polygon کردن مدلها و حذف مدیفایرها

hoseini_smm

Member
دوستانی که تری دی کار میکنند حتما با سایت evermotion که دارای مدلها و فایلهای اماده بسیار میباشد آشنایی دارند. ولی متاسفانه مشکلی که مدلهای این کمپانی داره اینه که حجم بسیار بالا و سنگینی دارند. در ضمن تمام مدیفایرها حذف شده اند و به پلی گون تبدیل گشته اند. با حذف مدیفایر نحوه اعمال مپینگ ها نیز نامفهوم گشته و حتی اگر یک کاربر ابتدایی باشید تصور میکنید که یک مپ ساده به اون اعمال شده.
در صورتی که اگر مدیفایرها بود ضمن اینکه میشد به نحوه ساخت و مدل کردن انها پی برد احتمالا میشد با توجه به حجم و نحوه قرارگیری آبجکتها در زاویه دید اونها رو سبکتر ساخت. ولی اینطوری پس از یک مدتی سروکله زدن نهایتا متوجه میشید یا بایست لقای این مدلهای زیبا را به عطایش ببخشید یا اینکه یک دستگاه عجیب و غریب تهیه کنید که بتونه از پس اون بربیاد.

حالا نکته اینجاست تو مصاحبه ای که یک سایت ایرانی با خانم نادمی کرده ایشون عنوان کرده که من به این دلیل از evermotion استفاده میکنم که مدلها رو تبدیل به پلیگون نمیکنه. میخواستم ببینم اینکه آیا شما به چنین لایبراریهایی توی سایت اورموشن که ابجکتها پلیگون نشده اند برخورده اید یا سایتها و لایبراریهایی از مدلهای اماده رو میشناسید که مدلهای اون پلی گون نشده باشه؟

hoseini_smm

Member
طبیعتا نه. من مدلی میخواهم که مراحل ساختش در مدیفایر پاک نشده باشد تا بتونم اولا طریقه ساختش رو بفهمم چی بوده ثانیا با ادیت کردن تعداد سگمنتها متناسب با کیفیت مورد نظرم اون رو بسازم. ولی شرکتها حتی مدیفایر unwrap mapping رو هم از بین میبرند و با convert کردن به polygon امکان سردرآوردن از کارشون رو از بین میبرند.

DIMO

Active Member
میشه از مودیفایر لیست مدل یه تصویر بزاری..اگه هم بخوای سر در بیاری جز یه EditablePoly و MeshSmooth چیزی نخواهی دید..ولی به هر حال یه تصویر بزار ازش تا مطمئن بشم که مشکلت همونیه که من مد نظرمه...

3D Art

Member
خوب این از اسرارشونه دیگه!
من 80% مدلها و آبجکتهایی رو که تو سایت میبینی دارم ! تو بهضی مدلها حتی متریال رو هم بهت نمیدن !!!!:shock:
من میدونم شما می خئاهید که با دیدن مدلها به اسرار ساختشون پی ببرید نه؟ نمی تونید چون اونا خیلی زرنگن
تنها چیزی که میتونید بفهمید نور پردازی فوق العاده و متریالهای فوق حرفه ای اوناست که اون هم باید مدلهای archexteriors و archinteriors هاشون رو دانلود کنی هر کدوم حد اقل 200 mb حجم دارن! ولی اگه خواستی تهیه کنی بگو تا بهت بگم چطور همشون رو یه جا گیر بیاری !

جدیدترین ارسال ها

بالا