Photo Object Hamera ....

ACTIVE

Active Member
با سلام

اكثر گرافيستها با مجموعه Photo Object Hamera كار كردن من خودم 4 سي دي از اين مجموعه را دارم ولي در اروميه هر كسي يه چيزي ميگه من شنيدم كه مي گويند اين مجموعه 20 سي دي را شامل مي شود .
حال با اين توصيف مي خواستم بدونم كه اين سري شامل چند سي دي و قيمت اورجينال آنها به ريال ايران چقدر است ؟
در ضمن اگر در تهران جاي خاص را براي خريد اين سري سراغ دارين به ما هم بگين ( خير ببينين انشاا... ) .

با سپاس
:wink:

درسته ..........

اقا كاملا حق مطلب رو ادا كردين واقعا دمتون گرم
ماهم منتظريم كسي به داد ما برسه

ACTIVE

Active Member
با سلام دوباره ...
از بين اساتيد كسي ني دست مارو بگيره من منتظرما ! :roll:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
اكتيو جان سلام
ما اين عكسها رو توي شركتمون داريم ولي چون استفاده نميكنيم! چيز زيادي ازشون نميدونم.
اگه صبر كني فردا از توي شركت اطلاعات كاملي رو بهتون خواهم داد. :wink:
فعلا

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
با سلام
خوب!
الان توي شركتم و همه چيز رو راجع به اين مجموعه عكس فهميدم!
اين مجموعه از 4 آلبوم تشكيل شده كه دوتا از اونها Volume 1 و دوتاي ديگه Volume 2 هستند .
هركدوم از Volume ها شامل 9 سي دي عكسه كه يكي از اونها Installation CD بوده و بقيه شامل 25000 عكس مجموعه هستند. يعني اين مجموعه كلا از 18 سي دي تشكيل شده.
هر آلبوم حاوي فهرست كاملي از عكسها بر حسب حروف الفبا و تصاوير كوچك مربوط به موضوعات اونهاست.
شما بعد از نصب نرم افزار و اجراي اون به پيش نمايش همه عكسها دسترسي داريد و با كليك بر روي هركدوم از شما خواسته ميشه كه سي دي مربوطه رو در درايو سي دي قرار بدين تا تصوير بزرگتري رو در اختيارتون بذاره.
قابليت كم نظير اين نرم افزار اينه كه ميتونيد عكسها رو با رزوليشن دلخواه (بدون افت كيفيت)
و فرمت مناسب ذخيره كنيد. من خودم يكي از عكسها رو با رزوليشن 3000*3000 خروجي گرفتم و داشتم از كيفيت دست نخورده اون شاخ در مياوردم!!! :wink:
قيمت هر آلبوم اين مجموعه اونطوري كه روي آلبومها نوشته شده 6000 تومان هستش يعني كل مجموعه 24000 تومان قيمت داره.
اگه چيز بيشتري خواستيد بدونيد من در خدمت هستم.
اين هم تلفن مركز پخش عكسها:

0218910179
09112393878

اميدوارم موفق باشيد.
فعلا

ACTIVE

Active Member
با سلام
جناب بلاستر دستت درد نكنه در اسرع وقت حتما با شماره تلفن مورد نظر تماس ميگيرم
از لطفي كه داشتين ممنونم اينجا قيمت ست شو 20 تمن گفتن حالا زنگ بزنيم ببينيم چي ميشه
با تشكر

roozbeh007

Member
البته چیزی که شما میگین باید خیلی جالب باشه. اینجا یه مجموعه‌ای هست به اسمه Art Explosion که تمام شرکتهای پرینتینگ یکی یه کپی ازش دارن. البته یه سی دی نیست. مجموعه‌ای از 24 تا سی دی هستش. توی این سی دی ها از شیر مرغ تا جون آدمیزاد گیر میاد. حدوداً 10 تا از این سی دی ها فقط عکسهای وکتور دارن و یه مجموعه عالی از تصاویر وکتور هستن که برای کاربران کرل دراو واقعاً حیاتی هستن. باقی سی دی ها هم عکس و فونت هستن. با این مجموعه یه کتاب که حالت دایرکتوری داره میاد که حدوداً 800 صفحه هستش. یکی یه نمونه از تمام عکسهای وکتور و عکسهای معمولی و همچنین فونتها توی این کتاب چاپ شدن که با استفاده از اون میتونین تصویر مورد نظرتون رو به راحتی پیدا کنین.
شاید اینن مجموعه‌ای که شما راجبش صحبت میکنین یه چیزی توی مایه های این باشه. البته قیمت این مجموعه اینجا با مالیات تقریباً 320 دلار پاتون آب میخوره :|

roozbeh007

Member
من یه سرگی کردم تو اینترنت ببینم شاید بتونم این سی دی هایی که شما راجبش صحبت میکننی رو گیر بیارم. خوشبختانه این سایتی که لینکش رو پایین گذاشتم تا سی دی شماره هشتش رو گذاشته و هر دو روز یکبار یه سی دی یه جدید از این سری بهش اضافه میکنه. اگه سرعتتون بالاست حتماً دنلدشون کنین.

www.supernova.org

جدیدترین ارسال ها

بالا