PHP-Nuke 7.4 فارسي شده توسط پرشين پورباتز

Dark Man

Member
لينك فعال سازي نميفرسته!تو رو خدا يه لينك مستقيم بده براي دانلود.

spsgorgan

Active Member
آقا من يكي دوتا سوال دارم . من يه شاخه كل در منوهاي اصليم درست كردم . حالا چطوري بهش زيرشاخه بهش بدم . و روش استفاده از مديريت بنرها ؟! :oops:

zfarhad2003

Member
آقا ببخشيد ولي من كه عضو سايت شدم لينك فعال سازي هم فرستاد و به راحتي داونلود كردم فكر نكم سايت مشكلي داشته باشه

Dark Man

Member
من نميدونم چه جوري شد اين پيغام اومد اينجا؟!من اينو يه جا ديگه فرستاده بودم!
در مورد اديتورش هم بگم كه اديتور خود PHPBB رو که دیدید،هیچی نداره و اصلا به درد نمیخوره ما یه ادیتور مثل ادیتور این سایت رو بهش اضافه کردیم.اگه خواستید دانلود کنید از ادرس زیر میتونید:
www.PersianPC.NET/files/posting.zip

من فكر كنم كاسه اي زير نيم كاسه هست... چون اديتور كامل كه 1 فايل نيست ( البته اين نظر منه چون اديتور اين سايت چند تا فايل داره ) :oops: :roll:

spsgorgan

Active Member
iranianitc گفت:
من فكر كنم كاسه اي زير نيم كاسه هست... چون اديتور كامل كه 1 فايل نيست ( البته اين نظر منه چون اديتور اين سايت چند تا فايل داره ) :oops: :roll:
اااااااااااااااااااا يعني ميگي باز يكي ....

دارك من جان ايران اي تي سي راست ميگه يا نه ؟؟ :?: :!: :arrow:

narenj

Member
Dark Man گفت:
در مورد اديتورش هم بگم كه اديتور خود PHPBB رو که دیدید،هیچی نداره و اصلا به درد نمیخوره ما یه ادیتور مثل ادیتور این سایت رو بهش اضافه کردیم.اگه خواستید دانلود کنید از ادرس زیر میتونید:

من كه دانلود كردم ولي هيچ اديتوري نداشت :?: :!:

narenj گفت:
Dark Man گفت:

من كه دانلود كردم ولي هيچ اديتوري نداشت :?: :!:
حالا به حرف من رسيديد... اصلا شما اين فايل را دانلود كنيد و حجمش را با فايل اصلي مقايسه كنيد ...ببينيد اصلا فرقي داره ... تازه اديتور كه رو posting.php سوار نميشه و خودش فايل هاي مخصوص داره ... ( خلاصه من پيشنهاد نمي كنم كه دانلود كنيد چون من خودم تو كار ناك هستم و ميدونم كه اديتور چطوري نصب ميشه )

SINA11343

Member
اقا هر كس رجيستر ميكنه واسش ميل نمياد كه اكانت را فعال كنه!
من چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا فك نكنين از پشت كوه اومدم اما ميخواستم يكي بهم توضيح بده كه اين PHP-Nuke چه امكاناتي داره كه همه ميخوانش

spsgorgan

Active Member
عزيزم پي اچ پي نوك يك سيستم مديريت محتوا هست . يعني شما از كنترل پنل خودت كه مدير هستي ميتوني به همه جا مديريت كني . با بانك اطلاعاتي هم كار ميكنه يعني هر چي اطلاعات بهش بدي يه جا جمع ميكنه و بعدش از اون استفاده ميكنه .

جدیدترین ارسال ها

بالا