برای یه همچون عکسی داشته باشم از چه فیلتری استفاده کنم:
yazditabar Member Dec 2, 2007 #1 برای یه همچون عکسی داشته باشم از چه فیلتری استفاده کنم: پیوست ها 20071108050544_img_8437.jpg 20.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12
Mandana Active Member Dec 2, 2007 #2 یه چیزی شبیه این آیا؟: با gertrudis pro می تونی راحت این کار رو بکنی.سبک نقاشی رو انتخاب می کنی و قلم رو روی عکس می کشی. اگه همین رو خواستی بگو یا بگردم لینک دانلود رو بیابم، یا یکی ئه خودم رو برات آپ بهاینم موفق باشی پیوست ها 1.jpg 60.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6
یه چیزی شبیه این آیا؟: با gertrudis pro می تونی راحت این کار رو بکنی.سبک نقاشی رو انتخاب می کنی و قلم رو روی عکس می کشی. اگه همین رو خواستی بگو یا بگردم لینک دانلود رو بیابم، یا یکی ئه خودم رو برات آپ بهاینم موفق باشی
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Dec 2, 2007 #3 فکر کنم ایشون منظور این بوده که چه فیلتری روی عکسی که خودشون اتچ کردن اعمال شده درسته؟! گمون نمیکنم فیلتر خاصی بوده باشه. یکمی با نور و کنتراست بازی کردن اینطوری شده!
فکر کنم ایشون منظور این بوده که چه فیلتری روی عکسی که خودشون اتچ کردن اعمال شده درسته؟! گمون نمیکنم فیلتر خاصی بوده باشه. یکمی با نور و کنتراست بازی کردن اینطوری شده!
yazditabar Member Dec 3, 2007 #4 با نور کنتراست ور رفتم، اگه زحمت gertrudis pro رو بکشین ممون می شم. هر کدوم خودتون می دوونین کار کردن باهاش راحت تره! tnx...
با نور کنتراست ور رفتم، اگه زحمت gertrudis pro رو بکشین ممون می شم. هر کدوم خودتون می دوونین کار کردن باهاش راحت تره! tnx...
Mandana Active Member Dec 3, 2007 #5 ^.^ بفرماهین: http://rapidshare.com/files/73914032/gp22.zip.html موفق باشی