PHP+XML+XSL

Amir61

New Member
سلام به همه دوستان
من می خوام یه سایت با PHP بنویسم که صفحات را به صورت XML (به جای HTML) به Explorer تحویل بده و بعدش با XSL اونو در طدف Client به HTML تبدیل کنم.
این روش خیلی خوبه چون میشه به راحتی Interface سایت رو عوض کرد بدون انکه لازم باشه تو Code سایت دست ببریم.
من دیدم که این کار رو با .Net انجام دادن. (www.locopoc.com) ولی نتونستم با PHP این کار رو بکنم. چون هیچ Component خوبی(به خوبی Componentهای .Net برای کار با XML پیدا نکردم)
اگه کسی چیزی می دونه لطفا کمکم کنه(مخصوصا اگه بشه یه source خوب معرفی کنید که عالیه)

Amir61

New Member
آره دیدمش ولی فکر کنم بدرد این کار نمی خوره
چون فکر کنم برای این کار باید یه تابع Addnewchild یا یه هم چین چیزی داشته باشه!! یا AddNodeData ....
و ضمنا باید PHP5 داشته باشی که بیشتر Hostها ندارن

oxygenws

Active Member
فکر کنم به هر صورت بهتره بیای رو php5.
توابع dom و domxml فکر کنم همین addnode و اینا رو داشت، یه نگاه بنداز.

naeim_crack

Active Member
sml مخفف کلمه simplified Markup Language هستش
sml یک زیر مجموعه از xml است که یک سند xml را ساده می کند .در واقع sml با حذف بسیاری از قسمت های یک سند xml ساختار آن را به میزان زیادی ساده می کند sml همون xml است بدون موارد زیر
صفات و قسمت های cdate و توضیحات و Dcument Type Declarationsو تگ های عنصر خالی و ارجاعات به موجودیت و محتوای ترکیبی و موجیدیتهای از پیش تعیین شده و دستور عمل های پردازشی وprolog و تعریف xml
اینا برای آشنایی با sml فکر کنم کافی باشه
اما xsl زبان مبتنی بر xml هستش که برای توصیف شیوه نامه ها ست .css برای مدیریت ظاهر یک صفحه html بکار میره و html برای طرح صفحه به کار می رود. در دنیای xml وsml دستور عمل های را در اختیار پردازنده xslt قرار می دهد که تعریف می کند چگونه داده های xml را اداره کند در واقع xsl کارکردی شبیه css دارد .

miladmovie

Active Member
امیر جان می شه بیشتر رو روشی که می خواهی کار کنی توضیح بدی ؟

Ealireza

Member
Amir61 جان تو asp ميشه با XSL اين كار رو كرد اما يكمي مشكله ولي فكر كنم بتوني دستي يك مترجم واسه خودت با PHP بسازي كه بياد يك فايل رو باز كنه و تگ ها رو جانشين كنه :wink:
يك سايت فارسي هم واسه XML ديدم كه فارسي بود و امكان خوندن XML و نمي از خوانواده اون رو به كاربر ميداد و با جاوا هم كد رو ارسال ميكنه و قالب هم داره و كلي چيز ديگه اگه اشتباه نكنم
کد:
Http://asrooneh.com
بود بايد ثبت نام كني

در ضمن من خودم از Database استفاده ميكنم و يك سري قالب رو با XSL طراحي كردم دارم ازش استفاده ميكنم تو
کد:
HotScripts.net

دنبالش بگرد موفق باشيد

عليرضا

Amir61

New Member
Ealireza ،
آره اینو می دونم که با ASP می شه این کارو کرد ولی من دنبال یه راه راحت با PHP بودم ولی ظاهرا باید خودم یه همچنین Class بنویسم.
راستی، به اوون Asrooneسر زدم ولی نتونستم بفهمم چی می خواد :( .
دستت درد نکنه :D
miladmovie،
بیبن اول که یه درخواست میاد به کلاس XMLام میگم فرضا یه نود مثل SITE اضافه کن. بعد فرضا اگر صفحه اول سایت بود به یه روتین که نوشتم می گم به نود SITE یه بچه به نام FPAGE اضافه کن و هر چی لازمه توش بریز. یا اگه کاربر خواست Login کنه به یه روتین دیگه میگم هر چی برای لازمه رو تو نود Login که بجه SITE بریزه. بعد برای سایت یه XSL طراحی میکنیم که XML رو با استفاده از XSLT تبدیل کنه البته این کار در Client ها انجام می شه. البته فکر کنم با PHP تو سرور هم بشه XSL رو apply کرد و یه HTML بیرون داد

miladmovie

Active Member
Amir61 گفت:
Ealireza ،
آره اینو می دونم که با ASP می شه این کارو کرد ولی من دنبال یه راه راحت با PHP بودم ولی ظاهرا باید خودم یه همچنین Class بنویسم.
راستی، به اوون Asrooneسر زدم ولی نتونستم بفهمم چی می خواد :( .
دستت درد نکنه :D
miladmovie،
بیبن اول که یه درخواست میاد به کلاس XMLام میگم فرضا یه نود مثل SITE اضافه کن. بعد فرضا اگر صفحه اول سایت بود به یه روتین که نوشتم می گم به نود SITE یه بچه به نام FPAGE اضافه کن و هر چی لازمه توش بریز. یا اگه کاربر خواست Login کنه به یه روتین دیگه میگم هر چی برای لازمه رو تو نود Login که بجه SITE بریزه. بعد برای سایت یه XSL طراحی میکنیم که XML رو با استفاده از XSLT تبدیل کنه البته این کار در Client ها انجام می شه. البته فکر کنم با PHP تو سرور هم بشه XSL رو apply کرد و یه HTML بیرون داد
من که هنوز نفهمیدم چی شد
ولی توی این سایت همه چیز پیدا می شه

http://www.phpclasses.org/

جدیدترین ارسال ها

بالا