websoft
Member
با توجه به سیاست های پیش بینی شده ی ustreas.gov و treas.gov ، و با این که Plesk نسخه ی 8.4 خود را نیز ارائه داده است و ... ، Plesk امروز نیز قابل اطمینان و استفاده نیست – Joseph بخش پشتیبانی سی پنل با ارائه ی ایمیل های بدون دلیل ، کاربران ایرانی را با ارائه ی ایمیلی که در 48 ساعت ، فسخ مجوز ( License ) را تایید و اطلاع داده تا در این مدت بسیار کم تغییر سرور ایجاد شود که مطمئناّ چنین تغییر با وجود سایت های متفاوت و هزینه ها و این پشتیبانی ، مقدور نیست – اقدامات اولیه ی خود را شروع کرده است.
پایگاه webhostingtalk ، یکی از معتبرین و موثق ترین منابع در مورد وب هاستینگ این گونه بیان میکند :
اکنون همین مورد را از پایگاه treas.gov دنبال میکنیم :
این اخبار فقط گزینه ی مورد نظر را به سی پنل ختم نکرده و دیگر پنل ها را نیز در بر دارد.
طی این اقدامات بر آن شدم تا به گروه های : Parallels ، DirectAdmin وLxAdmin که به نظرم تنها راه های مانده برای کاربران ایرانی هستند ایمیل زده و وقوع حوادث بعدی را از پشتیبانان و مدیران آن ها سوال نمایم که هم اکنون منتظر پاسخ آن ها هستم طی جوابگویی مسئولان سریعاّ پاسخ را در همین تاپیک ارسال خواهم کرد.
باتشکر
پایگاه webhostingtalk ، یکی از معتبرین و موثق ترین منابع در مورد وب هاستینگ این گونه بیان میکند :
The planet company terminated all Iranian servers' customers without any resones.
There were many sites on their servers.
There were many sites on their servers.
اکنون همین مورد را از پایگاه treas.gov دنبال میکنیم :
In general, unless licensed by OFAC, goods, technology (including technical data or other information subject to Export Administration Regulations), or services may not be exported, reexported, sold or supplied, directly or indirectly, from the United States or by a U.S. person, wherever located, to Iran or the Government of Iran. The ban on providing services includes any brokering function from the United States or by U.S. persons, wherever located. For example, a U.S. person, wherever located, or any person acting within the United States, may not broker offshore transactions that benefit Iran or the Government of Iran, including sales of foreign goods or arranging for thirdcountry financing or guarantees.
این اخبار فقط گزینه ی مورد نظر را به سی پنل ختم نکرده و دیگر پنل ها را نیز در بر دارد.
طی این اقدامات بر آن شدم تا به گروه های : Parallels ، DirectAdmin وLxAdmin که به نظرم تنها راه های مانده برای کاربران ایرانی هستند ایمیل زده و وقوع حوادث بعدی را از پشتیبانان و مدیران آن ها سوال نمایم که هم اکنون منتظر پاسخ آن ها هستم طی جوابگویی مسئولان سریعاّ پاسخ را در همین تاپیک ارسال خواهم کرد.
باتشکر
آخرین ویرایش: