Post Script !!!

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سلام
یه سوال در مورد خروجی گرفتن از برنامه page maker داشتم...
اونایی که با پروین 2001 کار می کنن برای خروجی باید از ویندوز 98 استفاده کنن ...
معمولا توی تبدیل از PS به PDF فونتهای متن 4 رنگی میشن یا یه همچین مشکلاتی پیش میاد
می خواستم ببینم راه مطمعن تری وجود نداره که تو لیتوگرافی به مشکل بر نخورن ...
مشکل ویندوز 98 رو هم چطوری میشه حل کرد؟؟
و توی برنامه acrobat از کجا میشه تشخیص داد که فونت 4 رنگ شده یا تک رنگ
مرسی
البته 60 تا سوال شد !!!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام من یه نصیحت برات دارم اول اینکه اصلا با ویندوز 98 کار نکن وقتی تو ایران نرم افزار هیچ قیمتی نداره چه دلیلی هست که آدم با ویندوز 98 کار کنه؟ پیج میکر هم که برنامه احد بوقی هست الان زیاد من ندیدم ازش استفاده کنن.
بعضی ها هم میگن ویندوز 98 با فارسی سازگار تره و از این حرفا که به نظرم اصلا درست نیست تو مجله ای که من کار میکنم الان با ویندوز اکس پی و پروین 2004 و کوارک 6.1 دارن کار میکنن و هیچ مشکلی هم نیست اگه پروین برات گرونه میتونی از ایندیزاین ام ای استفاده کنی.(این حرفا که به سوالاتت ربطس نداشت ولی دلم نیومد نگم.)

در مورد سوالاتت هم چون من اصلا با ویندوز 98 و پیج میکر کار نکردم نمیتونم نظر بدم ولی میتونم بگم که ویندوزت رو عوض کن و با برنامه های به روز کار کن مطمئنا مشکلات کمتری خواهی داشت.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
نه آقا شهرام وقتی با پروین 2001 کار می کنی باید تو win98 پی اس کنی تو xp جواب نمی ده بعدشم اگه اینجوری بود که خودم vista دارم ! کوارکم که شما می گی مثل page maker می مونه جفتشونم قدیمین ! قفلاشم 150 و 200 تومنه . اینجام 3-4 تاشو داریم مشکل من چیز دیگه بود ....
به روز بودنم خیلی مشکلو حل نمی کنه بعضی وقتا همون قدیمیا کار آدمو بیشتر راه میندازه
همین in designe که شما می گی هنوز خیلی از لیتو گرافیا بلد نیستن دلیل استفاده از کوارک و پیج میکر ام همینه!

P.A.Y.T.O.N

Active Member
بعد از گذشت 3 هفته ....
حکایت همچنان باقیست
300.gif

lpi

مدیر انجمن اصول چاپ
سلام دوست من.
راست حسینی شو بخوای من از پروین متنفرم. حالا چرا بماند ( دلایل شخصی ) .
اما اونچه که شما می گی اگر من نتونم آدرس دقیق بدم لااقل می تونم یه کمکایی بکنم بهت.
1 . اول این که بهترین جواب رو به شما پشتیابانی خوده هامون سافت که تولید کننده پروین هست می ده . یه زنگ بزنی بپرسی بد نسیت.
2 . اگه واسه زنگ زدن یه عذره شرعی داری. با لیتوگرافی حرف بزن. چون اونا خودشون PDF باید کنن بهتر میدونن. فایل و با همه فونتاش ور دار ببر اونجا. بگو می خوام فونتاش تک رنگ بیاد.
3. حالا اگه می خوای منو ضایع کنی . من می گم داداش من تسلیم. اما گذشته از تسلیم اول مطمئن باش که واقعا فونت ها رو از اول تک رنگ دادی. ( حالا می دونم مطمئنی ولی خوب بد نیست یه نیگا بندازی). دوم هم اینکه من مطمئنم که Acrobat تنظیماتی داره که با اون می تونی به دلخواه دستور بدی که خروجی رو RGB بگیره یا حتی CMYK و یا ازش بخوای که فقط تصاویر رو خروجی رنگی بگیره یا اصلا نگیره و فوتنها رو هم به همین ترتیب در حالت های مختلف . منتها اساس کاره اون بدین ترتیبه که به مشخصاته فایل ورودی توجه می کنه و حالت سفارشی رو وقتی ازش بخوای اعمال می کنه. از این جاست که من ذهنم به تنظیمات فایل شما از ابتدا که هنوز PDF نکردی اشاره می ره و ایراد رو از نرم افزاری که کار کردی یا خوده پروین (ع) می دنم .
به هر حال گاهی هم کسی نمی دونه . مطمئنم که حتما موفق می شی دوست من.

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member

با اجازت اسمم حمید رضاست.

همین in designe که شما می گی هنوز خیلی از لیتو گرافیا بلد نیستن دلیل استفاده از کوارک و پیج میکر ام همینه!

لیتوگرافی که با ایندیزاین کار نداره شما خروجی پی دی اف رو بهش میدید و هر لیتوگرافی هم که با پی دی اف میتونه کار کنه.

. اول این که بهترین جواب رو به شما پشتیابانی خوده هامون سافت که تولید کننده پروین هست می ده . یه زنگ بزنب بپرسی بد نسیت.

پشتیابنیش خوبه ولی اگه بری اونجا پول میگیره تلفونیش مجانیه.

lpi جان میشه بگی دلیلت واسه اینکه از پروین خوشت نمیاد چیه؟البته منم خوشم نمیاد ولی فونتاش خوبه.

آخرین ویرایش:

lpi

مدیر انجمن اصول چاپ
S.H.R.M.K گفت:
lpi جان میشه بگی دلیلت واسه اینکه از پروین خوشت نمیاد چیه؟البته منم خوشم نمیاد ولی فونتاش خوبه.

حمید جان سلام .
راستش همانطور که گفتم بیشتر دلایل شخصی هست. البته این یه مساله چند بعدیه.
باید بگم مشکل اساسی پروین نیست . بلکه نبود فونتهای فارسی در سورس نرم افزارهای طراحیی که ما استفاده می کنیم هست. واقعیت اینه که وقتی ما از اساس کار رو بر پایه یک نرم افزار غیر استاندارد که بر روی یک سیستم عامل غیر استاندارد نصب می شه ، قرار می دیم طبیعیه که با چنین مشکلاتی هم بر خورد می کنیم. عمق مساله جایی معلوم می شه که ما واقعا آمار دقیقی از خسارات مالی ناشی از نبود یک سیستم استاندارد فارسی نویسی در دست داشته باشیم. و انوقت هست که می شه گفت چرا فارسی نویسی اینقدر دست و پایه ما رو بسته.
به هر حال من مطلع هستم که هامون سافت تنها شرکتی هست که با اطلاعات صحیح از فن تیپوگرافی پروین رو به وجود آورده. اما این تمام قضیه نیست. چون وقتی شما می خوای از اون استفاده کنی باید صدتا راه روش رو بلد باشی تا مثلا بتونی اونرو نصب کنی و بگی که من با خیاله راحت دارم از اون استفاده می کنم. حالا یه وقت می بینی درست نصب نمی شه. یه وقت می بینی با نسخه جدید نرم افزارت کار نمی کنه. یه وقت ایراد از ویندوزه یه وقت و .... . این نبوده یه رویه استاندارد برای استفاده از پروین بوده که من رو به عنوان یه کاربر ناراحت کرده نه خوده پروین.
این شده مده ما که هر وقت یه نرم افزار جدید می یاد سریع بپریم نصبش کنیم و بگیم مثلا این دیزاین سی اس 2 بلدی یا نه . این به خاطره اینه که نرم افزار مفته و تقریبا رایگان . چون قفل شکسته اس. منتها مد شده دیگه . والا من نمی دونم چه فرق اساسی بین کورل 11 و 12 هست که ما حالا بیفتیم دنباله 13. بعد از یه نفر هم بخوایم که سریع فارسی نویس ما رو با اون مطابقت بده و فارسی نویسم کار کنه و آخ نگه .
بقول PAYTON : به کجا چنین شتابان ...

جدیدترین ارسال ها

بالا