Php کاران کمک کنن گیرم

webkar

New Member
سلام بر اساتید گرامی
یک پروژ ه ای دارم که با پی اچ پی نوشته میشه هر شر کتی رفتم یک قیمتی دادن و همه بحث هک شدن را میارن وسط و میگن که بیشتر این قیمت برای امنیت شماست من نمیدونم ایا هک کردن به همین راحتی است
سوال دومم این است که:
چند نفر سوکت پروگرمینگ کار تو ایران داریم ایا این اشخاص میتونن هک کنند
مرسی

Masoud1365

مدیر انجمن
در مورد سوال اول باید بگم امنیت سروری که شما برنامه رو روش نصب میکنید بسیار مهم هستش . یه سری نکات هم باید در برنامه نویسی رعایت کنید تا هک نشه . در کل هک شدن به این راحتی هم نیست ولی شما هر جور برنامه ای بنویسید امکان هک شدنش وجود داره . بزرگترین بیمه کنندگان امنیتی هم هیچ وقت نمیگن که مثلا 100% سایت شما رو بیمه میکنن همه میگن 99.999% !!!

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست من این شرکت ها هم دیگه پیاز داغشو زیاد کردن .ببین برای هک کردن یه سیستم دست نویس باید یا به سورس دسترسی داشته باشند یا به سرور. اگر سرور شما یه سرور خیلی خوب داشته باشید عملا این کار تا حدودی دور از انتظاره .چون برای پیدا کردن باگ باید از سورس ها استفاده کنند.

farik

Well-Known Member
با سلام..
براي سوال دوم..به چه زباني؟با php كه خيلي كم (من خودم يكم دست و پا شكسته بلدم)ولي تو زبانهاي ديگه زياده...

webkar

New Member
سلام،
مگه پروژه تون چیه؟ چه قیمت هایی دادن؟
سلام یک سایت b 2 b در زمینه e-commerce
بین 2میلیون تا 30 میلیون پیشنهاد داشتم ولی از انجایی که برادرم مهندسی نرم داره میگه این کاره 3 هفته است و بیشتر از 600 تومان نمیشه!!!

آخرین ویرایش:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
برادرتون درست گفتن دوست من شما می تونید از دی مارکت پیشرفته استفاده کنید که خیلی کمتر از این چیزیه که شما گفتید

آخرین ویرایش:

Y.P.Y

Well-Known Member
سلام،
2 میلیون تا 30 میلیون؟؟!!
قارتیه...!
الان گوشی نوکیا 8801 طلایی(اصل) 2 میلیونه نه یک نرم افزار Commerce...! ویندوز هم 1 میلیون تومن نمی ارزه!
شاید قصد توهین رو به شما داشتن؟!

P.H.P

Member
سلام یک سایت b 2 b در زمینه e-commerce
بین 2میلیون تا 30 میلیون پیشنهاد داشتم ولی از انجایی که برادرم مهندسی نرم داره میگه این کاره 3 هفته است و بیشتر از 600 تومان نمیشه!!!

2 تا 30 میلیون :shock: business رو شنیده بودم 1 تا 10 میلیون

اونم 1 ساله

اونم با سرور

اونم با .....

تازه 10 تاشم زیاده:rose:

Mohammadreza

Well-Known Member
درسته هر كاري يه قيمتي داره
ولي ايني كه به شما گفتن واقعا خيلي زياده !

farik

Well-Known Member
مگه فروشگاهش چيه كه با سوكت كار كردين ؟ميخواستين بانك رو هك كنين....اما واقعا قيمتش يكم خيالي هست....

webkar

New Member
اون اقایونی که این قیمت ها را دادند گفتند که یک سوکت کار باید بیاریم تا سایت شما هک نشه

جدیدترین ارسال ها

بالا