phpmyadmin و config.inc.php يه كمك كوچيك ميخوام

saeedlove

Member
من مي خوام براي نصب ديتا بيس اول
PHPMYADMIN
رو نصب كنم من براي اينكار
PHPMYADMIN
رو آپلود كردم و رقتم فايل
CONFIG.INC.PHP
رو باز كردم ولي در صفحه هيچي نبود و سفيد بود و قسمتي براي نصب ديتا بيس نبود من شنيدم كه اول بايد اين فايل
CONFIG.INC.PHP
رو اديت كنيم حالا من نميدونم كجاشو اديت كتن اگه ميشه يكي بياد بگه دقيقا بايد چيكار كنم در ضمن من ديتا بيس رو براي نصب
PHP NUKE
ميخوام مرسي

دوست عزيز شما اول توضيح بده كه ميخواهي PHPMYADMIN را براي لوكال نصب كني ؟ يا اينكه روي سرورت ... اگر روي سرورت ميخواهي نصب اول اطمينان پيدا كن كه خود هاستت داره يا نه ...

saeedlove

Member
در ضمن من phpmyadmin فارسي رو از كجاي اين سايت داونلود كنم اگه ميشه لينك بديد كلا اگه كنترل پانل سايت ما قسمتي به نام ديتا بيس نداشته باشه تا بتونم از اونجا ديتا بيسو بسازيم من از چه طريق ميتونيم ديتا بيسو بسازيم اين phpmyadmin هم مشكل داره چون اين فارسي نيست و فايل exe نداره

d@nial

Well-Known Member
شما اگر ميخواي رو هاست نصب كني ديگه نيازي به phpmyadmin نیست

saeedlove

Member
مشكل من با phpmyadmin حل شد من ميخوام روي لوكال هوست نصب كنم phpnuke رو من برنامه easyphp رو گرفتم و نصب هم كردم و با phpmyadmin ديتا بيس رو هم ساختم و فايلهاي
phpnuke رو پوشه www برنامه مثل phpmyadmin گذاشتم و فايل كتنفيگ رو هم اديت كردم حالا ميم برم تو http://localhost/phpnuke/ هيچي نمياد و فقط يه صفحه سفيد مياد نميدونم اشكال كار من كجا بوده من فايل كانفيگ رو به صورت زير اديت كردم
"localhost"
"root"
"123456"
"nuke"
"nuke"
"nuke"
"MySQL"
حالا مشكل كار من كجاس من كه همه چيزو درست ست كردم :(

saeedlove گفت:
سلام من ميخوام روي سايت
t35.com به صورت تستي نصب كنم

دوست عزيز
ظاهرا اين سايتي كه شما يه فضاي رايگان ازش گرفتي از my sql پشتيباني نمي كنه (البه براي فضاهاي رايگانش ! ) و شما بايد به فكر يه فضاي ديگري باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا