picture

iroweb

Member
و اما من ميخوام جواب تمام دوستان رو بدم . ( البته اگر سوال ها و جواب ها رو درست فهميده باشم )

ببينيد اين دوست ما ميخواد وقتي موس ميره روي يك لينك ، يك پيش نمايش از صفحه اون لينك نمايش داده بشه . خوب من امكان رو توي CMS اي كه نوشتم گذاشتم . برنامه نويسيش هم كار خودمه . چيز خوبي شده . اگر منظورتون اينه بگيد تا كدشو بزارم .

اما اگر ميخواين از طريق يك فرم يك آدرس رو پست كنيد و Php بياد براتون از صفحه اون لينك عكس بگيره بايد عرض كنم كه اينم امكانش وجود داره . ولي هنوز به اون حد و توانايي نرسيدم كه بتونم كدشو بنويسم .

irdavidnet

Banned
خب ، دوستان عزیز من تا اون جایی که اطلاع دارم و بلدم :
1- اول باید سایت رو FSock Open کنید
2- بعد که گرفتید اطلاعات رو ذخیره کنید
3- بعد دوباره ران کنید و کپچر کنید (اینجا کپچر کردنشو موندم با چه تابعیه !)
4- اون عکس رو آپلود کنه خودش و اطلاعات رو پاک کنید
» با جاوا اسکریپت می شه ، دوستم که جاوا کار هست ، می گه کاملاً میشه
» اینکار با ASP آسونتره ، نگاهی به Webgozar بندازید ...

irdavidnet

Banned
و اما من ميخوام جواب تمام دوستان رو بدم . ( البته اگر سوال ها و جواب ها رو درست فهميده باشم )

ببينيد اين دوست ما ميخواد وقتي موس ميره روي يك لينك ، يك پيش نمايش از صفحه اون لينك نمايش داده بشه . خوب من امكان رو توي CMS اي كه نوشتم گذاشتم . برنامه نويسيش هم كار خودمه . چيز خوبي شده . اگر منظورتون اينه بگيد تا كدشو بزارم .

اما اگر ميخواين از طريق يك فرم يك آدرس رو پست كنيد و Php بياد براتون از صفحه اون لينك عكس بگيره بايد عرض كنم كه اينم امكانش وجود داره . ولي هنوز به اون حد و توانايي نرسيدم كه بتونم كدشو بنويسم .

آخه آدم خالیبند ، جاوا شو که تو ننوشتی
کدشم تابلو هست :
<script language="javascript" src="http://thumbnails.iwebtool.com/src.js?border=004891" type="text/javascript"></script>
فقط کافیه دوستان فایل http://thumbnails.iwebtool.com/src.js رو دانلود کنن ، همین و بس . بعد مقایسه کنید با فایلی که تو function.js در پارسی پی اچ پی هست ! :D :lol:

my friend

Member
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآِییییییییییییییییییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تا کی میخواید عین سگ و گربه به هم بپرین؟!
اونی که علم داره برای خودش داره ، پولی هم که ازش در میاره نوش جونش باشه... اگه هم علمش رو به بقیه میخواد بده ، اشکالی نداره ، ثوابش رو میبره...
اونی هم که فقط هارت و پورت میکنه ، برای خودش میکنه و بهش محل نزارید...

آخر عاقبت هر دو این افراد (که در بالا گفتم) در آینده مشخص میشه ، یا سود میبرن ، یا دودش تو چشمشون میره...

یه بار این میگه ، یه بار اون یکی ، هیچی هم گیر جفتتون نمیاد...

حالا که چی؟
ثابت کنید طرف مقابلتون هیچی حالیش نیس... چی گیر شما میاد؟!
مقام و منزلتتون بالاتر میره یا سود مادی میکنید؟!
بجای اینکه همش بشینید همدیگه رو رسوا کنید ، برید 4 تا کتاب بخرید یا دانلود کنید تا یه چیزی به معلوماتتون اضافه بشه...

اصلا یه چیزِی:
این vBulletin یه امکان خیلی خیلی خیلی خوب داره ، اون هم "لیست چشم پوشی" هست...
بگیرید طرف مقابلتون رو که چشم دیدنش رو ندارید رو بفرستید تو لیست چشم پوشی تون ، هم خودتون راحت میشید و هم چند ده نفر دیگه که برای کسب علم به این انجمن میایند...
بخدا ثواب داره این کار...

تو رو جون عزیزتون سال جدید رو بیخیال بشید...

من قصد کوبیدن یا طرفداری از کسی رو ندارم ، ولی بخدا این چیزایی که شما تو محیط عمومی انجمن بیان میکنید از یه مبتدی هم سر نمیزنه ، چه برسه به اینکه همتون خودتون رو خدای برنامه نویسی و php و غیره میدونید...

بخدا اگه من جای مدیران انجمن بودم تا حالا 1000 باره شما ها رو بن میکردم ، نمیدونم چرا کسی به وضع شما چند نفر رسیدگی نمیکنه اینجا؟!
من نمیدونم شما اینجا اومدید که یه چیزی یاد بگیرید و یاد ملت بدید ، یا اینکه محیط سالم انجمن رو به گند بکشید؟!

آخرین ویرایش:

irdavidnet

Banned
ای خدا ، باز من پست دادم ، تاپیک منحرف شد ، آقا اینجا مدیر داره .
ثانیاً ایشون یه چیزی می گن ، من گفتم شما گمراه نشید ، آخه چی آدم می سوزه زمانی که ببینه طرف کد جاوا آماده رو می گه خودم نوشتم ، منم از این کار هدف دارم ، 4 تا کتابمم خریدم ، برای کسب علم میام و به دیگران کمک می کنم ، فقط ببین تو این چند روزه به چند نفر کمک کردم

my friend

Member
ای خدا ، باز من پست دادم ، تاپیک منحرف شد ، آقا اینجا مدیر داره .
ثانیاً ایشون یه چیزی می گن ، من گفتم شما گمراه نشید ، آخه چی آدم می سوزه زمانی که ببینه طرف کد جاوا آماده رو می گه خودم نوشتم ، منم از این کار هدف دارم ، 4 تا کتابمم خریدم ، برای کسب علم میام و به دیگران کمک می کنم ، فقط ببین تو این چند روزه به چند نفر کمک کردم
شما یه دور دیگه اون پست رو بخون ، وقتی شما از کلمات مناسب استفاده نکنید و با هر لحنی با طرف مقابلتون صحبت کنید ، طرف مقابل هم بر میگرده تو تا روش میزاره و جوابتون رو میده و از همینجا دعوا شروع میشه...

در ضمن ، حالا ایشون بگه که خودشون این کد رو نوشتن ، من چطوری گمراه میشم؟!

راستی:
» با جاوا اسکریپت می شه ، دوستم که جاوا کار هست ، می گه کاملاً میشه
جاوااسکریپت نمیتونه یه تصویر ساده رو درست کنه ، چه برسه به پردازش صفحه و ...
این کدی هم که شما مورد نظرتون هست ، از Api های ارائه شده توسط سایت های دیگه استفاده میکنه... (یه بار اون فایل رو بخونید...)

irdavidnet

Banned
گمراه می شی ، همین که این پست ها رو دادی گمراه شدی ، با جاوا اسکریپت من نمی دونم ولی به نظرم میاد و اونچه که دیدم چون اون Asp کاره ، حتماً از Asp هم استفاده کرده

جدیدترین ارسال ها

بالا