PHP Rapid application Development

arashdanger

Member
سلام
میخواستم با کمک دوستان مروری بر کلاسهایی که برای افزایش سرعت نوشتن برنامه ها در php وجود داره بکنیم.
برای مثال میشه Prado و Pear HTML Form,Pear HTML_QuickForm,Pear HTML_Menu رو بهشون اشاره کرد.
برای من که قصد دارم از این کلاسها تو کارهام استفاده کنم چنتا سئوال پیش اومده که اگر دوستان لطف کنن و نظر بدن ممنون میشم:
1-آیا اصلا استفاده از این کلاسها از نظر زمانی به صرفه است؟(با در نظر گرفتن وقتی که برای یاد گرفتن چگونگی استفاده از این کلاسها باید صرف کرد)
2-آیا این کلاسها در php 4 هم کار میکنند؟
3-آیا استفاده از این کلاسها در سرعت aplication هایی که با استفاده از این کلاسها نوشته میشوند تاثیر داره؟
4-کدام کلاسها رو پیشنهاد میکنید؟

لطفا دوستان نظراتشون رو بنویسند.

arashdanger

Member
یعنی تو مجید آنلاین به این بزرگی یه نفر پیدا نمیشه که با این کلاسها کار کرده باشه؟ بابا افت داره هااااااااااااااا !!!

golden

Member
استفاده از این کلاسها ( البته به نظر من ) در سرعت اجرای اسکریپت تقریبا هیچ اثری نداره اما سرعت کد نویسی را شاید تا حدودی بالا ببره.
در مورد prado من پیشنهاد می کنم که باش آشنا بشی و اگه خواستی ازش استفاده کنی ولی سه تای دیگه ( بازم به نظر من ) چندان فایده ای ندارند چون در واقع یه زبان دیگه ساختند ( به جای html ) و کار خاصی در مورد oo نکردند.
بد نیست یه سر به اینجا بزنی ، یه مقاله جموجور در مورد prado داره:
http://www.phpmystery.com

arashdanger

Member
از راهنمائیت متشکرم ولی متاسفانه prado فقط برای php 5 طراحی شده و بنابراین کاربرد عملیی برای من نداره.
اگر چیز مشابهی که با php 4 هم کار کنه سراغ دارین لطفا معرفی کنید.

miladmovie

Active Member
البته نمی شه گفت prado چیز بد هست
ولی به نظر من smarty واقعا جالبه منطق برنامه رو می تونی از صفحات جدا کنی : http://smarty.php.net
این prado هم اگر همراه یک IDE بیاد که ساپورتش کنه واقعا مهشر می شه

arashdanger

Member
miladmovie گفت:
البته نمی شه گفت prado چیز بد هست
ولی به نظر من smarty واقعا جالبه منطق برنامه رو می تونی از صفحات جدا کنی : http://smarty.php.net
این prado هم اگر همراه یک IDE بیاد که ساپورتش کنه واقعا مهشر می شه

به نظر من هم استفاده از template system ها در php خیلی خوبه و یکی از بهترین نمونه ها smarty هستش ولی smarty یک سری اشکالات هم داره که یکیش مشکل بودن کار کردن با توابع و دستوراتشه که در واقع برای کار کردن باهاش یک زبان جدید رو باید یاد بگیریم. که بجای smarty میشه به savant اشاره کرد که از همون دستورات خود php استفاده میکنه.
دومین اشکالش هم سرعته ، وقتی یک صفحه که از smarty استفاده میکنه میخواد load بشه باید چیزی حدود 3000 خط دستور smarty اجرا بشه که اکثر این دستورات برای جلوگیری از ایجاد error هستن. یکی از template system هایی که سرعت زیادی داره btemplate هستش که از لحاظ سرعت واقعا عالیه

در مورد prado هم من یک چیزی شبیه یه ide دیدم که برای ویندوز بود ولی زیاد مطمئن نیستم.

zfarhad2003

Member
arashdanger گفت:
به نظر من هم استفاده از template system ها در php خیلی خوبه و یکی از بهترین نمونه ها smarty هستش ولی smarty یک سری اشکالات هم داره که یکیش مشکل بودن کار کردن با توابع و دستوراتشه که در واقع برای کار کردن باهاش یک زبان جدید رو باید یاد بگیریم. که بجای smarty میشه به savant اشاره کرد که از همون دستورات خود php استفاده میکنه.
دومین اشکالش هم سرعته ، وقتی یک صفحه که از smarty استفاده میکنه میخواد load بشه باید چیزی حدود 3000 خط دستور smarty اجرا بشه که اکثر این دستورات برای جلوگیری از ایجاد error هستن. یکی از template system هایی که سرعت زیادی داره btemplate هستش که از لحاظ سرعت واقعا عالیه

بله شما در مورد اشكال اول كه بايد براي كار با smarty يك زبون تازه رو ياد بگيرين درست مي‌گين ولي فكر نكنم ياد گرفتن اين زبون زياد سخت باشه.
اما در مورد اشكال دومي كه براي smarty گرفتين بايد بگم كه فكر نكنم حرف شما زياد درست باشه چون قالب يكبار كه بوسيله smarty كامپايل شد ديگه يك نسخه از اون قالب به زبون php ايجاد مي‌شه و در پوشه template_c قرار مي‌گيره و از دفعات ديگه كه قالب اجرا مي‌شه ديگه نيازي نيست اون 3000 خط اجرا بشه بلكه قالب به سرعت از طريق اون فايل php ذخيره شده لود مي‌شه و اين درست همون قدرت و سرعت واقعي smarty است. البته حتي مي‌شه توي اين سيستم از cache استفاده كرد كه واقعا سرعت لود شدن صفحات رو بالا مي‌بره.

arashdanger

Member
zfarhad2003 گفت:
بله شما در مورد اشكال اول كه بايد براي كار با smarty يك زبون تازه رو ياد بگيرين درست مي‌گين ولي فكر نكنم ياد گرفتن اين زبون زياد سخت باشه.
اما در مورد اشكال دومي كه براي smarty گرفتين بايد بگم كه فكر نكنم حرف شما زياد درست باشه چون قالب يكبار كه بوسيله smarty كامپايل شد ديگه يك نسخه از اون قالب به زبون php ايجاد مي‌شه و در پوشه template_c قرار مي‌گيره و از دفعات ديگه كه قالب اجرا مي‌شه ديگه نيازي نيست اون 3000 خط اجرا بشه بلكه قالب به سرعت از طريق اون فايل php ذخيره شده لود مي‌شه و اين درست همون قدرت و سرعت واقعي smarty است. البته حتي مي‌شه توي اين سيستم از cache استفاده كرد كه واقعا سرعت لود شدن صفحات رو بالا مي‌بره.
حرف شما رو قبول میکنم!!!درسته استفاده از cache هم سرعت رو بالا میبره و هم باعث صرفه جویی در پهنای باند میشه. در مورد اینکه این 3000 خط یکبار اجرا میشه اگر اینطور باشه که مشکلی وجود نداره(این نشون میده که من باید در مورد smarty بیشتر تحقیق کنم!)

miladmovie

Active Member
اولش به نظر من ياد گرفتن smarty سخت بود
ولي يك sample از كد رو گذاشتم جلوي خودم مانولش هم دانلود كردم آلان راحت باش هر كاري مي خوام بكنم

راستي اين IDE كه گفتي براي prado آدرسي براي دانلودش داري ؟

BeHnAm_akb

Active Member
سلام

همونظور که دوستان گفتند کلاس ها به برنامه نویسی سرعت می دند و از اونجایی که این کد ها چندین بار آنالبز شدند و از نظر کد ویسی منطقی هستند پس کمترین زمان ممکن را برای اجرا استفاده مکنند اما رابطه مستقیمی ندارن.

یه سریشون تو 4 هم کار میکنه

من به شخصه زیاد دوست ندارم از این حور کد ها استفاده کنم و تا اونجایی که بتونم همه چیزو هر قدر آسون تر هم که شده خودم می نویسم این جوری لذت بیشتری داره!!!!

arashdanger

Member
miladmovie گفت:
اولش به نظر من ياد گرفتن smarty سخت بود
ولي يك sample از كد رو گذاشتم جلوي خودم مانولش هم دانلود كردم آلان راحت باش هر كاري مي خوام بكنم

راستي اين IDE كه گفتي براي prado آدرسي براي دانلودش داري ؟
والا خودمم نمیدونم چی!!!ه اگر امتحانش کردی به من هم نتیجشو بگو:
http://easynews.dl.sourceforge.net/sourceforge/prado/pm-1.0.zip

جدیدترین ارسال ها

بالا