pivotبرنامه وبلاگ نويسي جديد

kami_mz

Well-Known Member
سلام. يك برنامه جديد براي وبلاگ سازي پيدا كردم به نام pivot . با php نوشته شده نيازي هم به بانك اطلاعاتي نداره. تا دو سه روز ديگه هم فارسي ميشه. خيلي هم خوشگله امكاناتش هم نسبتا زياده.
اين سايتش:
http://www.pivotlog.net/
اينم براي دريافت برنامه:
http://www.pivotlog.net/fileman/
فقط نسخه نهايي نيست بتاست.
موفق باشيد :wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
كامبيز جان در صنعت وبلاگ كسور كولاك كردي بابا :wink:

دمت گرم

مجيد

saman_sweden

Active Member
kami_mz گفت:
سلام. يك برنامه جديد براي وبلاگ سازي پيدا كردم به نام pivot . با php نوشته شده نيازي هم به بانك اطلاعاتي نداره. تا دو سه روز ديگه هم فارسي ميشه. خيلي هم خوشگله امكاناتش هم نسبتا زياده.
اين سايتش:
http://www.pivotlog.net/
اينم براي دريافت برنامه:
http://www.pivotlog.net/fileman/
فقط نسخه نهايي نيست بتاست.
موفق باشيد :wink:
آقا معلومه شما حيكار مي كنيد واقعا كارتون عاليه خيلي خوبه همه را از MT و B2 گرفته تا ... داري بقول آقا محيد كولاك مي كنيد واقعا كه به شماها بايد افتخار كرد

shahrokh_xp

Active Member
آقا اصلاً همه وبلاگا یه طرف آقا کامبیز هم یه طرف
راستی آقا کامبیز میخواهید خودمون یه وبلاگ درست کنیم :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
شوخی کردما یه وقت نرید فردا یه وبلاگ بسازید. :D

drritalin

Member
اي والله...

سلام به همه.
آقا ديگه نمي تونستم نگم! اي ول... دست خوش ... بارك الله!
از اينكه لطف مي كني و حاصل ساعتها كارت رو براي استفاده همه مي ذاري ممنون.
موفق باشي.

Milad-A

Member
آقا دست مريزاد.
ما كه جز تشكر چيزي از دست‌امون بر نمي‌آد. ياعلي!

miladmovie

Active Member
آقا كارت توي فارثي كردن اين برنامه ها عالي است
فقط اگر لطف كني و اول اون b2evelotin(اشتباه نوشتم خودت مي دوني كدومه) رو كامل فارسي بكن و بده لينك براي دانلود مردم بده مردم بعد برو رو كار ديگه
اين طوري به هيچ كدومشون نمي رسي :wink:

در ضمن مجيد جون شرمنده از اينكه شما براي b2 به من ساب دومين دادي ولي من استفاده نكردم من موندم توي طراحي سايت اون(خودت مي دوني طراحي من چقدر بده :cry: )
آلان همه چيزش كامل شده

kami_mz

Well-Known Member
miladmovie گفت:
آقا كارت توي فارثي كردن اين برنامه ها عالي است
فقط اگر لطف كني و اول اون b2evelotin(اشتباه نوشتم خودت مي دوني كدومه) رو كامل فارسي بكن و بده لينك براي دانلود مردم بده مردم بعد برو رو كار ديگه
اين طوري به هيچ كدومشون نمي رسي :wink:

در ضمن مجيد جون شرمنده از اينكه شما براي b2 به من ساب دومين دادي ولي من استفاده نكردم من موندم توي طراحي سايت اون(خودت مي دوني طراحي من چقدر بده :cry: )
آلان همه چيزش كامل شده
سلام.
1-ميلاد جان دلبندم اون فارسيه :wink:
2-من بيچاره كي خواستم با يه انگشت 220 كليد رو فشار بدم 8O اينb2evolution هم داره كارش تموم ميشه.
3-كاش به جايb2 روي نسخه جديدش كار مي كرديد( wordpress ) همونه كه يه سري امكانات بهش اضافه شده. اگه بخوايد من تا يه حدي روش كار كردم براتون مي فرستم كه بقيه اش با شما( به وبژه تاريخش كه مي دونم تخصصتونه) :wink:
موفق و پاينده باشيد :wink:

Milad-A

Member
اين wordpress چيز خوبي‌اه من توي وب‌لاگ و سايت‌ام ازش استفاده كردم. فقط يه مشكلي كه باهاش دارم اين‌اه كه فارسي رو search نمي‌كنه. نمي‌دونم چرا چون بقيه‌ي برنامه‌ها مثل pivot, dh nuklues يا b2eveloution به راحتي اين كار رو انجام مي‌ده. در ضمن آقا كامبيز گل من دارم روي اين pivot يه كارايي مي‌كنم نمي‌دونم شما هم كاري كرديد يا نه يعني مدتي‌اه كه نتونستم سر بزنم از اوضاع دورم. به نظرم خيلي چيزِ اساسي‌اه در جاي خوداش. ممنون كه اين همه براي برنامه‌هاي وب‌لاگ تلاش مي‌كني. يا علي!

Delphiran

Member
آقا ما از بي وبلاگي مرديم. اگه زود بهم يه خوبشو (راست به چپ باشه، تاريخ شمسي رو ساپورت كنه و Interface اش فارسي باشه) نرسونيد مجبور ميشم خودم يكي بنويسما... :wink:

miladmovie

Active Member
kami_mz گفت:
اگه بخوايد من تا يه حدي روش كار كردم براتون مي فرستم كه بقيه اش با شما( به وبژه تاريخش كه مي دونم تخصصتونه) :wink:
:wink:
آقايون من چقدر بگم به بچه رو نديد پرو مي شه؟
اين رو گفتي جو گرفتم وتاریخ Invision Board رو خورشيدي كردم :wink:
بزودي يك لينك مي ذارم كه مردم بياند دانلود كنند

در مورد تاريخ فارسي براي اين برنامه هم اگر بتونم كمكي كنم خوشحال مي شم

pamjadi

Member
جدي ؟ تاريخش خورشيدي شد ؟! فاريش كه نكردي ؟ چون من فارسيش كردم!
چند تا مشكل بود يكيش همين تاريخ خورشيدي ! دمت گرم بقيش را بياين با هم
به اتمام برسونيم !

kami_mz

Well-Known Member
miladmovie گفت:
kami_mz گفت:
اگه بخوايد من تا يه حدي روش كار كردم براتون مي فرستم كه بقيه اش با شما( به وبژه تاريخش كه مي دونم تخصصتونه) :wink:
:wink:
آقايون من چقدر بگم به بچه رو نديد پرو مي شه؟
اين رو گفتي جو گرفتم وتاریخ Invision Board رو خورشيدي كردم :wink:
بزودي يك لينك مي ذارم كه مردم بياند دانلود كنند

در مورد تاريخ فارسي براي اين برنامه هم اگر بتونم كمكي كنم خوشحال مي شم
سلام. به قول مهيار جان دمت قيژ :wink:
تا باشه از اين پررويي ها. ولي آقا من منظورم تاريخ wordpress بودها. نسخه جديدش( 0.72 ) هم در اومده كه خيلي امكانات بيشتري داره ولي با يه مشكل اساسي كه همانا بي ريختي مفرطش مي باشد. :wink:

kami_mz

Well-Known Member
Milad-A گفت:
آقا كسي به مانمي‌گه با اين searchبرنامه‌ي wordpress چي‌كار كنم؟
سلام.آقا من روي سيستم خودم كه امتحان مي كنم مشكلي نداره و خيلي راخت فارسيه مي گرده 8O

amin-asemi

Member
آقا اين برنامه جديده: وقتي كاربر با سطح كاربري موبلاگر تعريف ميشه ديگه نميتونه لاگين كنه!

Milad-A

Member
سلام. مي‌خواستم بپرسم كسي براي تاريخ شمسيِ pivot فكري كرده؟ آقا كامي شما چه‌طور؟

Milad-A

Member
سلام آقا كامي مي‌دونم چي مي‌گي خيلي سخت‌اه. بي‌خيال شدم. شايد خودام يه كاري‌ش كردم.
يا علي!

جدیدترین ارسال ها

بالا