PersianPrince

mehdi_25

Member
ای ولا مریم خانوم . خیلی توپه . یه سوال چقدر وقت گزاشتی واسه این کار ؟

واقاً زیباست

radiance2

Member
Repeat The Answer

ای ولا مریم خانوم . خیلی توپه . یه سوال چقدر وقت گزاشتی واسه این کار ؟

واقاً زیباست
اون موقع كه من اينكارو انجام دادم اوايل كار با اين detailsبود و خب زياد طول كشيد حدود 30-35 ساعت. شايد الان اين كار رو بخوام دوباره انجام بدم 10-15 ساعت تموم كنم احتمال ميدم همينطور باشه:)

mehdi_25

Member
اون موقع كه من اينكارو انجام دادم اوايل كار با اين detailsبود و خب زياد طول كشيد حدود 30-35 ساعت. شايد الان اين كار رو بخوام دوباره انجام بدم 10-15 ساعت تموم كنم احتمال ميدم همينطور باشه:)
در هر صورت موفق باشی . کارت حرف نداره .
از این کار های توپ باز هم بزار حال کنیم .

cirish_2002

New Member
سلام من احمد از استان بوشهر هستم ضمن تشكر از سايت بسار عالي و بسياربسيار جالبتون . من مي خواستم به من بگوييد كه: من چگونه مي تونم عكسهاي مورد نظرم رو در وب سايتم درج كنم با تشكر احمد فروشنده ي موتور هاي اسپورت وسنگين .مرسي . v3z_v3z [email protected]

mehdi_25

Member
سلام من احمد از استان بوشهر هستم ضمن تشكر از سايت بسار عالي و بسياربسيار جالبتون . من مي خواستم به من بگوييد كه: من چگونه مي تونم عكسهاي مورد نظرم رو در وب سايتم درج كنم با تشكر احمد فروشنده ي موتور هاي اسپورت وسنگين .مرسي . v3z_v3z [email protected]
اولاً از طراح های کارهای مورد نظر باید اجازه بگیری در ثانی زیر عکس منبع را هم درج کنی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا موضوع تاپیک رو منحرف نکنید.

آقای احمد شما هم برای طرح سوالتون باید یه تاپیک جدا بزنید و سوال بپرسید.

Payam30

Active Member
خیلی قشنگ بود.
پرسپولیس و داریوش و زرتشت. یه خورده عجیبه اما خیلی عالی. تاریخ و خلاصه کردی. ای ول

جدیدترین ارسال ها

بالا