php یا asp.net؟

sdm

New Member
چند تا سوال داشتم:
الان تو بازار تقاضای ساختن سایت با php بیشتره یا asp.net؟
فکر میکنین تا سه چهار پنج سال دیگه چطوری بشه؟
ممنون :rose:

DrZ3D

New Member
به نظر من در بازار php بیشتر استفاده میشود و آن به دلیل این است که اسکریپت‌های آماده مجانی‌ زیاد پیدا میکنی‌ که با php کار میکنند. این دلیلی‌ شده است که هر کسی‌ بتواند با مقداری برنامه نویسی c بتواند با جابجا کردن و تغییر دادن این اسکریپت‌ها خود را برنامه نویس بحساب بیاورد. این کار هم زمان کمتری میبرد هم اینکه ارزانتر تمام میشود. البته نگفته نماند که این سایت‌ها اکثرا خیلی‌ راحت هک می‌‌شود زیرا هکر میداند برنامه چطوری نوشته شده و از چه طریقی میتواند حمله کند.
در asp اینجورینیست شما اسکریپت مجانی‌ آماده کم پیدا میکنی‌ و اکثر آنها هم که پیدا میکنی‌ قابل دستکاری نیست بنا بر این شما می‌بایست خودتان همهٔ کارها را انجام بدهید و این به معنی‌ قیمت بالا می‌باشد. برنامه نویسان asp.net واقعا برنامه نویس هستن.
من شخصاً آینده asp.net را روشن میبینم و در این کار قدم برداشتم مخصوصاً که Silver Light که واقعا ترکونده.
موفق باشید

• Like
Reactions: sdm

sdm

New Member
drz3d عزیز میشه در رابطه با امنیت این دو نیز توضیح بدین.بعضی ها میگن چون php متن باز امنیت بیشتری داره چون باگ هاش رو میشه سریع پیدا کرد ولی asp.net نه!!

DrZ3D

New Member
دوست عزیز من زیاد از php اطلاعات ندارم ولی‌ می‌دانم که اکثر برنامه‌های نوشته شده هم برای سرور هم برای وب سایت‌ها پروژه‌های دانشجوی بوده که با گذر زمان پیشرفت کردن و به شکل‌های کنونی در آمدن. ولی‌ برنامه‌های asp.net شرکت بزرگی‌ به نامه مایکروسافت که حرفی‌ برای گفتن دارد پشت سرش می‌باشد که کاملا با برنامه مشخص پیش میرود و هزینه زیادی را صرف می‌کند تا بازار را در اختیار بگیرد حد عقل یکی‌ هست که جوابگو باشد.
یک مثالی میزنم فرض کن یک شخصی‌ می‌خواهد برود دزدی از یک بانک. این شخص به بانکی‌ که حمله می‌کند اول باید اطلاعات کافی‌ را داشته باشد که گاو صندوق کجاست چه مدلی‌ هست و چطوری کار می‌کند و این اطلاعات را با چند بار وارد شدن به بانک به دست آورده در حالی‌ که یک شخص دگر نقشه کامل ساختمان را دارد و حتا میداند که رمز گاو صندوق کجا و در پرونده‌های چه شخصی‌ میتواند پیدا کند. البته که شخص دوم موفق تر خواهد بود. همین جریان در رابطه با برنامه‌ها هم صدق میکند. شک نیست که php قدرت زیادی را دارا می‌باشد و واقعا با asp.net رقابت می‌کند و در مورد امنیت بهتره یک هکر توضیح بدهد تا من تازه کار.

parmishost

Member
آینده php و ارزان و مطمئن بودن هاست لینوکس و سرعت بالای اون به نظر بهتر می آید ولی asp.net کارا واسه برنامه نویسی راحت کرده و کلی کامپونت داره و به راحتی میشه با معماری 3 لایه امنیتشا تضمین کرد.در کل هر کدام به جای خودش و موقعیت خودش استفاده می شه.

• Like
Reactions: MDP

MDP

Well-Known Member
من یک کلام فقط میگم.دنبال این موضوع باشید سوالتون حل میشه:

ASP.Net زبان برنامه نویسی نیست و هیچ کامپوننتی ندارد.
PHP یک زبان اسکریپت بیس است و کامپوننت های بسیاری دارد.

جدیدترین ارسال ها

بالا