بی بی کد please sit here

باکس ها رو گذاشتم و به صورت راندوم چرخوندم چون اگه قرار بود همه باکسها مثل شطرنج کنار هم قرار بگیرن کار تحرک و پویایی الان رو نداشت.و یک کار یکنواخت میشد.

gezler

Member
خیلی منظورت رو از گذاشتن اون باکسها نمیفهمم . خیلی هم غیر طبیعی شده اون تیکه .

اما انتخاب کادرت خیلی خوب بوده .....

شاید اگه اون باکس رو تکسچر بدی بهتر بشه . اون خط مشکی کناری هم تو ذوق میزنه .

اون باکسها رو Array کردی یا اومدی با دست ادیت کردی ؟؟؟؟ :wink:

راستی به نظرم وقتی که کلوز آپ داری از کار رندر میگیری و دوربینت روی کف هستش یا DOF اعمال کن یا اینکه دیتیل کف رو بیشتر کن .

آخه انگار فقط یه Map رو نسبت دادی ...

هان ؟؟؟

آخرین ویرایش:
شاید!!اون باکسها رو با اسکریپت rondom transform چرخوندم.اسکریپت جالبی هست پیشنهاد میکنم کار کنید.دوستان دیکه نظزی ندارن قبلنا بیشتر لطف داشتیدو نظر میدادید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

.:. soroosh .:.

Active Member
ببخشید فرهاد جان، راستش من این کار را دیدم و خیلی هم ازش خوشم اومد چون نکات مثبت خیلی زیادی داره .
اما فرصت نشد بیام و نظر بدم .
تا الان دوباره به چشمم خورد .
اول اینکه نورپردازی و کنترل نور خیلی خوب انجام شده .
یه چیزی که خیلی به چشمم میاد و اذیتم میکنه ، متریال فلز پایه صندلی هست ، یه جوری شده انگار روش یه لایه پلاستیک داره ...
متریال چرم صندلی خیلی خوب شده.
اون شیشه مشروب اون سمت راست یه کمی زیادی تیره شده و حالت شیشه ای بودن را نداره .
اون باکس های روی دیوار هم خوبن اما شاید یه مدیریت بهتری میخواستن برای چیدمانشون یا ...
برای دیوار هم کام بک گراندی که استفاده کردین با کیفیت بود تا اینطوری پیکس پیکسل نمیشد و سایزش به هم نمیخورد . ( این موردی هست که اکثرا رعایت نمیکنن و فکر میکنن خیلی رو زیبایی و جلوه کار تاثیر نداره )
در کل خیلی خوب شده و موفق باشید .

متریال فلزو که ولش کن خیلی دوستش دارم:green:با شیشه مشروب موافقم زیاد خوب نشده.اون باکسها باید به هم ریخته باشن چون کانسپت کارم موسیقی هست.و میخواستم نتهای موسیقی رو یه جورایی نشون یدم حالا نمیدونم موفق بودم یا نه.بگراند بهتری گیرم نیومد وگرنه حتما استفاده میکردم.ممنون بای

*farshid*

کاربر VIP
سلام فرهاد جان...
عشقتم که از راه رسید ... :green::rose:.

کار خوبی شده. تبریک
فقط یه نقد کوچولو.

صندلی خوبه میز خوبه بطری خوبه ولی وقتی نوبت به مدلسازیه خودت رسیده زیاد جالب کار نکردی...باکس هایی که از دیوار یهووووویی سبز شدن انگار یه باگ گرافیکی هستن و هیچ ربطی به دیوارت ندارن... نه اتصالی نه رنگ هماهنگی نه ...

ولی خوب تونستی مدلهارو مدیریت کنی و صحنه ای که ساختی تناسبات بصری مناسبی داره

بهتر بود به جای اینکه باکس هارو رو دیوار قرار بدی اونارو از دیوار کم میکردی و چند تا حفره ایجاد میکردی . مثلا تو حفره ها گرامافونی صفحه نقره ای نوار کاستی... چیزی میچیدی تا یه دلیلی برای این حرکت های دیکانستراکشنت باشد.

کارت عالیست در حد 21 و بیست :rose:

ممون ولی این باکسها بیشتر به موضوعم میخورد چون میخواستم یه جورایی نت های مختلف موسیقی رو نشون بدم

جدیدترین ارسال ها

بالا