Plesk نیز تحریم میشود - بخوانید.

websoft

Member
با توجه به سیاست های پیش بینی شده ی ustreas.gov و treas.gov ، و با این که Plesk نسخه ی 8.4 خود را نیز ارائه داده است و ... ، Plesk امروز نیز قابل اطمینان و استفاده نیست – Joseph بخش پشتیبانی سی پنل با ارائه ی ایمیل های بدون دلیل ، کاربران ایرانی را با ارائه ی ایمیلی که در 48 ساعت ، فسخ مجوز ( License ) را تایید و اطلاع داده تا در این مدت بسیار کم تغییر سرور ایجاد شود که مطمئناّ چنین تغییر با وجود سایت های متفاوت و هزینه ها و این پشتیبانی ، مقدور نیست – اقدامات اولیه ی خود را شروع کرده است.

پایگاه webhostingtalk ، یکی از معتبرین و موثق ترین منابع در مورد وب هاستینگ این گونه بیان میکند :

The planet company terminated all Iranian servers' customers without any resones.
There were many sites on their servers.

اکنون همین مورد را از پایگاه treas.gov دنبال میکنیم :

In general, unless licensed by OFAC, goods, technology (including technical data or other information subject to Export Administration Regulations), or services may not be exported, reexported, sold or supplied, directly or indirectly, from the United States or by a U.S. person, wherever located, to Iran or the Government of Iran. The ban on providing services includes any brokering function from the United States or by U.S. persons, wherever located. For example, a U.S. person, wherever located, or any person acting within the United States, may not broker offshore transactions that benefit Iran or the Government of Iran, including sales of foreign goods or arranging for thirdcountry financing or guarantees.

این اخبار فقط گزینه ی مورد نظر را به سی پنل ختم نکرده و دیگر پنل ها را نیز در بر دارد.

طی این اقدامات بر آن شدم تا به گروه های : Parallels ، DirectAdmin وLxAdmin که به نظرم تنها راه های مانده برای کاربران ایرانی هستند ایمیل زده و وقوع حوادث بعدی را از پشتیبانان و مدیران آن ها سوال نمایم که هم اکنون منتظر پاسخ آن ها هستم طی جوابگویی مسئولان سریعاّ پاسخ را در همین تاپیک ارسال خواهم کرد.

باتشکر

آخرین ویرایش:

sepehr10

Banned
خوب . یه خبر جدید هم بهتون بدم . کلیه مرز های ایران بسته شدند . از اقوام بنده چند نفر تاجر هستند که همشون بیکار شدند چون دیگه نمیتونند صادرات واردات داشته باشند .
خوب چه کنیم ؟
خودمون که نمیتونیم سرور داشته باشیم . همه بلاک میکنند اگر هم داشته باشیم مجبوریم از پنل استفاده کنیم که ظاهرا همه قراره بلاک کنند . پس باید تمام هاستینگ ها جمع کنند و تمام سایت های ایرانی برن رو سرور های خارجی که باز هم بلاک میشند . از طرف دیگه حمایت بیدریغ مسئولان داخل کشور هست که روز به روز با فیلتر کردن سایت ها به پیشرفت جامعه الکترونیک کمک شایانی میکنند .
یه واقعیت انکار نشدنی بیشتر نیست : پایان اینترنت در ایران .

آخرین ویرایش:

arman92

Member
پایان اینترنت در ایران! واقعیتی که دیری نمی گذرد تا با آن مواجه شویم!

نمی دونم اینا چه طوری می خوان این مملکت رو اداره کنن!

Mandana

Active Member
بچه ها سعی کنین بحث رو در همین حد نگه دارین.چون سی یا سی بشه مجبور میشم بر خلاف میلم تاپیک رو قفل کنم

نمی دونم چی بگم.فقط می تونم بگم واقعن متاسفم.چون این قضیه از جهات زیادی به همه ضرر وارد کرده و می کنه

جواب اینهمه ضرر رو کی می خواد بده خدا عالمه
موفق باشین

shayanboy

Active Member
ایران امروز = تحریمات
بیشتر فکر نکنیم خیلی بهتره

متاسفم .
شایان

nimafire

find / -name Support > u
دوست دارم دوستانی که به من گفتم چرا سرور ایرانی انتخاب کردم متوجه شده باشند. برای همین قضایا بود.
ما داریم از سرور های ایران سرویس میدیم.این تحریمات هم فعلا با ما کاری نداشته.
البته یه سری کارایی داریم میکنیم که مطمعنا همه غافلگیر میشین.
اعلام میکنم

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
بابا چه خبره .درسته کشورمون یه مشکلاتی واسش پیش اومده اما اوضاع به این بدی ها هم که شما می گید نیست چه خبره بابا دیگه زیاده روی نکنید .هیچ مرزی بسته نشده چون دو روز پیش پدر من از کشور خارج شدن خودمم فردا دارم می رم .در ضمن اگه تحریم ها عملی شده بود الان هیچ سایت ایرانی از جمله همین مجید آنلاین خودمون هم بالا نمی اومد.ببینید یک کلاغ چهل کلاغ چه کارا که نمی کنه

websoft

Member
پاسخ مدیریت : DirectAdmin

و این هم پاسخ مدیریت DirectAdmin به سوال مطرح شده – موفق باشید :

Hello,

We have no intention of blocking Iranian customers... We are a Canadian company and there is no restriction on who we sell to.

Mark

----- Original Message -----
From: Mohammad AghaNabi
To: [email protected]
Sent: Tuesday, May 20, 2008 7:33 AM
Subject: will directadmin make us lockout ? like cpanel ? - answer plz

Hello, DirectAdmin webhost panel Team :
Owing to the prohibition of Cpanel about Iranians users, is there any guarantees that we transfer our servers into directadmin panel ? or maybe it will be banned for us like Cpanel, too ?
Do you think it is true ? and banning it maybe happen ?
We are here to read your A & email me as soon as possible, thanks
Best Regards,
Muhammad Hussein, FI ( from Iran )
20/May/2008

آخرین ویرایش:
جوابش :
ما هيچ هدفي براي بلوک کردن مشتريان و کاربران ايراني نداريم - يک کمپاني کانادايي هستيم و هيچ شرطي بابت اينکه به چه کسي فروخته شده نيست. يعني هر کي بود موردي نداره. شرط و شروط نذاشتيم.

myhost

Member
خبر فوری
وزارت اطلاعات گفت حالا ه سرعت کم خوبه برای ایران
اصلا ایرانی سایت میخواد چه کار
بیایید و اصلا کل اینترنت را جمع کنید
بیخیال
به ای اینترنت رادیو گوش کنید
و تلویزیون فیلم ببینید
و فراموش کنید اصلا اینترنتی وود داشته مگه بیکارید بابا ولش کنید
ما هم میشینیم برای اینکه بیکار نباشیم هی سایت فیل تر میکنیم و هی کیف میکنیم

arman92

Member
ای بابا تا میام دو کلام حرف حساب بزنیم می گین سی یا سی!

راست می گه این بنده ی خدا دیگه... ایرانی ها اینترنت می خوان چی کار؟
به قول وزیر ارتباطات (ict)
پهنای باند ۵۶ كیلو بیت برای مصارف كاربران اینترنتی خانگی و دانشگاه‌ها حتی برای دانلود كتاب‌های ۵۰۰ صفحه‌ای مناسب است

هههه !
بله واقعآ مناسب است! البته اگه واقعاً همون 56 باشه...

free-man

New Member
دوست دارم دوستانی که به من گفتم چرا سرور ایرانی انتخاب کردم متوجه شده باشند. برای همین قضایا بود.
ما داریم از سرور های ایران سرویس میدیم.این تحریمات هم فعلا با ما کاری نداشته.
البته یه سری کارایی داریم میکنیم که مطمعنا همه غافلگیر میشین.
اعلام میکنم

دوست عزیزم بحث بر سر سرور نیست ، سر cpanel هست

کسی سرورش بسته نشده که بخواد از سرور بی کیفیت ایرانی با این وضع وخیم اینترنت ایران استفاده کنه

شما روی سرور امریکایی یا ایرانی یا هرکجای دیگه cpanel نصب کنید مشکل داره ، وگرنه با دایرکت ادمین که هیچکس مشکلی نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا