phpbb به مفت نمي ارزه

mohammad25

Member
چون بخونيد مي فهميد

مشكل بزرگ
1. من phpbb.20.8 را روي سايتم داشتم بعد از 2 ماه gzip اون رو فعال كردم
الان بعد از 1 سال با 3000 صفحه و 457 عضو تمام اطلاعاتم پاك شد
ديتا بيس به حجم 20 مگا بايت دارم ولي جواب نميده روي هاست لوكال هم جواب نميده
اگه كسي پيشنهادي داره بگخ
2.چگونه مي تونم از اين ديتا بيس 20 مگيم استفاده كنم يا حداقل مطالب آن را در word يا برنامه ي ديگري باز كنم
3.چگونه ميتونم phpbb بدون مشكل كاملا فارسي نصب كنم كه در صفحه اصلي سايت آخرين اخبار ارسال شده به تالار ها رو داشته باشم مانند سايت مشهد تيم
4.بابا آدم با اين همه برنامه گيج ميشه phpnuk ......phpnuke platinum.....xoops va........vbمن يه برنامه ي مديريت محتوا مي خوام كه اولا كاملا فارسي باشه همهي قسمتاش دوما از نظر امنيتي بالا باشه سوما براي كاربرا راحت باشه چهارما رايگان باشه يا بيشتر از 20 هزار تومان نباشه
5.اصلا چرا سايت مجيد آن لاين تالار phpnuk خود رو برداشت و به جاش از vBulletin Version 3.0.7
استفاده كرده مگه phpnuk مشكلي داشت؟؟؟؟؟
از كمك شما خيلي ممنونم www.najafabad.com

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
دونكته باعث تغيير انجمن شد

1 مشكلاته امنيتي كه phpbb داشت

2. امكاناتي كه vBulletin داره اصلا قابله مقايسه با phpbb نيست

اين دو مورد اصلي باعث تغيير انجمن از phpbb به vBulletin شد

موفق باشيد

علي

Ghamnevis

Well-Known Member
1- اشتباهات از جانب شما بوده ! بيخودي Bb را مقصر قلمداد نكنيد (گرچه در كل مفتش گرونه !)

2-يك انجمن ديگه بر روي لوكال هاست نصب كنيد و بعد ديتابيس را در اون ايمپورت كنيد بعد اطلاعات مورد نظر را استخراج كنيد...
يا به طور كل همين بك آپ را روي انجمتون برگردونيد...

3- يعني چي ؟ چه دخلي داره ؟ اينها مود ها و هك هاي اضافي هستش كه بايد بصورت دستي خودتون نصب كنيد...
اونقدر مود و هك براي اين Bb هست كه ميشه از لحاظ امكانات خيلي حرفه اي تر از Vbb كردش ولي در كل مفتش گرونه !!!

4- همه اينهايي كه گفتيد كاملا رايگان و فارسي شده است ! بگرديد ، پيدا ميكنيد !

5- مجيد آنلاين تا اونجا كه من يادم مياد از نيوك استفاده نميكرده و نميكنه ! سيستم سايت را خود آقا مجيد نوشته .
دلايل زيادي هم براي تغيير از Bb به Vbb داشتند.. به غير از مواردي كه علي گفت بايد فشار فوق العاده زيادي را كه به سرور وارد ميكرد را اضافه كنم كه مهمترين دليل بود !

mohammad25

Member
اييييييييييي

آقا اگه مفتش گرونه پس چرا اصلا در بارش بحث مي كنيد
دوما عزيز من .. ديتا بيس من روي لوكال هاست هم جواب نداده
سوما اين سيستم ياهو مسنجري كه اطلاعات تالارها رو در ياهو ميگذاره فقط روي vb جواب ميده؟
بقيه سوالام رو هم كه اصلا ..... مبارك هم حساب نكرديد ممنون

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
نظر من کاملا بر عکسه و اتفاقا phpBB خیلی ارزمشند هستش. چون برنامه ای هستش که افراد بسیار زیادی از جاهای مختلف دنیا روی اون کار کردن و اونو بصورت باز متن در اختیار همه قرار دادند! این مشکلاتی که شما فرمودین درسته که phpBB در حجم وسیع به اونها بر میخوره اما برای شروع کار بسیار عالیه.
شما فکرشو بکن اگر قرار بود همچین برنامه ای وجود نمیداشت (چی گفتم!) خیلی از انجمنها و سایتهای آموزشی بسیار مفیدی که الان وجود داره ممکنه اصلا وجود نداشت. یک جوون که میخواد سایت راه بندازه و رایگان خدمات بده پولش کجا بوده بره یک سیستم انجمن بخره.. برای اول کار نسخه های باز متن و رایگان خیلی عالیه.. اما وقتی کار کمی سنگین بشه و حجم بالا بره کار مشکل میشه که آدم مجبوره کمی پول بیشتری بده که آش بیشتری بخوره :wink:

مجید

Ghamnevis

Well-Known Member
بقيه سوالام رو هم كه اصلا ..... مبارك هم حساب نكرديد ممنون

شما چند تا سوال پرسيدي ؟
من چند تا جواب دادم ؟

دليل اين حرف شما چيه ؟

همونطور كه آقا مجيد گفت بله وجودش Bb براي ما ها كه آه نداريم با ناله سودا كنيم ولي شور و عشق اينكارها را داريم خيلي مفيد و ارزشمنده...
سيستم بدي نيست در جاي خودش خودش عالي هم هست !

ولي در كل اصلا قابل مقايسه با سيستمهايي مثل Vb نيست !

----------------------------------------------------------

عزيز من خوب مشكل از بك آپ گيري شما بوده !
اين سيستم نيست و راحت ميتونيد براي هر بولتن بورد ديگه اي هم پياده اش كنيد...

توي انجمن بگرديد جواب سوالتون را پيدا ميكنيد .

سايان

mohammad25 گفت:
چون بخونيد مي فهميد

مشكل بزرگ
2.چگونه مي تونم از اين ديتا بيس 20 مگيم استفاده كنم يا حداقل مطالب آن را در word يا برنامه ي ديگري باز كنم
3.چگونه ميتونم phpbb بدون مشكل كاملا فارسي نصب كنم كه در صفحه اصلي سايت آخرين اخبار ارسال شده به تالار ها رو داشته باشم مانند سايت مشهد تيم
4.بابا آدم با اين همه برنامه گيج ميشه phpnuk ......phpnuke platinum.....xoops va........vbمن يه برنامه ي مديريت محتوا مي خوام كه اولا كاملا فارسي باشه همهي قسمتاش دوما از نظر امنيتي بالا باشه سوما براي كاربرا راحت باشه چهارما رايگان باشه يا بيشتر از 20 هزار تومان نباشه
5.اصلا چرا سايت مجيد آن لاين تالار phpnuk خود رو برداشت و به جاش از vBulletin Version 3.0.7

بابا این حرفا رو نزن . خون من به جوش میاد
ببینید برنامه phpbb یه برنامه منبع باز خیلی خوبه
شما میگی نسخه 2.0.8 داشتی و Gzip رو هم فعال کردی . اولا Gzip فقط برای این استفاده میشه که حجم صفحات رو کم بکنه و به نظر من چیز خیلی جالبیه و اصلا ربطی به حجم دیتابیس نداره .
مورد بعدی اینکه اگر دیتابیس 20 مگی شما سالم باشه مشخصه که نمیتونید اون رو روی لوکال restore کنید دلیلشم اینه که در تنظیمات php حداکثر حجمی که میشه توسط php آپلود کرد روی 2 مگاباتی تنظیم شده . شما میتونی با استفاده از نرم افزارهایی مثل mysql tool دیتابیست رو restore کنی
مورد بعدی درم ورد فارسی ساز برنامه که میتونی از سایت www.farsiprojects.com بگیری و برای اینکه آخرین ارسالها رو بالای صفحاتت داشته باشی باید یه سری مد نصب کنی . در حال حاضر نزدیک به 2000 تا مد برای phpbb موجوده که میتونید از سایت www.phpbbhacks بگیرید
مورد بعدی هم اینکه در حال حاضر برنامه خوب که امنیت داشته باشه و مجانی هم باشه همین phpbb هستش و اگر بهتر میخوای باید پول بدی یا VB بخری یا IPB
سایت مجیدآنلاین هم از روزی که من پیداش کردم nuke نصب نکرده بود

mohammad25

Member
خيلي ممنون از پاسخ شما
راستي قيمت اين vBulletin Version 3.0.7

چند هست
...................
اگه آقا مجيد برا سايتشون خريداري كردند اين عمل انسان دوستانه را انجام بدند و بگذارند روي سايت تا همه ي اين بندگان خدا دانلودش كنند به خدا صواب داره

album

Member
فکر کنم اگه کمی تو انجمن مديريت محتوا گشت بزنی میفهمی!

mohammad25

Member
يه نفر بهم قيمت داده 130 دلار
و مي گه اين فقط روي يك دمين نصب ميشه
يه كمكي كنيد گرون نخرم

mohammad25

Member
forumdisplay.png

mohammad25 گفت:
چون بخونيد مي فهميد

مشكل بزرگ

برنامه php مشكل نداره بنظر من شما بايد اطلاعات خودتونرو بالا ببريد. نابرده رنج گنج ميسر نمي شود
ضمنا هيچ برنامه اي كامل نيست حتي ويندوز هم هميشه update مي شه windows 95 بعد windows98 و غيرو
تا زماني كه يك مشت آدم بي كار و خرابكار وجود دارند هميشه مشكل امنيتي وجود خواهد داشت و اين سردرد وجود داره.

ضمنا بنظر من اين فورم خيلي بد شده فورم قبل بمراتب بهتر بود و از طرفي عوض كردن شكل و شمايل يك فورم بطور ناگهاني و به اين ميزان تاثير خيلي بدي روي كاربران داره و همه رو گيج مي كنه!

شما بايد راه استفاده از phpmyadmin را ياد بگيريد و phpbb خود را هم مرتب update كنيد.
تالا خود را backup كنيد و از اين قبيل

بلاخره كار آساني نيست. نابرده رنج گنج ميسر نمي شود ضمنا مواظب MOD ها هم باشيد چون اگر زياد حريص باشيد بعدا با مشكل مواجه مي شويد. بحث فارسي كردن فوروم هم قبلا در اين سايت آمده

موفق باشيد

AMOZESHI

Member
چيكار كنيم؟ نميدونم.

سلام بچه ها ديدم همه همينجوري دارن ميگن ما هم اگه اجازه بديد بگيم.

آقا به نظر من بزرگترين مشكل phpbb اينه كه جديدن هر يكي دو هفته يه بار داره ورژن عوض ميكنه
ما رو سرويس كرده
اومديم كلي مد به درد بخور رو 2.11 قرار داديم تا خواستيم بزاريم برا دانلود 2.12 اومد بد از اونم 2.13 و 2.14 الانم كه 2.15
اي كاش مديران سايت phpbb به ایمیل های متعدد افرادی مثل من که میدونم زیادن کوش بدنو
چند تا مد روش بزارن

1-مد able2now که آخه خدا خیرت بده مگه چی ازت کم میکنه.
2- مد اتچمنت
3- مد جواب سریع
4- یه ادیتور خوب

حالا نميدونم چي بگم
من خودم از پي اچ پي بي بي استفاده ميكنم درد دلمو گفتم.
حالا نميدونم نظر شما چي باشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا