Dark Man گفت:اقا اگه كسي اديتور براي انجمنش ميخواست يه ندا بده...
اااااااااااااااااااا يعني ميگي باز يكي ....iranianitc گفت:من فكر كنم كاسه اي زير نيم كاسه هست... چون اديتور كامل كه 1 فايل نيست ( البته اين نظر منه چون اديتور اين سايت چند تا فايل داره ) :roll:
Dark Man گفت:من نميدونم چه جوري شد اين پيغام اومد اينجا؟!من اينو يه جا ديگه فرستاده بودم!
در مورد اديتورش هم بگم كه اديتور خود PHPBB رو که دیدید،هیچی نداره و اصلا به درد نمیخوره ما یه ادیتور مثل ادیتور این سایت رو بهش اضافه کردیم.اگه خواستید دانلود کنید از ادرس زیر میتونید:
www.PersianPC.NET/files/posting.zip
حالا به حرف من رسيديد... اصلا شما اين فايل را دانلود كنيد و حجمش را با فايل اصلي مقايسه كنيد ...ببينيد اصلا فرقي داره ... تازه اديتور كه رو posting.php سوار نميشه و خودش فايل هاي مخصوص داره ... ( خلاصه من پيشنهاد نمي كنم كه دانلود كنيد چون من خودم تو كار ناك هستم و ميدونم كه اديتور چطوري نصب ميشه )narenj گفت:Dark Man گفت:من نميدونم چه جوري شد اين پيغام اومد اينجا؟!من اينو يه جا ديگه فرستاده بودم!
در مورد اديتورش هم بگم كه اديتور خود PHPBB رو که دیدید،هیچی نداره و اصلا به درد نمیخوره ما یه ادیتور مثل ادیتور این سایت رو بهش اضافه کردیم.اگه خواستید دانلود کنید از ادرس زیر میتونید:
www.PersianPC.NET/files/posting.zip
من كه دانلود كردم ولي هيچ اديتوري نداشت :!: