پشتیبانی portrait of a great man

mahdi.b

Member
سلام دوستان .. این کار رو اول فقط به حالت یه sculpt و تمرین انجام دادم ولی بعد ادامه دادم و رفتم سمت تکسچر پینتینگ و رندر .. لایه های پوست تماما پینت شده است .. هیچ تکسچر اماده ای استفاده نشد.. پینت و حجاری در zbrush 4r6 و رندر در 3ds max 2011 و post pro در photoshop .. امیدوارم قابل قبول شده باشه

mardebozorg.jpg
mardebozorg wire.jpg
zbrush render.jpg
zbrush render 2.jpg

سلام بر آقا مهدی عزیز
خسته نباشی
از چه آموزشی استفاده کردید تا این کارکتر را خلق کردید . ( جهت تکسچر پرسیدم )

freshgun70

Member
تکسچرینگش که خوبه! اما یه چیزی هست! اونم اینه که یه جورایی کله حالت واقعی نداره مثلا لب خیلی صاف و نازکه و نوک دماغش خیلی خیلی بزرگه ! سرش هم مثل سیب زمینی کاملا گرده :wink:

از روی یه آدم واقعی درست کردین یا ذهنی بوده ؟

ریش رو هم اگه طبیعی تر درست میکردین خیلی بهتر میشد !

:cool:

Yar.kh

Member
خیلی خوب شده.
اگه ریشش موهاش نازک تر بود و گونه (زیر چشم) و ابرو ها بیرون میزد شاید بهتر می شد.

mahdi.b

Member
سلام بر آقا مهدی عزیز
خسته نباشی
از چه آموزشی استفاده کردید تا این کارکتر را خلق کردید . ( جهت تکسچر پرسیدم )

سلام .. زنده باشی ممنون .. از آموزش خاصی واسه اینکار استفاده نکردم ! ولی اگه منظورتون این هست که چطور باید skin texture painting رو یاد گرفت عرض شود که مقالات سایت 3dtotal در مورد کاراکتر ها میتونه مفید واقع بشه .. متاسفانه تکسچر پینت برای متریال sss کار آسونی نیست(اگه بخواین طبیعی درش بیارین) و احتیاج به تجربه و تمرین فراوان داره .. باید یه سری از قوانین رنگ بندی رو بلد باشین مخصوصا این موضوع در مورد پینت پوست یک فرد پیر سخت تر میشه ..

تکسچرینگش که خوبه! اما یه چیزی هست! اونم اینه که یه جورایی کله حالت واقعی نداره مثلا لب خیلی صاف و نازکه و نوک دماغش خیلی خیلی بزرگه ! سرش هم مثل سیب زمینی کاملا گرده
از روی یه آدم واقعی درست کردین یا ذهنی بوده ؟
ریش رو هم اگه طبیعی تر درست میکردین خیلی بهتر میشد !

بله چهره ی یک آدم واقعی رو طراحی کردم و این مرد بزرگوار ساختار چهرشون دقیقا همین طور بوده .. (سبک بینی ، لب و ..) ولی در مورد محاسن ایشون قبول دارم و نباید مو رو تبدیل به مش میکردم .. .. عنوان تاپیک هم "پورتره ی یک مرد بزرگ هست " .. ممنون از نظر شما

gafaneh

Member
به نظر میاد که پرتره مرحوم «آیت الله بهجت» باشه (یا کسیکه خیلی شبیه به ایشون هست) که اگر حدس من درست باشه ساختار کلی مدل با چهره ایشون منطبق هست.
n00010146-b.jpg
در مورد ایراد کار مهمترین ایراد به نظر من رندر گرفتن از رو به رو هست . اینجوری حتی توی عکس واقعی هم صورت دفرمه میشه و اگر از نمای سه رخ رندر بگیرید خیلی طبیعی تر به نظر میرسه.
در رده های بعدی (به غیر ریش و رنگ پوست که دوستان اشاره کردند) چشمهاست که به نظر میرسه خیلی کمتر از بقیه اعضای صورت براش وقت گذاشته باشید و همچنین قسمتی از بدن و لباس که دیده میشه طبیعی نیست.

freshgun70

Member
آقای gafaneh به نظر من هم مدل همین عکسی هست که گذاشتین !
از شکل بینی و چروک های روی پیشانی معلومه که خودشه ! فک نکنم کسی در این حد به یکی دیگه شباهت داشته باشه (چروک پیشانی و دماغ یکسان ) :green:

حالا که عکس واقعی شخص رو دیدم میبینم که خیلی شبیه نشده ! جاهایی هست که شبیه شده مثلا بینی و چروک پیشانی و ... ! اما با این حال در حالت خیلی شبیه خودش نیست !
:cool:

البته اگه مدل همین بهجت رو ساخته باشین :)

فکر کنم مدل آیت الله بهجت (ره ) هست :rose::oops:
مطمئنا از دعای خیر این عالم وارسته بی نصیب نخواهید بود . برای انیمشن خاصی کار می کنید یا شخصی کار کردید ؟
اگر طرح مذهبی برای یک انیمیشن داشتید منو برای همکاری خبر کنید .

mahdi.b

Member
به نظر میاد که پرتره مرحوم «آیت الله بهجت» باشه (یا کسیکه خیلی شبیه به ایشون هست) که اگر حدس من درست باشه ساختار کلی مدل با چهره ایشون منطبق هست.
n00010146-b.jpg
بله حدستون درست بوده :)

در مورد ایراد کار مهمترین ایراد به نظر من رندر گرفتن از رو به رو هست ...در رده های بعدی (به غیر ریش و رنگ پوست که دوستان اشاره کردند) چشمهاست که به نظر میرسه خیلی کمتر از بقیه اعضای صورت براش وقت گذاشته باشید و همچنین قسمتی از بدن و لباس که دیده میشه طبیعی نیست.

بنده قصدم این بود که صورت و چهره ی ایشون رو به نوعی طراوات چهرشونو حفظ کنم .. بنده به 10 ها عکس از ایشون به عنوان رفرنس دقت کردم و فقط یک عکس .. صورت این بزرگوار نورانیت خاصی داشته که کسانی که ایشون رو دیدن این موضوع رو تصدیق میکنن و بنده سعی کردم با نور پردازی و رنگ پوست این نورانیت رو حفظ کنم .. در مورد چشم هم موافقم ..

(چروک پیشانی و دماغ یکسان )

نمیدونم چی باعث این لبخند شما میشه!! ...

فکر کنم مدل آیت الله بهجت (ره ) هست
مطمئنا از دعای خیر این عالم وارسته بی نصیب نخواهید بود . برای انیمشن خاصی کار می کنید یا شخصی کار کردید ؟
اگر طرح مذهبی برای یک انیمیشن داشتید منو برای همکاری خبر کنید .

کامالا درسته دوست عزیز :).. ایشالله که این طور که شما میفرمایین باشه .. نخیر کار کاملا شخصی بود .. شخصیت این بزرگوار با لقب " عبد " بسیار مورد علاقه ی بنده بوده و همون طور که میدونین دوستداران و ارادتمندان زیادی داشتن و دارن ..در واقع بنده هم جز کوچکی از اون ارادتمندان هستم اگه قابل بدونن .. خدا رو شکر که علاقه مند به کار روی طرح های مذهبی هستین .. قسمت بشه با هم کار کنیم .. موفق و موید باشین:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
تکسچرینگ خوب شده همینطور اسکالپت، اما ریش ها مثل نخ شده، تراکم ریش رو زیاد کن و متریال بهش بده.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا