Pivot آغاز عصر جدید جستجو و طبقه بندی اطلاعات

toomcat

New Member
بخش Live Labs مایکروسافت برنامه جدیدی به نام Pivot ارائه کرده که کار جستجو در حجم بسیار وسیع از اطلاعات را بسیار ساده می‌کند.
جستجوی بصری
اگر با Visual Search موتور جستجوی بینگ کار کرده باشید روش دسته بندی آن را دیده‌اید. Pivot‌ را می‌توان یک Visual Search برای انواع و اقسام داده‌ها دانست. این داده‌ها می‌توانند مجموعه‌ای از تصاویر یا کل اطلاعات موجود روی بانک اطلاعاتی ویکی پدیا باشند!
هنگام جستجوی بصری با Pivot به عنوان مثال وقتی موضوع جستجو یک بازه تاریخی باشد، شما می‌توانید به کمک یک Slider به راحتی بازه خود را مشخص کنید.
time_filter.png
Pivot می‌تواند اطلاعاتی که پس از اعمال انواع فیلترها باقی می‌مانند را به صورت جالبی نمایش دهد. شما می‌توانید نمودار فراوانی اطلاعات را بر حسب فیلدهای مختلف ببینید. مثلاً من اطلاعات ۵۰۰ بازیگر برتر تاریخ سینما را بر اساس تاریخ تولدشان خواستم، نتیجه را در تصویر زیر می‌بینید.برای مشاهده در اندازه اصلی اینجا کلیک کنید.
data_chart.jpg
وقتی که در نهایت داده‌های مورد نظر خود را از بین انبوه داده‌ها پیدا کردید، به راحتی روی آن‌ها زوم می‌کنید و با کلیک بر روی هر آیتم می‌توانید خلاصه‌ای از اطلاعات آن را ببینید یا حتی در موتور جستجوی بینگ در موردش جستجو کنید. برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی اینجا کلیک کنید.
item_view2.jpg

Pivot‌ چطور کار می‌‌کند؟
روش کار به این صورت است که در Pivot تعدادی Collection وجود دارد که هر کدام از آن‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارند. مثلاً Collection مربوط به فیلم‌ها ویژگی‌هایی نظیر بازیگران،‌کارگردان، کشور سازنده، زمان فیلم و … دارد و بنابراین جستجوی بصری در این مجموعه بر حسب فیلدهای اطلاعاتی آن متفاوت با مثلاً مجموعه اطلاعات مربوط به ورزشکاران رشته بسکتبال است.
مجموعه‌ها یا Collection های Pivot سه دسته‌اند: ساده،‌ متصل (Linked) و پویا (Dynamic)، اطلاعات بیشتر درباره ساختار مجموعه‌ها، تفاوت انواع مجموعه‌ها با هم در حجم و میزان پیچیدگی داده‌ها، اطلاعات مربوط به معماری نرم افزار و … را می‌توانید در این آدرس ببینید. همچنین اطلاعاتی درباره میزبانی کردن مجموعه‌ها را می‌توانید در اینجا ببینید.
برای آشنایی بیشتر با ایده Pivot‌ و قابلیت‌هایش ویدئوی زیر را ببینید (برای مشاهده ویدئو به Silverlight احتیاج دارید):

چطور از Pivot‌ استفاده کنیم؟
Pivot در حال حاضر در مرحله تست بتا قرار دارد و استفاده از آن تنها با دعوتنامه و کد نصب ممکن است. بعد از دانلود نرم افزار Pivot (با حجم تقریبی ۲۸ مگابایت) با دادن ایمیل خود، در این صفحه درخواست کد نصب کنید. پس از دریافت کد نصب می‌توانید به راحتی نرم افزار را نصب و استفاده کنید. در صورتی که موفق به دریافت کد نصب نشدید من چند کد نصب دارم که می‌توانم از طریق ایمیل برایتان ارسال کنم.

کد:
http://www.saeedifard.com/1388/08/microsoft-live-labs-pivot/

جدیدترین ارسال ها

بالا