Fa plugin for MMB

سلام دوستان در این انجمن زیاد در مورد نحوه نوشتن پلاگین برای MMB بحث شده و مطالب زیادی گفته شده از جمله اینکه نیاز به دانستن DLL نویسی در زبان هایی مانند دلفی و visual c++ داره اما من از دوستان در خواست می کنم که اگه کتاب یا منبعی می شناسن در مورد آموزش این مباحث پیش رفته اینجا به اشتراک بزارن تا شاید کمکی برای افراد مبتدی باشد با تشکر از اساتید محترم:wink:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اگه مباحثي كه راجع پلاگين نويسي تو اين تالار مطرح شده رو با دقت مطالعه كرده باشيد حتما متوجه شدين كه نوشتن پلاگين براي كاربران مبتدي تقريباً غير ممكنه ... شما بايد اول به يك زبان برنامه‌نويسي قدرتمندتر تسلط كامل داشته باشيد. حتي فراتر از برنامه‌نويسان معمولي كه با اون زبان كار ميكنن ... بعد وارد مباحث ساخت پلاگين براي بيلدر بشيد

می دونم دوست من منم منظورم برای برنامه نویسان بود که منبع معرفی کنید کار خیلی مشکلی نیست

silvercover

کاربر متخصص
می دونم دوست من منم منظورم برای برنامه نویسان بود که منبع معرفی کنید کار خیلی مشکلی نیست

من معتقدم هنوز نمی دونید. شما در قدم اول باید یکی از زبون های برنامه نویسی نام برده شده رو انتخاب کنید و بعد پیامد اون یک منبع رو انتخاب کنید. در مورد زبان دلفی
توضیحات به حد کفایت در مطالب مطرح شده بود.

توصیه می کنم با همون زبان دلفی به پیش برید. یک مقاله در این مورد:

http://dl.veyq.ir/ebook/DLL[ebook.VeyQ.ir].zip

و جستجوی گوگل

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
قبلا توی انجمن مطالبی بود برای ساخت پلاگین که یه کتاب بود و یه آموزش که توسط FreeMan داده شده بود اونها رو ببینید فکر کنم کار دستتون بیاد.

یه نگاه به مباحث مهم انجمن بکنید

ممنون از حامد عزیز ولی به نظرم حتما باید کتابی هم برای ایت مباحث پیشرفته وجود داشته باشه به زبان انگلیسی درسته؟

m javad

کاربر متخصص
برای ساخت پلاگین منبع به اون شکلی که شما مد نظرتون هست موجود نیست
چه پلاگین برای بیلدر و چه برنامه های دیگه
شما باید با زبانی که مد نظر دارید اونقدر کار کرده باشید تا بتونید با تسلط کامل وارد این بخش بشید
برای ساخت پلاگین برای هر برنامه ای، باید یک راه ارتباطی بین برنامه و پلاگین برقرار بشه که این کار رو باید شرکت سازنده اون برنامه انجام بده
این کار به صورت انتشار یک آیین نامه رفت و برگشتی دیتا، به نام SDK از طرف اون شرکت ایجاد و در اختیار کاربران قرار میگیره
معمولا این sdk به یک زبان اصلی منتشر میشه و بعدا از سوی کاربران برای زبانهای دیگه بسته به نیاز ایجاد میشه

تا اینجا شما نیازی به این اطلاعات بالا ندارید و اصول این ارتباط رو میتونید از sdk هاي منتشر شده و راهنما ییهاي موجود توی همین فروم به دست بیارید
اما قبل از این کار میبایست شما بر روی اون زبانی که قرار هست پلاگین با اون ایجاد بشه تسلط کافی داشته باشید

اصول برنامه نویسی و کد نویسی توی اون زبان رو بشناسید ، با نحوه تعریف آرایه ها ، انواع متغییر ها و دیگر پارامترها توی اون زبان آشنا باشید، از همه مهمتر مباحث شی گرایی و نحوه ایجاد اونا رو خوب بدونید
تحلیل و دید برنامه نویسی داشته باشید
تجربه کافی تو کار با برنامه های ساده تر رو داشته باشید تا بتونید برای رسیدن به هدفتون کدنویسی صحیح و اصولی انجام بدید

بعد از این کار نوبت به این میرسه که بخواهید شروع به تحلیل چگونگی پلاگین نویسی بکنید
تجربه شخصی من این رو میگه که آشنایی کامل با طرز ساخت یک برنامه ، پردازش اون توی ذهن از اول تا انتها و بعد تقسیم کردن اون به تکه های کوچکتر و کدنویسی برای ساخت هر تکه و نهایتا ایجاد اون برنامه، نیاز به تجربه و مهارت و دید برنامه نویسی داره که جز با ممارست و تمرین (که وعده حتمی از طرف خداوند برای فرد تلاشگر هست) به دست نمیاد

باز تجربه من در این سالها به من میگه که شروع کار با بیلدر برای من یک استارت عالی برای یادگیری دلفی بود
شاید اگر اون تلاشها برای فرا گیری بیلدر قبل از کار با دلفی نبود، به این راحتی و با این زمان اندک به همین چیزی که الان دارم (چه کم و چه زیاد) نمیرسیدم
پس توصیه من به شما شروع با بیلدر و آشنایی کامل با اصول برنامه نویسی و نهایتا پرش به مرحله بعد هست

موفق باشید

ممنون از همه دوستان بابت همکاری در این تایپک و به خصوص آقای پرستگاری که توضیحات کامل و جامعی دادن ولی چقدر خوب می شد ایشون یه کتاب هم برای شروع برنامه نویسی با دلفی معرفی می کردن

silvercover

کاربر متخصص
پیشنهاد اول من برای کتاب ، کتاب های خارجی و به زبان انگلیسی هست. منتها توی فارسی ها من این رو توصیه می کنم:

http://www.adinebook.com/gp/product/9646864457/ref=sr_1_1000_3/628-6751377-7316073

خوندن این کتاب در زمان کوتاهی شما رو به سطحی قابل قبول ارتقا میده و بعد از اون باید سراغ منابع زبان اصلی برید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا