Peugeot Prana

SADES

New Member
با سلام به تمامی دوستان
icon6.gif
، این یه طرح که چهار سال پیش برای پژو زدم ولی متاسفانه تو مسابقش برنده نشدم . توصیه میکنم شما هم هتما تو این مسابقات شرکت کنین ، این سایتش http://www.peugeot-concours-design.com/ می تونید ثبت نام کنید تا هر وقت مسابقه شروع شد بهتون میل بزنن ، البته من اینجا شیپور کنان خواهم گفت ولی بد نیست ثبت نام کنین . این ماشین رو من تو MAX سه بعدی کردم و با MentalRay رندر گرفتم و در ضمن global illumination هم نداره و فقط یه Sky Light داره و Final Gather رو هم روشن کردم . به خاطر Dicplacement یادم میاد که خیلی رندرش طول کشید ، چقدرشو یادم نیست فکر کنم حدود یک ساعت و نیم . ضخامت لاستکش هم کمه ، می دونم ، مدلشه
fruits_orange%5B1%5D.gif
ازش با رنگهای مختلفی رندر گرفتم ولی ترجیه دادم قرمزشو بزارم .

Peugeot-Prana-max-mental-ray-saman-mehrabi-04.jpg

پیوست ها

• Peugeot-Prana-max-mental-ray-saman-mehrabi-01.jpg
    Peugeot-Prana-max-mental-ray-saman-mehrabi-01.jpg
    68.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • Peugeot-Prana-max-mental-ray-saman-mehrabi-02.jpg
    Peugeot-Prana-max-mental-ray-saman-mehrabi-02.jpg
    62.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • Peugeot-Prana-max-mental-ray-saman-mehrabi-03.jpg
    Peugeot-Prana-max-mental-ray-saman-mehrabi-03.jpg
    72 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • Peugeot-Prana-max-mental-ray-saman-mehrabi-05.jpg
    Peugeot-Prana-max-mental-ray-saman-mehrabi-05.jpg
    368.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11

Miladbat

Well-Known Member
یه کمی از معیار های داوری مسابقه توضیح بده
کار هم خوب شده

SADES

New Member
خوب در مورد معیار های داوری سوال کردین ، باید بگم که هردنبیل :neutral: . هر دفعه یه چیزی میگن ، ولی اصلا انتخوابشون رو هواس ، مصلا اون سالی که من شرکت کردم ، گفته بودن که حتما باید قابل ساخت باشه ، طراحی داخلی داشته باشه و حتما کلی باید در مورد خودروتون کلی توضیح بدین . جالب اینجاست طرحی که برنده شد نه تنها طراحی داخلی نداشت ، توضیح هم نداشت . تازه ماشین شکل دلفین بود :shock: . آخه کدوم آدم گلابی پیدا میشه که سوار یه ماشین به شکل دلفین بشه . هر دفعه هم معیار های طراحی عوض میشه ، مثلا یه بار میگن باید از طرح های قدیمی پژو الهام بگیرین ، یه بار هم میگن باید برای سال مثلا 2020 طرح بزنین . به هر حال اینها اصلا مهم نیست ، طرحتون باید زیبا باشه و یه خورده هم غیر عادی ( CONCEPT DESIGN ) .

جدیدترین ارسال ها

بالا