قالب Peugeot 206 WRC

ali_118

کاربر VIP
خب

رندر سومی از بقیه چشم نواز تره . . .

متریال ماشین هنوز خامه
شیدر ماشین چند لایه و خیلی پیچیده تر از این حرفاست

بعد اینکه وقتی متریال ماشین رو اصلاح کنی و وقتی رفلکت بیشتری داشته باشه، رفلکتور های استدیوت دیده میشن که اونها هم باید اصلاح بشن

با طرح روی بنده ی ماشین موافق نیستم، مصلما یه چیز سلیقه ای و شخصیه، اما شما که زحمت Unwarp رو کشیدی بهتر بود یه طرح پخته تر و بهتر براش انتخاب میکردی

اینجا Top 20 Car Tutorial in 3D به انتخاب CG Arena هست، که کار سروش هم بینشون دیده میشه، آموزشای خوبیه، نکات حرفه ای زیادی پیدا میشه توشون.

در مجموع همه ی اینایی که گفتم یعنی این که کارت ارزش وقت گزاشتن داره
موفق باشی.

::reza::

کاربر VIP
خیلی قشنگ شده مخصوصا سومی ....:rose:
اما چند به نظرم چند تا مورد هست که اگه انجام بدی فکر میکنم بهتر بشه . در مورد ویرایش سومتون
اگزوز ماشین متریال خوبی نداره مخصوصا اون هاله ی نوری که داخلش افتاده و اینکه از داخل گلگیر رد شدند نیاز به یه مرزی بین اونا هست , متریال پلاک خیلی تخته دیسپلیس نیاز داره همینطور یه مقدار رفلکت بیشتر میخواد, چراغای خطر قشنگ شدن اما شبیه 206 نیستن, لاستیک جلوی ماشین یه طوریه انگار توی هواست, مرز بین درها و در صندوق عقب خوب نیستن به نظر اونارو به سمت داخل اکسترود نکردیید نیازه که لبه داشته باشه,شیشه های ماشین خاکستری رنگه اگه شارپتر باشند قشنگتره,رنگ ماشین مات به نظر میرسه و محیط هم رفلکت خوبی روی بدنه ننداخته فقط یه مقدار در صندوق عقب رفلکت داره اونم به صورت مات,چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه..... ولی در آخر بگم کار زیبایی شده هر سه تاش....:wink:
خسته نباشید و
موفق باشید......
خواهش میکنم دوست عزیز. شما لطف دارید.
به نکات ریز و بسیار خوبی اشاره کردید. ممنون از نظرات گرانبهاتون . چشم سعی میکنم مواردی رو که عنوان کردید رو رعایت کنم.
شاد باشی.:rose:

کاربر VIP
خب

رندر سومی از بقیه چشم نواز تره . . .

متریال ماشین هنوز خامه
شیدر ماشین چند لایه و خیلی پیچیده تر از این حرفاست

بعد اینکه وقتی متریال ماشین رو اصلاح کنی و وقتی رفلکت بیشتری داشته باشه، رفلکتور های استدیوت دیده میشن که اونها هم باید اصلاح بشن

با طرح روی بنده ی ماشین موافق نیستم، مصلما یه چیز سلیقه ای و شخصیه، اما شما که زحمت Unwarp رو کشیدی بهتر بود یه طرح پخته تر و بهتر براش انتخاب میکردی

اینجا Top 20 Car Tutorial in 3D به انتخاب CG Arena هست، که کار سروش هم بینشون دیده میشه، آموزشای خوبیه، نکات حرفه ای زیادی پیدا میشه توشون.

در مجموع همه ی اینایی که گفتم یعنی این که کارت ارزش وقت گزاشتن داره
موفق باشی.
سلام دوست عزیز
تشکر میکنم بابت نظراتتون.
در مورد متریال ماشین ، چون من رفلکتهای نورهارو برداشته بودم به نظر خام میرسه.
والا توی طرح سومی بیشتر سعی میکردم رندرم حالت رندر استدیویی داشته باشه و زیاد رو طرحهای روی بدنه وقت نزاشتم. ایشالا اگه رندر بهتر بشه حتما روی طرحهای بدنه هم کار خواهم کرد.
بله این سایت رو یکی از دوستان خوبم (sharin) مرتضی جون بهم گفته بود. کارای آقا سروش رو هم دیدم. آقا سروش که استاد ما هستند و باعث افتخار که کارای ایشون رو در سایتهای دیگه میبینیم. (ولی نمیدونم چرا افتخار نمیدن که به کار بنده حقیر نظر بدهند. شاید کارم در حد این حرفا نیست!!:green:)
شاد باشی.:rose:

کاربر VIP
Peugeot 206 WRC final Version

سلام به همگی
اینم نسخه آخر از این مدل که رندر شد. امیدوارم لیاقت چشمای قشنگتون باشه.
شاد باشید.

gq29vhxwndsk4ftg9wom.jpg

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
با سلام.خدمت شما.کارتون خیلی قوی شده.مدلینگش که از نظر بنده بی عیب و نقص هست و استدیوی آخری با پست پروداکشن استثنایی شده.
علت طولانی شدن رندر اینه که Cpu شما 2 هسته ایه.و این زیاد برای سه بعدی ایده آل نیست
بهتون تبریک می گم

کاربر VIP
با سلام.خدمت شما.کارتون خیلی قوی شده.مدلینگش که از نظر بنده بی عیب و نقص هست و استدیوی آخری با پست پروداکشن استثنایی شده.
علت طولانی شدن رندر اینه که Cpu شما 2 هسته ایه.و این زیاد برای سه بعدی ایده آل نیست
بهتون تبریک می گم

سلام آقا عارف. خوبید دوست عزیز؟
ممنون نظر لطفتونه. :rose:
در مورد سیستم هم باید یه ارتقایی بدم چون واقعا سیستم پرسرعت تو کارها نیازمه.
تشکر.

hadi_nn

Member
سلام دوست من
رندر آخرت قشنگ شده واقعاً و افکت های فتوشاپ هم خوب روی کارت نشسته و در کل عالیه
فقط دو تا مورد به ذهن من رسید
اول اینکه فک میکنم رنگ ماشین زیادی گلاسی افکت داره و رفلکتها خیلی روش پخش شدن ( مثل رنگ پلاستیک )
و دوم اینکه به نظر میرسه ماشین از زمین فاصله داره
جدای از این دو خیلی خوب شده تبریک و خسته نباشی
راستی داخل چراق عقب هم یه جوری شده
حالا یا از aa هستش یا از شدت نورش نمیدونم
موفق باشی دوست من
بازم خسته نباشی

کاربر VIP
سلام دوست من
رندر آخرت قشنگ شده واقعاً و افکت های فتوشاپ هم خوب روی کارت نشسته و در کل عالیه
فقط دو تا مورد به ذهن من رسید
اول اینکه فک میکنم رنگ ماشین زیادی گلاسی افکت داره و رفلکتها خیلی روش پخش شدن ( مثل رنگ پلاستیک )
و دوم اینکه به نظر میرسه ماشین از زمین فاصله داره
جدای از این دو خیلی خوب شده تبریک و خسته نباشی

سلام دوست عزیز
ممنون از نظرتون
در مورد رنگ ماشین بازتاب نورها رو کم کرده بودم که به صورت بلور دیده بشه.
در مورد فاصله ماشین هم شاید سایه به نحوی رو زمین پخش شده که به نظر ماشین از زمین فاصله داره.:-?
راستی داخل چراق عقب هم یه جوری شده
حالا یا از aa هستش یا از شدت نورش نمیدونم
موفق باشی دوست من
بازم خسته نباشی
داخل چراغ چه جوریه مگه . سوالتون گنگه. بعد منظورتون از این aa چیه؟
بازم تشکر میکنم بابت نظرات خوب شما.:rose:

.:. soroosh .:.

Active Member
این رندر آخری خیلی خوب شده.
کامپوزیت خیلی خوبی هم روش انجام دادین .
مدل هم هنوز یه مقداری مشکل داره اما در کل خیلی خوب شده دوست من.

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
رندر آخری فوق العاده شده عشق ماشینا بیشتر جال میکنن
کامپوزیت فقط با فتوشاپه؟! اون آتیش پشتی چیه از اگزوز میاد بیرون منظورم اینه چطوری کار کردیش؟!
ای کاش بک گراندش تو خیابون بود :cool:

کاربر VIP
رندر آخری فوق العاده شده عشق ماشینا بیشتر جال میکنن
کامپوزیت فقط با فتوشاپه؟! اون آتیش پشتی چیه از اگزوز میاد بیرون منظورم اینه چطوری کار کردیش؟!
ای کاش بک گراندش تو خیابون بود :cool:
ممنون دوست خوبم:rose:
کامپوزیت هم فقط با فتوشاپ هستش. آتیش هم فقط این بود

59792833420222472402.jpg

این تو یه لایه جدید که Option اون Screen هستش، البته باکمی تغییرات.
در مورد بک گراند من خیلی دنبال عکس خوب مخصوصا خیابون بودم (اتفاقا پیدا کردم ولی به درد کار نمیخورد) :-?

شاد باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا