PortableSuite بهمراه نرم افزارها

OMiD

Well-Known Member
این برنامه یک سوئیت پرتابله مثل Portableapps.com یا U3 ولی نسبت به اونای دیگه گرافیکش بالا تره و اینکه ایرانیه و با مالتی مدیا بیلدر ساخته شده و باید توی فلش نصب بشه.
لطفا این برنامه رو دانلود کنید ونظراتتون رو بفرمائید.
واینکه لینک نرم افزارها به مرور اضافه میشه.

دانلود نرم افزار با حجم 6.8 مگابایت از 4شرد
http://www.4shared.com/file/101655021/9bf71ac/PortableSuite.html
51j4rhnn17oye0wsug.jpg

آخرین ویرایش:

OMiD

Well-Known Member
از دوستان خواهش میکنم اگه دانلود فرمودید یه نظری بدید آخه حدود دو ماه روش کار کردم میخوام اگه مشکلی نداشته باشه واسش بلاگ رو راه اندازی کنم خیلی خوشحال میشم اگه که نظراتتون رو ببینم

M.A.D.S

Banned
اقا امید عالیه و اینو میخوام بگم که البته پرروییه همیشه سورس بهتره ولی شاید بعد قصد دارید بذارید یا اصلا قصد ندارید بذارید ولی به هر حال بازم عالیه
این برنامه ها بیشترم میشه؟

ubuntu

Member
خود نرم‌افزار از لحاظ گرافيکي واقعآ من رو تحت تاثير قرار داد. واقعاً تبريک مي‌گم. يه هنرمند به تمام معناييد.:paint:
ولي دو تا مشکل دارم. من اصلاً نمي‌تونم سايت P30suite.ir رو باز کنم و تو صفحه اولش ارور مي‌ده.
دومي اين که هيچ کدوم از فلش‌هاي من رو شناسايي نمي‌کنه. اسمشون اينه:
Sony Microvault USM 16GB
transend 4GB

OMiD

Well-Known Member
خود نرم‌افزار از لحاظ گرافيکي واقعآ من رو تحت تاثير قرار داد. واقعاً تبريک مي‌گم. يه هنرمند به تمام معناييد.:paint:
ولي دو تا مشکل دارم. من اصلاً نمي‌تونم سايت p30suite.ir رو باز کنم و تو صفحه اولش ارور مي‌ده.
دومي اين که هيچ کدوم از فلش‌هاي من رو شناسايي نمي‌کنه. اسمشون اينه:
Sony microvault usm 16gb
transend 4gb
به گمونم شما بعد از لود صفحه دیستنیشن فلش رو وصل میکنید البته اگه تو همین صفحه تیک رو یه بار بزنید و بردارید به عنوان ریفرش تمامی درایوهای ریموویبل رو شناسایی میکنه.
اگه نشد قبل از اجرای Setup فلش رو نصب کنید و درایو فلش خودتون رو انتخاب کنید تا برنامه تو اون نصب شه.
سایت پی سی سوئیت هم که صاحبش دوستان ما در شهرستان شوش هستند، مدتی هست که خراب شده که بهشون اطلاع دادم منتها فعلا گیر امتحاناتشون هستند که به یاری حق به همین زودی راه میفته.

آخرین ویرایش:

ubuntu

Member
نه! هزار بار امتحان کردم. به هيچ وجه اصلاً فلش من رو در حد سيب‌زمي‌ني هم حساب نمي‌کنه!!!

m javad

کاربر متخصص
تشكر

آقا خيلي عالي بود. گرافيكش واقعا بيست بود. خيلي زيبا و كامل.:paint:
بازم ممنون
دوستان كسي ميتونه بگه برنامه هايي كه با بيلدر مي سازيم رو كجا ميشه بزاريم تا ديگر دوستان ببينن و نظر بدن و از اونا استفاده كنن.

M.A.D.S

Banned
دوست عزیز این سوال کردن نداره شما یه پست برای خودت بزن و تمام برنامه هاتو داخلش بذار
اگر هم دوست نداری برای هر کدوم یه پست جدا بزن ( این نظر من بود )

ubuntu

Member
معذرت مي‌خواهم. ولي نمي‌خواهين جوابمو بدين؟ آخه اين نرم‌افزار بدون شناسايي فلش به چه کارم مي‌ياد؟ گفتيم يه نرم‌افزار خوب پيدا کرديم استفاده کنيم شانسم ندارم!:sad:

M.A.D.S

Banned
من روی 2 تا فلشی که دارم تست کردم کار میکنه . روی مموری موبایلم هم تست کردم کار میکنه
واقعا باید به آقا امید آفرین گفت

OMiD

Well-Known Member
معذرت مي‌خواهم. ولي نمي‌خواهين جوابمو بدين؟ آخه اين نرم‌افزار بدون شناسايي فلش به چه کارم مي‌ياد؟ گفتيم يه نرم‌افزار خوب پيدا کرديم استفاده کنيم شانسم ندارم!:sad:
شرمنده من دیر به دیر آنلاین میشم.

جسارتا هیچ کدوم از درایوهاتون رو نمیشناسه یا فقط سیب زمینی هاتون رو تنها نمیشناسه؟؟ {منظور از سیب زمینی به گفته خودتون فلش هست.}
اگه هیچ کدوم از درایوهاتون رو نمیشناسه پس شما روی یه سیستم دیگه امتحان کن یا شاید هم از یوزر محدود استفاده میکنید که این خودش باعث میشه تا برنامه به هیچ وجه نصب نشه.
ولی به گفته دوستان و تستهای خودم روی هر دیسک removable که به کامپیوتر متصل شه و به عنوان یه درایو جدا شدنی داری letter باشه به طور حتم شناسایی میشه مگر اینکه تعداد درایوهاتون تا حرف z رسیده باشه و دیگه letter برای درایو جدید وجود نداشته باشه.

(منظور از Letter حرفیست که برای مسیر درایو مشخص میشه مثل این = \:C )

آخرین ویرایش:

ubuntu

Member
من نگفتم سيبزميني هستن. گفتم نرم‌افزار شما اون‌ها رو به اندازه‌ي سيبزميني هم نميشناسه!:mad::wink:
راستش من رو دو تا ويندوز امتحان کردم نشناخت. يوزرمم هم محدود نيست. خيالتون راحتو مديره مديره! در ضمن فکر نکنم کسي پيدا بشه درايواش به z برسه! درايوي که فلش من معمولاً توش لنگر انداخته L هستش. شما از چه پلاگ‌ايني براي شناسايي درايوها استفاده کردين؟

MATFB

Well-Known Member
سلام دوستان من می خوام برنامه ای رو پرتابل کنم باید چه جوری این کار رو انجام بدم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا