیوک و پی اچ پی بی بی اگر اشتباه نکنم از چند dbms پشتیبانی میکنند)

peyman1987

Member
من تا حالا با CMS ها کار نکردم و نمیدونم از چه DBMS هایی پشتیبانی میکنن. ولی PHP قدرت پشیبانی از اکثر DBMS های معروف مثل MySQL ، MS SQL ، Postgre SQL ، MS Access ، Oracle و ... رو داره.

RainDigital

Member
نمونه کدی ندارین. من نظرم Sqllite و postgre sql هست. برم یه سرچی تو گوگل بزنم شاید یه چیزی در بیاد.

هرجا که میرم داره مینویسه که پشتیبانی میکنه نمیگن چطوری.
هرچی آدم بالاتر میره منابع کمتر میشه

آخرین ویرایش:

jhoseini

Member
http://ir.php.net/manual/en/ref.sqlite.php
همه dbms های مورد نیاز برای php تو php.nrt هست، دیگه جای بحث نداره
164.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا