php كارا لطفا؟

سلام ايا وقتي دريم ويور را نصب ميكنيم و ميخواهيم صفحه php درست كنيم نياز به نصب php
داريم يعني فقط كد نويسي و در اخر ديدن صفحه؟

taher007

Member
بله..
بدیهی که کدنویسی مشکلی نداره ولی دریم ویور نمیتونه کد php شما رو کامپایل کنه...

miladmovie

Active Member
مي توني از zend stdio استفاده كني كه كدهاي تو روكامپايل مي كنه و حتي مي توني توي برنامه تريس كني

digital_bio

New Member
آفا phpdev رو دانلود كن نصبش كه كردي كارتو تو كامپايل كردن php را ميندازه چون ديگه حالا يه localhost داري

houtanal

Member
سلام ايا وقتي دريم ويور را نصب ميكنيم و ميخواهيم صفحه php درست كنيم نياز به نصب php
داريم يعني فقط كد نويسي و در اخر ديدن صفحه؟
دريم ويور تنها يك اديتور است مثل نوت پد خود ويندوز
شما بايد يك وب سرور نصب كنيد كه قابليت فهم پي اچ پي را داشتته باشد مثل آپاچه يا آي آي اس
مي توني از zend stdio استفاده كني كه كدهاي تو روكامپايل مي كنه و حتي مي توني توي برنامه تريس كني
بدیهی که کدنویسی مشکلی نداره ولی دریم ویور نمیتونه کد php شما رو کامپایل کنه...
آفا phpdev رو دانلود كن نصبش كه كردي كارتو تو كامپايل كردن php را ميندازه چون ديگه حالا يه localhost داري

پي اچ پي يك زبان اسكريپتي است و كد هايش به هيچ وجه كامپايل نمي شود

taher007

Member
نکته جالبیه...
اتفاقا یک جا خونده بودم : (کاری با درست بودن یا نبودنش ندارم)
PHP 3.0 interprets code. PHP 4.0 compiles & executes code.

به فرض اگر هم کامپایل نکنه، واژه ای که (به اشتباه) جا افتاده...
به هر حال ممنون...

taher007

Member
میشه شما هم منبعی ذکر کنید...
شاید در این مورد بیشتر توضیح داده بود...

houtanal

Member
اگز به رهنماي PHP مراجعه كنيد ذكر كرده كه php يك زبان اسكريپتي است كه بوسيله موتور آن اجرا مي شود اصولا بكار بردن كامپايل براي زبان هاي اسكريپتي لغتي احمقانه است(مثل اينكه بگي اين مرغه خروسه!)
توجه كنيد بكار بردن لغت execute به معني كامپايل نيست
اگر در لينكي كه داديد به دقت مطالعه مي فرموديد متوجه مي شديد كه منظور خود موتور php است.
Does PHP compile or interpret code?
اميدوارم با قواعد زبان انگليسي آشنا باشي
اما در توضيحات پايين مثل اينكه نويسنده مي خواهد واقعا اين انديشه را كه php كامپايل مي شود را القا كند
شايد زبان من مشكل داره اما به صراحت مي گم كه كدهاي php شما كامپايل نمي شن(جايي اين حرفو نزننين بهتون مي خندن)

taher007

Member
houtanal گفت:
اگز به رهنماي PHP مراجعه كنيد
میشه لینک بدید.. میخواستم در مورد روش اجرای کد پی اچ پی اطلاعات کسب کنم...(امیدوارم لینک مستقیم manual رو ندید... :wink: )

houtanal گفت:
اصولا بكار بردن كامپايل براي زبان هاي اسكريپتي لغتي احمقانه است(مثل اينكه بگي اين مرغه
خروسه!)
لطفا به جای استفاده از این چنین کلماتی (نه ما احمقیم نه شما)دلیل بیارید و سعی کنید چیز مفیدی ارایه کنید نه اینکه... جدا مثل مثال مرغ و خروسه؟

houtanal گفت:
توجه كنيد بكار بردن لغت execute به معني كامپايل نيست
اگر در لينكي كه داديد به دقت مطالعه مي فرموديد متوجه مي شديد كه منظور خود موتور php است.
Does PHP compile or interpret code?
اميدوارم با قواعد زبان انگليسي آشنا باشي
چه قاعده ای از انگلیسی استفاده شده که بیانگره موتوره؟؟

houtanal گفت:
اما در توضيحات پايين مثل اينكه نويسنده مي خواهد واقعا اين انديشه را كه php كامپايل مي شود را القا كند
:idea:
houtanal گفت:
شايد زبان من مشكل داره اما به صراحت مي گم كه كدهاي php شما كامپايل نمي شن(جايي اين حرفو نزننين بهتون مي خندن)

ممنون از لطف شما... :lol:

rahmani

Member
با عرض معذرت از همه‌ي دوستان.

خيلي عجيبه كه به تازگي در انجمنها در عوض حل مشكل همديگر به ديگران مستقيم و يا غير مستقيم توهين مي‌كنيم.
اين امر به غير از دلسرد كردن افراد از مجموعه ، باعث مي‌شود كه مسير تاپيك هم عوض شود.
اين سايت يك جايگاه صميمي براي همه‌ي ماست، مثل خانه و يا محل كار . آيا ما در خانه هم اينگونه صحبت مي‌كنيم.

taher007

Member
rahmani گفت:
با عرض معذرت از همه‌ي دوستان.

خيلي عجيبه كه به تازگي در انجمنها در عوض حل مشكل همديگر به ديگران مستقيم و يا غير مستقيم توهين مي‌كنيم.
اين امر به غير از دلسرد كردن افراد از مجموعه ، باعث مي‌شود كه مسير تاپيك هم عوض شود.
اين سايت يك جايگاه صميمي براي همه‌ي ماست، مثل خانه و يا محل كار . آيا ما در خانه هم اينگونه صحبت مي‌كنيم.

گل گفتی... :wink:

houtanal

Member
قصدم توهين نبود(واقعا فكر مي كنيد توهين كردم!!!؟)
php.net بزگترين راهنماي php (خواستينم مي تونين دانلود كنين)
ميشه كمپايل را براي من تعريف كني؟

taher007

Member
houtanal گفت:
قصدم توهين نبود(واقعا فكر مي كنيد توهين كردم!!!؟)
php.net بزگترين راهنماي php (خواستينم مي تونين دانلود كنين)
ميشه كمپايل را براي من تعريف كني؟

ممنون...
سایت جالبی بود... (دانلودش کنیم؟)
کامپایل - ادامه بحث رو مفید نمیبینم...
موفق باشید... :wink:
-----------
والسلام!

جدیدترین ارسال ها

بالا