قالب Poore - منتال ری - صرفاً جهت یادآوری

سلام دوستان !
نمیدونم میدونید یا نه ، البته بعضی از دوستان میدونن ولی یه دو ماهی هست که سرباز وطن شدم و دارم زیر پرچم از این مرز و بوم دفاع میکنم :green:
الآن هم که در خدمت شما هستم در هر حال گذروندن مرخصی پایان دوره آموزشی هستم که به سلامتی چند روز پیش به اتمام رسید و قراره چند روزه دیگه وارد یگان خدمتی جدید بشم :oops:
بگذریم ؛
توی این چند روز جهت اینکه نیمچه اطلاعاتی که داشتم فراموشم نشه فقط نشستم پای مکس و منتال ری و دارم مدلسازی و رندر تستی انجام میدم.البته یه مدتی با VRay کار کردم و خیلی رندراشو دوست داشتم ولی جدیداً دوباره جذب MentalRay شدم و دارم بیشتر تمرین میکنم تا به قول دوستم اگه یه روزی رفتم یه جایی که فقط یه 3dsmax خالی داشتن ( مثل اکثر شرکتهایی که قبلاً میرفتم ) معطل نصب VRay نشم.

دیشب وقتی این صحنه رو آماده کردم دیدم نسبتاً چیزهایی بیشتری برای نمایش داره و دوستان میتونن راحت تر نظر بدن.
مدلسازی کلاً نیم ساعت ( مدل خاصی نداره دیگه :green:) و رندرش هم 10 دقیقه ، برای PP توی Ps حدوداً نیم ساعتی وقت گذاشتم تا به نتیجه دلخواه رسیدم.

تا چند روز آینده هر کاری که میزنم احتمالاً میزارم توی همین تاپیک و پیوست پست اول میشه.

3dsMax-MentalRay-Ps

پیوست ها

• 003.JPG
    003.JPG
    269.2 کیلوبایت · بازدیدها: 41

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
شرمنده اینو میگما ولی اون بین کاشی ها درزه یا دره؟ بیشتر شبیه پرتگاه شده!سروش یه کار مثل مال شما زده که بری تو وب سایتش پیدا میکنی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
به به ديدم يه مدتي نيستي! خدمت هي يادش بخير 2 سال پوست مونو كندن!من يادمه تو آموزشي مرخصي شهري ميگرفتم ميرفتم كافي نت رو مجيدآنلاين لود ميشدم. همه انگار هيولاديدن ميديدن يه سرباز بلده با اينترنت كاركنه!!

كار خوبي شده.مرسي .خودت گفتي يادآوري

جدیدترین ارسال ها

بالا