این تبلیغ persian services که میگه مالکیت قطعی دومین مگه تو کجا ثبت می کنه ؟ ایا واقعا همینطوره ؟
persianshadow Member Mar 3, 2007 #1 این تبلیغ persian services که میگه مالکیت قطعی دومین مگه تو کجا ثبت می کنه ؟ ایا واقعا همینطوره ؟
M magicwand Member Mar 6, 2007 #2 هيچوقت مالكيت قطعي وجود نداره،چون هر سال بايد تمديدش كني يعني تو اجارش كردي مالكش نيستي كه فقط منظورشون اينه كه كنترل پنل دومين رو مي دن
هيچوقت مالكيت قطعي وجود نداره،چون هر سال بايد تمديدش كني يعني تو اجارش كردي مالكش نيستي كه فقط منظورشون اينه كه كنترل پنل دومين رو مي دن
persianshadow Member Mar 9, 2007 #3 خب همین من می خوام کنترل پنل کامل دومین دستم باشه . می شه گفت اگه بخوام تو onlinenic و DirectI ثبت کنم فقط کنترل پنل مشتری رو دارم ؟ حالا نگفتید پرشین سرویسز تو کجا ثبت می کنه ؟
خب همین من می خوام کنترل پنل کامل دومین دستم باشه . می شه گفت اگه بخوام تو onlinenic و DirectI ثبت کنم فقط کنترل پنل مشتری رو دارم ؟ حالا نگفتید پرشین سرویسز تو کجا ثبت می کنه ؟
persianshadow Member Mar 10, 2007 #5 خب قصدم اینه ببینم که کسی تجربه کار باهاشون رو داره یا نه ؟ می خوام بدونم دقیقا کجا دومین رو ثبت می کنن یعنی کسی باهاشون کار نکرده ؟
خب قصدم اینه ببینم که کسی تجربه کار باهاشون رو داره یا نه ؟ می خوام بدونم دقیقا کجا دومین رو ثبت می کنن یعنی کسی باهاشون کار نکرده ؟