persiansecure.net

وضعیت
موضوع بسته شده است.

spammer

New Member
می خواستم نظر دوستان را در مورد خدمات هاستینگ persiansecure.net بدونم.

parsgibit

Member
ماله فرزاده ....
نظري ندارم بدم چون عواقب داره !! اما كلا هاست هاي تيم هاي امنيتي رو توصيه نمي كنم !
مخصوصا اگر مثل دلتا ! مديراش با هم دعواشون شده باشه ...
اين به اونيكي اتك مي كنه ! اونم به اين !

spammer

New Member
ماله فرزاده ....
نظري ندارم بدم چون عواقب داره !! اما كلا هاست هاي تيم هاي امنيتي رو توصيه نمي كنم !

من 100 سال از جایی که فرزاد شریفی باشه هاست نمیخرم. اینا کی هستند؟
مهندس شریف زاده
مهندس شایگان
خانم شریف زاده

یکی از بچه ها می گفت شماره 09360274285 که تو سایت به نام مهندس شایگان زده همون فرزاد شریفی هست. چرا این آدم میترسه شماره واقعی خودش را بده؟ چرا شخصیت خودش را پنهان کرده؟

J4vad

Member
دوستان عزیز ! اینگونه درست نیست !

برادران چه VPS چه Reseller چه ... مهم وجدان انسانهاست ! در ضمن فکر می کنم اینگونه بحث ها خلاف قوانین انجمن باشه !

در هر حال یک کاری کنید که فردا بتونید جواب خدا رو بدید ! به خاطر بعضی مقاصد نمیشه آدم همه چیزش رو فدا کنه !

spammer دوست من ! بهتر است در Google کمی جست و جو کنید این نام را ! مدیران هم افراد شناخته شده ای هستند ! امیدوارم که بتونید جوابتون را با جست و جو بگیرد.

موفق باشید.

ali_software

New Member
با سلام
به نظر من هم مشکلی پیش نمی اد
از تیم امنیتی هاست بگیریم.
چون خودشون این کاره هستند
و اشنا هستند.
و ضریب امنیتی بالایی برخوردار هستند.
تجربه هم ثابت کرده این گونه سرور ها از نظر امنیتی کمتر به مشکل برخورده اند.

parsgibit

Member
من 100 سال از جایی که فرزاد شریفی باشه هاست نمیخرم. اینا کی هستند؟
خودتون مي دونيد ! من نظري ندارم ....
اما شريف زاده = شريفي ! خيلي شبيه اند !
و توي پرتال خود دلتا ، اگر دقت كرده باشيد ...
بعد از جدا شدن شون از مسعود خان (ادمين پرشين هويز) اين هاستينگ در دلتا تبليغ شد....
http://www.deltahacking.net/forums/portal.php
در هر صورت اميدوارم انتخاب صحيحي كنيد

parsgibit

Member
به نظر من هم مشکلی پیش نمی اد
از تیم امنیتی هاست بگیریم.
چون خودشون این کاره هستند

اما كلا هاست هاي تيم هاي امنيتي رو توصيه نمي كنم !
كلي گفتم !
حمله از اين تيم به اون تيم بسيار شايعه !
مثل hackerz.ir , deltahacking.net

webmaster

Member
شما خودت می تونی انتخاب کنی، اما من بهت دلتا (که شده فرزاد شریفی) را توصیه نمی کنم. خیلی بی مسئولیت هست و راحت زیر همه چیز میزنه، بد دهنی بماند ...
ازشونم هاست بگیری تا آخر باید پیششون بمونی. برای اینکه اگر بری با خودت یک گونی شل جابجا می کنی، بعد از یک مدت deface میشی یا اینقدر بهت attack می کنند تا برگردی روی سرور خودشون.
دوستان در جریان هستند!!!

ما به خاظر همین چیزها فرزاد شریفی را بیرون انداختیم. قضیه سرور ما را هم که در جریان هستید؟ قبل از اینکه بره Root Kit ریخته و به حساب خودش خواسته کل اطلاعات را پاک کنه، اما خبر نداشته که ما یک هارد mirror داشتیم.

در کل کار با این آدم اصلاً پیشنهاد نمیشه، وقتی حاظر نیست خودش را معرفی کنه، شماره هم نمیده، دیگه تا آخرش برو ...

این مدت هم که با ما کار میکرد جز بدنامی و حاشیه چیز دیگری برای ما نگذاشت.

NovinServer

Active Member
حرفه همش ، کسی اصلا از این فرزاده خرید نکنه که باور کنید کلاه برداره ... :mad:

حلا ما گفتیم

NovinServer

Active Member
به نظر من ، این جناب شریفی زاده فکر کرده می تواند تنهای سر همه کلاه بزاره !!!!!!!!

اما کفته باشم همان طور که مسعود خان گفت اگر از این هاست گرفتید و سایتی افتتاح کردید ، بدانید اون سایت 1 ساعت درمیان بالا است و شایدم شب بخوابید صبح پاشید ببینید هک شدید !!!!!

دیگه واقعا کسی باید عقلشو از دست داده باشه که همه حرف های دوستان را زمین بگذارد و دل بزنه به دریا ......

parsgibit

Member
دیگه واقعا کسی باید عقلشو از دست داده باشه که همه حرف های دوستان را زمین بگذارد و دل بزنه به دریا ......
شما هم عقلتونو دارين از دست ميدين :d
اين فرزاد ... !! هاستينگ داري آقا ! ملاحظه خودتو نمي كني ، ملاحظه يوزر هاتو كن ...
هرچند كه كل دلتا روي انگشتاي مسعود ميچرخيد ... اما هنوز تولز هايي كه دستشه :))) يا جا مونده ، مي تونه برات دردسر شه !

1240

Banned
درود دگر بار
آقای شریفی
این رو خودت نوشتی و زدی یادت هست؟

PHP:
 citysat برو ببين چي شد 

براي اثبات ادعام سرور رو از همين الان مورد حمله قرار ميدم و ديتا بيس رو كرش ميكنم .ولي بازم ميگم چند بار گفتم ولي شما يه خرده كم لطفي ميكنيد و به حرف من اعتماد نميكنيد 

منم مجبورم تا عملي نشون بدم اگه تونستي بفهمي از كجا خوردي يه جايزه خوب داري

یک سایت با اون همه زحمت و کاربر رو دادی به فنا!
ما متوجه شدیم و هیچ نگفتیم!
اما بدون همه مثل من نیستند که عکس العملی نشان ندهند.

Spy_Man

Member
سلام دوستان

بخاطر این خود خواهی و بچه بازیای این آقای فرزاد شریفی (رییس امنیت اینترنت ایران :lol: ) من 2 تا از بهترین مشتریامو از دست دادم

توصیه میکنم ار این آدم هاست نگیرید

از زحمات آقای مسعود یارمحمدی هم کمال تشکر رو دارم

webmaster

Member
ما یک سال (فرزاد شریفی) با هم کار کردیم. حالا که از هم جدا شدیم همش تهدید می کنه و قصد خرابکاری داره.
واقعاً یک آدم عقده ای و دروغگو تمام عیار هست.
برید تو سایتش زده وزیر صنایع و عضو هئت علمی دانشگاه شریف شریک های تجاریش هستند! همه رو خر فرض می کنه. هر کس با این کار کنه 100% تضمین می کنم بدبخت میشه ...

NovinServer

Active Member
اسلام علیک و رحمته الله و برکاتو ، عزیزان دل لازم نیست توضیح بدهید ، مردم خودشان می دانند که فرزاد یک آدم کاملا خنگ و یک شخصیت منگل است ..

NovinServer

Active Member
آقا بهتر است دیگه در مورد این فرزاد این جا بحث نکنیم چون که مدیر انجمن چماق خریده لطفا بیخیال شید و اگر نه می گیرن مسدودمون می کنن .........

ما که رفتیم آقایون شرمنده چیزی گفتیم ..

Iranian.Market

New Member
خوب تاپیک معلومه با چه قصدی باز شده متاسفانه مدیریت این سایت هم ...... اره
میخواین فرزاد و شرکت رو خراب کنین!! از spammer که معلومه = 3 پست
تنها شرکتی که قرار داد کتبی برای 10 مگابایت هاست به صورت رسمی می فرسته همین شرکته من خودم ازش سرویس دارم کل دامنه هام رو + هاست هام از اینجاست دوست هم که گفته VPS بله درسته چون سایت های مهمش رو روی سرورهای مجازی جداگانه تنظیم کرده مردم میگن uptime ما 100 ولی خدای ماله فرزاد 200% هستش .اما از نظر امنیتی هم هر سرویسی روی سرور قابل اجراست ولی امنیت در سطح بسیار بالایی هستش

شما میتونین واسه تست برین توی سایتش توی قسمت پشتیبانی انلاین و یا حتی از قسمت پشتیبانی سوالی حتی الکی بپرسین و ادب کارکنانش رو ببینین و 100 البته قدرت و توان بر طرف کردن مشکلات رو

هیچ وقت سعی نکنید نون کسی رو ببرین چون اخرش خدا نون خودتون رو میبره

این نوین سرور و امثال سرویس دهنده های بی نام نشان هم همیشه نخود هر اشی هستند

اینم بگم نه حرفهای من مشتری میاره نه حرف های شما مشتری میبره این وجود یک نفر فرزاد بدون دغدغه داره مشتری میگیره اون امثال شما دارین ....

واسه تست هم یکی از IP های سرورش رو توی hosttracker ادد کنید ببینید که UPTIME واقعی یعنی چی توی این که شکی نیست!!!

هیچ وقت نون بری نکنید که نونتون برش میخوره .خدا بندهای زرنگ و باهوشش رو دوست داره

مدیران محترم قبلا به این سایت بیشتر نظارت داشتند .خواهشا این چنین تاپیک هایی که فقط قصد عقده گشایی دارند رو اجازه فعالیت ندین

توی سایتی با عضویت رایگان میشه عضو شد و هر چیزی گفت

خوشبختانه کل اقایونی که اومدند و چیزهایی گفتند همه مشتری پرشین هویز هستند و معلومه بنا به تحریک کی اومدن اینا رو نوشتن .اقا مسعود یارمحمدی پرشین هویز رو کی پرشین هویز کرد .!!!!
دونه دونه کسایی که اومدین و پست دادین پاک شدن هارد سرور پرشین هویز هیچ ارتباطی به فرزاد نداشته بلکه به علت مدیریت ضعیف بعد از رفتن ایشون بوده

هیچ وقت عقل ادم نباید به چشمش باشه . ندیده و نفهمیده تهمت زدن درست نیست

آخرین ویرایش:

Mrx

Active Member
با سلام

فكر كنم اين تاپيك قديمي بوده و بحث هم ادامه ش لازم نيست اگر صحبتي هست در پيغام خصوصي ادامه بديد

قفل شد

موفق باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا