Immortal Silence
Member
سلام
اساساً فکر کنم یه سری باید اولش توضیح بدم .![einak :eye: :eye:](/styles/majidonline/smilies/einak.gif)
راستش هنوزم 2دلم که کارمو بذارم یا نه . . دوستانی که منو میشناسن میدونن تا حالا هیچ کاری توء گالری نذاشتم .
اما میخوام از این به بعد کم کم کارامو بذارم !
یه یکسالی هست که مایا کار میکنم و میشه گفت تازه کارم و تجربه هام کمه .
این کار هم با مایا درست شده . و با maya software رندر گرفتم . و تکسچرشم که زیاد خوب نشده و جای کار داره رو تو فتوشاپ درست کردم .
این شخصیت کارتونی که شخصیت محبوبه منه رو شاید اکثریت بشناسیدش . میخواستم مثل خودش بشه اما خودتون میبینید نشد .
. کمی هم نظر شخصی باعث تغییرش شده .. دیگه به بزرگیه خودتون ببخشید .
خودم میدونم کار خوبی نشده مخصوصا جایی که قسمت سفید با سیاه ترکیب میشه (زیاد تمیز در نیومده )![snap :snap: :snap:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_snap.gif)
آها داشت یادم میرفت ، واسه این کار چتد تا عکس از pingu سرچ کردم و سعی کردم از رو عکسا نگا کنم و درست کنم . این اولین کاری هست که خودم بدونه کمکه آموزشی و نظر دیگران از رو چندتا عکس درست کردم .
یه نمونه عکس از Pingu همراهه رندر ها و یه وایر از کارم هم میزارم .
خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم تا بتونم کارای بعدی رو بهتر کار کنم . >|<
اساساً فکر کنم یه سری باید اولش توضیح بدم .
![einak :eye: :eye:](/styles/majidonline/smilies/einak.gif)
راستش هنوزم 2دلم که کارمو بذارم یا نه . . دوستانی که منو میشناسن میدونن تا حالا هیچ کاری توء گالری نذاشتم .
اما میخوام از این به بعد کم کم کارامو بذارم !
یه یکسالی هست که مایا کار میکنم و میشه گفت تازه کارم و تجربه هام کمه .
این کار هم با مایا درست شده . و با maya software رندر گرفتم . و تکسچرشم که زیاد خوب نشده و جای کار داره رو تو فتوشاپ درست کردم .
این شخصیت کارتونی که شخصیت محبوبه منه رو شاید اکثریت بشناسیدش . میخواستم مثل خودش بشه اما خودتون میبینید نشد .
خودم میدونم کار خوبی نشده مخصوصا جایی که قسمت سفید با سیاه ترکیب میشه (زیاد تمیز در نیومده )
![snap :snap: :snap:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_snap.gif)
آها داشت یادم میرفت ، واسه این کار چتد تا عکس از pingu سرچ کردم و سعی کردم از رو عکسا نگا کنم و درست کنم . این اولین کاری هست که خودم بدونه کمکه آموزشی و نظر دیگران از رو چندتا عکس درست کردم .
یه نمونه عکس از Pingu همراهه رندر ها و یه وایر از کارم هم میزارم .
خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم تا بتونم کارای بعدی رو بهتر کار کنم . >|<