php smarty

سلام

اطلاعاتی در مورد طرز استفاده از smarty و امکانات که smarty به ما میده میخواستم
ممنون میشم راهنمای کنید.

siavashmusic

Active Member
البته من این رو توصیه میکنم که بخونی ولی به زبان انگلیسی هست http://smarty.php.net/manual/en/

منبع مقاله:http://forums.webramz.com/showthread.php?t=337
متن زیر هر چند ناقض هست ولی یه توجهاتی توی این مقاله در مورد کلیات شده در صورت پیش زمینه میتونی مشکلت رو حل کنی
برای استفاده از smarty ، ابتدا باید کل شاخه ها و فایلهای درون شاخه کتابخانه را وارد شاخه جدیدی کنید که قرار است در آنجا فایل اصلی برنامه که همان PHP است، قرارداده شود. که منظور از فایل اصلی php همان فایلیست که درونش منطق برنامه قرار می گیرد و فایل دیگری هم دارید با HTML که قالب یا Template سایت شما می باشد.
خوب پس از انتقال کل محتویات فایل کتابخانه به درون شاخه اصلی و جدید که فایل منطق برنامه هم اونجا قراردارد ، لازم است در این شاخه ، سه شاخه جدید بنامهای
templates,templates_c,config ایجاد نمایید و فایل مربوط به قالب برنامه که همان HTML است را درون شاخه templates که تازه ساخته اید ، وارد نمایید.
برای مثال، فرض کنید نام فایل اصلی منطق برنامه شما index.php است و فایل مربوط به قالب سایت home.html است.

درون فایل index.php داریم:
کد:
<?php
error_reporting(E_ALL);

include("smarty/Smarty.class.php");
$smarty = new Smarty();
$smarty->assign('username','sara');
$smarty->display("home.html");

?>

و درون فایل home.html :

کد:
<html>
<head>
<title> {$username}
</title>
</head>
<body>
welcome {$username}

</body>
</html

mehrangol

Member
با سلام
ببخشید که سوالم ابتداییه،چون من در php تازه کارم.امیدوارم که توضیحی که می دید برای یک تازه کار قابل استفاده باشه.

من سوالی که داشته این بود که smarty به چه دردی می خوره.نمی شه بجای استفاده از smarty از توابع php مثل ereg_replace() یا غیره برای جایگزین کردن کلمات مشخصی که در قالب گذاشتیم و کلماتی باید نمایش داده شود استفاده کرد.

با تشکر مهران

karevan

Member
میشه این کار رو کرد
ولی smarty کاملتره و امکانات بیشتری داره
در واقع smarty هم همین کارو انجام میده با امکانات جالبتر
ولی اگه خودت بتونی یه کلاس مثل اسمارتی برای کارت بنویسی خیلی بهتره

mehrangol

Member
با سلام
از همتون برای اینکه به من کمک کردن ممنونم.
فقط می خواستم بدونم که کتاب فارسی ای نیز در این مورد وجود دارد یا نه؟

با تشکر مهران

spsgorgan

Active Member
فكر نميكنم . تخصصي ميخواي ياد بگيري فق زبان اصلي بخون .

msnasiri

Member
اونا که اگه ایمیل داخل اون سرور نباشه میان نامه می دن می گن اشتباهه از خود سرور مقصد هست که این کارو میکنه نه از سرور فرستنده

msnasiri

Member
ببخشید من فکر کنم چون چند تا صفحه باز کرده بودم اینو اشتباهی اینجا گذاشتم

جدیدترین ارسال ها

بالا