php و frame

elahe2752

Member
شاید سوالم برای شما دوستان ابتدایی باشه ولی لطف کنید کمک کنید.

من صفحه سایتمو به 4 تا فریم تقسیم کردم و به هر کدوم یک اسم دادم.حالا توی یکی از قسمت ها یک منو درختی دارم که هر کدوم از دکمه ها یک لینک داره ولی خاصیته target رو نداره .می خوام بدونم چه جوری می تونم این لینکو توی یک فریم دیگه باز کنم .
می شه کاری کرد که توی قسمت form مشخص کنیم که در چه فریمی باز بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad:
ممنون

love4php

Active Member
این زبطی به php نداره ولی در کل راه حل اینه :
در تگ a یا form یک attribute به نام target وجود داره ( همینطور که خودت گفته ) باید مقدرا را برابر با نام Frame قرارا بدی
برای مثال اگر اسم فریمت باشه Frame1

کد:
<a href="YourLink" target="Frame1">click</a>
<form action="YourPage" target="Frame1">
	<input type="submit">
</form>

حتی با جاوا اسکریپت
اگر attribute آی دی( ID ) را برابر Frame1 قرار دهید
کد:
<script>
function change(){
	document.getElementByID("frame1").location = "YOURLINK";
}
</script>
<a href="#" onclick="change()">click</a>

آخرین ویرایش:

elahe2752

Member
ممنون از راهنماییتون.حال یک مشکله دیگه دارم ، منو که در فریم گذاشتم به صورت کامل نشون داده نمی شه مگر اینکه روی خود فریم کلیک راست کنم و از قسمت Encoding قسمت right to left document رو انتخاب کنم تا کامل نشون داده بشه .باید به فریمم چه خصوصیتی اضافه کنم که با رفرش شدن صفحه تغییر نکنه و منو رو درست نشون بده؟

elahe2752

Member
یک سوال دیگه:
وقتی از فریم استفاده می کنم برای استفاده از Session مشکل به وجود می اد. کسی می دونه session کجا تعریف کنم ؟

love4php

Active Member
1-در جواب سوال اول باید بگم که هرجایی که با چپ و راست مشکا داشتین از دو attribute که مربوز به این کاره استفاده کنید
یکی dir و یکی align که مقدار های معتبر برای اولی rtl و lrt هستش و دومی right و left و justify و ...

اگر تگی این attribute ها را نداشت می تونی از style استفاده کنی
مثال همیشه بهترین راه
کد:
<tagName dir="rtl" align="right">
<tagName dir="rtl" align="left">
<tagName dir="ltr" align="right">
<tagName dir="rtl" >
<tagName align="right">

کد:
<tagName style="text-align:right; direction:rtl"

که text-align همان align و direction همان dir هستش

در مورد جواب سوال دوم باید عرض کنم session روی سرور ست میشه و در تمامی صفحات حتی فزسم ها قابل استفاده است ولی موقعی که session را ست می کنی باید کا فریم هات را رفرش کنی

موفق باشی

اگه متوجه نشده یا کارت حل نشد کدتا پزار

elahe2752

Member
خیلی لطف کردید .مشکله اولم حل شد ، توضیحاتتون کامل بود .

ولی در مورد سوال دومم وقتی من این دستور اضلفه می کنم : ()session_start

این اخطارو می ده :
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\wamp\www\frame\output_fns.php:124) in C:\wamp\www\frame\main.php on line 8

که خط 124 اصلا ربطی به استفاده از session نداره و فقط یک تابع جاوا اسکریپته , خط 8 هم همین جاست که session _start رو نوشتم .

نمی دونم یعنی چی ؟

اگر لطف کنید و کمک کنید ممنون میشم.​

love4php

Active Member
دوست من بعضی از توبع باید قبل از اینکه خروجی داشته باشین صدا زده بشه ...
ببین session_start را همیشه بزار اولین خط در اولین فایل
گرفتی ؟
یعنی
PHP:
<?
session_start()
در اولین خط

حالا فرض بگیر که شما از فرمان هایی مثل include یا require و امهال این استفاده می کنی در این مواقع بیا یا دوباره اولین خط فایل بنویس

PHP:
<?
session_start()
include('meyfile.php');
..
..
یا بیا تو فایل myfile.php در خط اولش session_start را قرار بده ... که من توصیه می کنم اولی را انجام بده

یه پیشنهاد دوستانه ...
اگه می خوای راحت و آسون بری جلو این کارا را بکن
1- دانلود reference پی اپ پی از سایت اصلی
2- جستجو در گوگل ( مثلا نوشتن پیغام خطا )
3- همین انجمن ها

موفق باشی ... :rose:

elahe2752

Member
خیلی ممنون از توضیحاتتون .

ولی من چندتا تابع جاوا اسکریپت دارم که بالای صفحه قبل از کد php تعریفشون کردم. که البته به session کاری ندارند .این خطا رو می ده .اگر توابع رو جا به جا هم کنم باز هم خطا هستش و به یک خط خاص هم اشاره نمی کنه !!

می شه بگید من بهتر توابع جاوا اسکریپت را کجا بنویسم ؟توی هدر؟ بین هدر و body؟

من یک صفحه index دارم که frame هارو توش تعریف کردم . یک صفحه که ظاهر سایتمه و یک صفحه که ارتباط با پایگاه داده هست و توابع php هست .

elahe2752

Member
خییییییییییییلی ممنون دوست عزیز .
الان که توابع رو به خط بعد از session_start() بردم درست شد.

لطف کردید

love4php

Active Member
خواهش می کنم
همیشه استاندارد این بوده که جاوا اسکریپت و CSS را در بین <head> </head> ست کنیم ولی شما می تونین در body هم بنویسین و لی همیشه به این نکته دقت کنین که برنامه نویسی یه چیزه و optimize نوشتن یه چیز دیگه

موفق باشی ....

جدیدترین ارسال ها

بالا