PERSIAN Tools هك شد !!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

platina

Member
سلام
بچا امروز يه ايميل برام اومده بود كه فرستنده اش : [email protected] بود و محتويات نامه حكايت از هك شدن كامل فروم هاي پرشين تولز داشت الان هم اين سايت كار نمي كنه:
http://forum.persiantools.com
من هم در انجمن هاي اونجا ثبت نام شده بودم و كم كم داشتم به 100 ارسال مي رسيدم كه هك شد اميدوارم هرچه زودتر مشكل برطرف شه :(

سلام
قبل از شما nsboss اين مطلب را با عنوان يك عقده اي در ماسك هكر ارسال كرد كه حالا كه اومدم ميبينم طبق معمول چند روز گذشته پيغام پاك شده است.
البته امكان اينكه اين پيغام هم پاك شود زياد است.

Babak Sateli

Active Member
Persianservers گفت:
سلام
قبل از شما nsboss اين مطلب را با عنوان يك عقده اي در ماسك هكر ارسال كرد كه حالا كه اومدم ميبينم طبق معمول چند روز گذشته پيغام پاك شده است.
البته امكان اينكه اين پيغام هم پاك شود زياد است.

دوست عزيز
موضوع چيست ؟

MrMohi

Active Member
ای بابا . اینا که خودشون ادعای هکریت

داشتند

چطور خودشون هک شدن؟

مثل اینکه همش قپی بود!!ا

platina

Member
ولي من فكر كنم يه هكر از آپديت اونا سو استفاده كرده و يه ميل با نام اونا به مشتركين زده تا همه فكر كنن كه هك شده ولي اين نظريه 90 در صد غلطه چون اگه فقط يه آپديت ساده بود اين طور بي خبر نمي شد.
به هر حال ما كه منتظريم ببينيم چي مي شه.

سلام
دوست عزيز من خودم ديدم كه فروم كاملا خالي بود و نوشته بود كه اين سايت هك شده است.اين اپديت هم بعد گذاشتن كه ....

ealy

Member
خيلي متاسفم.انجمن هاي فعالي داشت مخصوصا انجمن شبكه.
نزديك 150 تا post اونجا داشتم.

shaar

Member
سلام بروبج!
بچه ها در تلاشند و فكر كنم يا فردا شب فروم بياد سرجاش! . . .

Ramin1212

New Member
هكره بچه خوبيه ....زياد ا ذيتش نكنيد ... باتون كاري نداره .... فقط يه خورده مخش ... تاب داره .... اگه كامپيوتر بلد نبود ... ميرفت .... مردم رو توي خيابون ميزد !! ... ولي كلا آدم خوبيه !!!!!!!!!!!

به مديران هم توصيه ميكنم .... خودشونو بزنن كوچه علي چپ !!!!!! كي به كيه ....
البته تا اونجايي كه من اطلاع ادرم ...... پروژه اش ... خيلي وسيعه !!!!!!

خلاصه .... سرگرمي نداره ديگه .....

saeedsmka

Member
اولا خسلي نا راحت شدم .اينترنت ديگه!!!!!! :!: :!: :!:
دوما
MrMohi گفت:
ای بابا . اينا که خودشون ادعای هکريت
داشتند
چطور خودشون هک شدن؟
مثل اينکه همش قپی بود!!ا
آره اما سرورشون كه زير دست خوذشون نبوده . تاره باگهاي مالي سافت رو كه اونا نبايد جلوشو بگيرن كه و...............

platina

Member
اگه مشکلي در تايپ هست بايد ببخشيد چون اولين بار از نت اسکيپ استفاده مي کنم.
shaar گفت:
سلام بروبج!
بچه ها در تلاشند و فكر كنم يا فردا شب فروم بياد سرجاش! . . .
سلام آقاي شار شما هم اون ميل مربوط به هک شدن رو دريافت کردين ؟
من همون لانگ هورن پرشين تولز ام فکر کنم منو يادتون بياد :roll:
حالا تکليف اون همه ارسالي که داشتيم چي مي شه؟
در ضمن من يه search کردم ديدم که هنوز پست ها پاک نشدن و هستن و فقط صفحاتش پاک شده پس در صورت توافق با هکر همه پست ها بر مي گرده.

nsboss

Member
چرا توافق با هكر؟؟؟؟؟
مگه يه administrator نبايد يه بك آپ از سايتش داشته باشه؟ پس لابد احسان هم داره ديگه!
نيازي به توافق با هكر وجود داره؟؟؟؟؟؟!

سلام
متاسفانه با اين backup كه توسط پرشين تولز لود شده فقط حدود 70 درصد اطلاعات لود شده و بقيه .....

shaar

Member
خب فوروم اومد فقط يه نمه لاغر شده كه به كوري چشم شاه!!!! دوباره چاق و چاقترش مي كنيم!

platina

Member
بله سايت لاغر شده ولي نه اونقدرا كه ديگه ....
به هر حال من كه خوشحال شدم و اميدوارم كه ديگه تكرار نشه (به كوري چشم شاه البته :lol: )

saman_sweden

Active Member
حالا كه سايت راه افتاده من بدلايل زير اين تايپك را قفل مي كنم
دوستان عزيز منظور شما از شاه چيه
اگر منظور سلطنت طلبهاست اونا كه در زباله دان تاريخ هستند نيازي به نوشتن نبود و اما اگر پيامتون برمي گرده به آقا مهدي (شاه كليد) فكر كنم اينجا اشتباه اومده ايد توهين به همونوعان خود تان ممنوع است شما هم هاست مي فروشيد و آقا مهدي هم هاست ميفروشه نبايد در رقابت همديگر را به باد فحش و ناسزا گرفت آقايان شار و platina در صورت تكرار اين مسله دسترسي شما ها بدون اطلاع قبلي قطع خواهد شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا