php-nuke 7.6 فارسي

navid_irani

New Member
سلام
ببخشيد php-nuke 7.6 فارسي كه پولي نباشه كسي سراغ داره !؟
اين irforums كه بسته شده :roll:
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد

ali_civil

Member
سلام.
پيشنهاد مي كنم از همون پولي ايران پرتالز استفاده بكن
چون فارسي سازي ديگر تيم ها رو من يكي اصلا تاييد نمي كنم
و خودم هم سرم شلوغه نتوستم 7.6 فارسي رو حاضر كنم هر چند اين كار رو خواهم كرد
البته اگه فرصت بكنم ...

راستش خيلي دلم مي خواست اين كار رو بكنم اما خدايي فرصت نمي كنم
دوستدار شما : علي مطلبي

mahdi22m

Member
مي شه بدونم شما چرا سيستم مجاني كه در همه جاي دنيا ارايه ميشه رو پيشنهاد مي كنيد براي دريافت آن پول پرداخت كنند؟!!!!
و دوم اينكه آيا نسخه هاي ديگر گروه ها را چك كردين كه اين پيشنهاد رو ميدين؟!!!!

و در گام بعد يك پيشنهاد به شما دوست عزيز
زماني كه از صحت حرف خودتون اطمينان نداريد چيزي رو به كسي پيشنهاد نديد.
اميدوارم از تذكرات من ناراحت نشده باشيد!

mahdi22m گفت:
مي شه بدونم شما چرا سيستم مجاني كه در همه جاي دنيا ارايه ميشه رو پيشنهاد مي كنيد براي دريافت آن پول پرداخت كنند؟!!!!

آقا مهدي سلام
خسته نباشيد
واقعا آفرين به شما كه به فكر رشد و شكوفايي اين مملكت هستيد
نمي دونم چرا يه عده مي آن و يك برنامه رو كه فارسي كردن پوليش هم مي كنند آخه كه چي ... بهتره راه رو براي پيشرفت صنعت آي تي كشور باز بگزاريم نه اينكه ببنديم
با تشكر از نسخه 7.5 رايگان شما
در حال دانلود نسخه از سايت شما يعني مشهد تيم هستم
موفق و پيروز باشيد
تميزي

منم با حرفه شما موافقم...يارو زحمت ميكشه يه برنامه مديريت درست ميكنه پول نمي خواد ولي يه فارسي سازي.......

ali_civil

Member
mahdi22m گفت:

دوست عزيز من نه براي كسي تبليغ مي كنم نه چيزي.. اما با اينكه نسخه ايران پرتالز با اضافه كردن بعضي ماژولها به نسخه اصلي ساختار اوليه رو تغير ميده و زياد جالب هم نيست اما از نسخه هاي ارايه شده توسط تيم هاي ديگر بهتر هست و در مورد فروش پرتال هم عزيز دل من كسي زوركي به كسي نگفت حتما بخريد ... چون من خودم يك ريال بابت سيستمي كه ديگران ه فارسي بكنند هم نمي دهم و ترجيح مي دم خودم اين كار رو انجام بدم
در مورد فارسي سازي شما هم >> بله بنده قبلا نسخه هاي فازسي تون رو تست كردم
و بي خودي هم به كسي پيشنهاد ندادم...
-----------------------------------------------------------------------------------
نقد پذير باشيد ...

ali_civil

Member
memorex_op گفت:
منم با حرفه شما موافقم...يارو زحمت ميكشه يه برنامه مديريت درست ميكنه پول نمي خواد ولي يه فارسي سازي.......
در مورد شما دوست عزيز
من فكر مي كنم اصلا تا به حال سايت رسمي نوك رو نديدين يا اگر هم ديديد زياد توجه نكرديد كه براي هر نسخه 10 $ پول مي گيرند ... بيشتر دقت بكن و رو حساب و كتاب مطلب بنويس

در ضمن همچين ميگي يه فارسي سازي ... انگار كسي نوكر جنابعلي هست
بعدش بعضي ها فقط دنبال اسم در كردن هستند كه اين يه موضوع ديگه هست
ناراحت نشيد و خوب فكر كنيد

كلوپ نوك

کد:
How much does it cost to be a member?
The cost of the service is US$ 100 for ONE YEAR membership. I need to cover also some costs for the merchant account contract and wire transfers, but I think that is a very low fee and anyone can pay for it to be a member. Remember that you'll be giving direct help for future releases of PHP-Nuke.

Who can apply?
Anyone in the world. There is no limitation and anyone who can pay US$ 100 annualy can join the Club.

ali_civil جان ناراحت نشو
ما فقط داريم گفتگو مي كنيم ... همين
كسي با كسي دعوا نداره
ما همه با هم دوست هستيم و هر چه ميگيم براي اين است كه ديگران هم از نظرات و تجربيات ما استفاده كنند ... در ضمن شما درست ميگي اينجا بحث تبليغ ايران پرتال يا مشهد تيم نيست بحث امكانات است ... همين
اميدوارم از دست من يا دوستان ديگر ناراحت و رنجيده خيال نشده باشيد

ali_civil

Member
سلام
دوست عزيز به هيچ وجه ناراحت نيستم . جواب غير منطقي هم ندادم.
من نظر خودم رو نوشتم حالا يك عزيزي اومده بهش بر خورده كه چرا اينطور گفتين در حالي كه خودشمونم مي دونن حق با كي هست !!!
توي اين مساله من هيچ نفعي نمي برم فقط از روي انسان دوستي و نوع دوستي راهنمايي كردم .!
شما هم خود دانيد ... سلاح مملكت خويش خسروان دانند....
به اميد ايراني آباد و روزي كه همه افراد بشر خود خواهي ها را كنار برازن و همه خوبي ها را براي خود نخواهند.

aghahamidgol2

Active Member
ببينيد ارزش كاري هر كس متفاوت است يكي زحمت مي كشه و دوست داره پول بگيره كه حق داره ولي يك زحمت مي كشه ولي براي اينكه تمام هم وطنانش داشته باشن مجاني مي ده اين كار وي واقعا جاي تشكر داره ولي ما به جاي تشكر از محصول مجاني هم انتقاد ميك نيم امنيتت نداشت فلان بود و ...
اگر واقعا چيزي مجاني دوست داردي ازش حمايت كنيد نظرات سازنده بديد مگرنه بهتره پول بديد تا وقتي چيزي شد دو قورتو نيمتون هم باقي باشه و پاي حقتون وايسيد ولي در محاني ها شما حقي كه نداريد هيچ شما بايد چيزي هم بپردازيد
پس بياييد از همه عزيزان حمايت كنيم حتي با يك تشكر خالي

aghahamidgol2 گفت:
ببينيد ارزش كاري هر كس متفاوت است يكي زحمت مي كشه و دوست داره پول بگيره كه حق داره ولي يك زحمت مي كشه ولي براي اينكه تمام هم وطنانش داشته باشن مجاني مي ده اين كار وي واقعا جاي تشكر داره ولي ما به جاي تشكر از محصول مجاني هم انتقاد ميك نيم امنيتت نداشت فلان بود و ...
اگر واقعا چيزي مجاني دوست داردي ازش حمايت كنيد نظرات سازنده بديد مگرنه بهتره پول بديد تا وقتي چيزي شد دو قورتو نيمتون هم باقي باشه و پاي حقتون وايسيد ولي در محاني ها شما حقي كه نداريد هيچ شما بايد چيزي هم بپردازيد
پس بياييد از همه عزيزان حمايت كنيم حتي با يك تشكر خالي
با نظر شما كاملا موافقم حميد جان

جدیدترین ارسال ها

بالا