قالب Peogeut Pars

::reza::

کاربر VIP
عالی شده !

پیشنهاد تاپ گالری
مرسی عماد جان. رندر با موشن سفارشی برای خودت بود. شاید بدون موشن رو هم بزارم . :rose:

برای رندر دوم خسته نباشید عالی و بی نقص !
فقط یه سوال موشن کار تو مکس انجام شده یا با فتوشاپ؟

مرسی عزیز. فتوشاپ

SinaTR

Well-Known Member
رضا جان به نظر من رندر اولی که گرفته بودی خيلی بهتر بود، تو اين رندر هدف گم شده، اصلا هيچی از ماشين معلوم نيست، ماشين هم خوب با زمينه مچ نشده

کاربر VIP
مرسی سینا جون. آری ، :) خوب دیگه دوستمون خوشش اومد و تقدیمش کردم. در مورد مچ بودن ، هرچیزی ممکنه که البته من با رفرنس مچ کردم. نمیدونم دیگه :دی ممنون:rose:
رندرفاینال - بدون MotionBlur. مرسی از حمید عزیز به خاطر توصیه کادر:rose:

Pars_final.jpg

آخرین ویرایش:

کاربر VIP
ممنون ساسان جان.:rose:
بک گراند قسمتی از یه Hdri هست که به صورت عکسه.

منم با عارف هم عقیده ام
و اینکه پییشنهاد میکنم نو مکس موشن رو شبیه سازی کنید نه تو فتوشاپ
بازم خسته نباشید

کاربر VIP
ممنون به خاطر نظرت. ولی توی رندر جدید ماشین ثابت هست.
موفق باشی

homayoon_fattah

Well-Known Member
سوپرررررررررررر سوپررررر . بدنه موج دار ایران خودرو هم خوب در اومده . ایشالا اون پروژه مخفیتون هم هر چه زودتر ببینیم . کنجکاومون کردی

sasan irani

Well-Known Member
اقا من هر کاری میکنم نمیتونم ازhdriتو بگراند کار ماشین استفاده کنم همش انگار چرخا رو هواست
اموزشی در این مورد داشتی بزا ببینیم
ممنون

Mandana

Active Member
خیلی خوب شده منکه بسی لذت بردم مخصوصن از رندر ماشین سفید
پیشنهاد برای تاپ گالری
موفق بباشی:rose:

کاربر VIP
اقا من هر کاری میکنم نمیتونم ازhdriتو بگراند کار ماشین استفاده کنم همش انگار چرخا رو هواست
اموزشی در این مورد داشتی بزا ببینیم
ممنون
ببین دوست عزیز واسه این کار معمولا چند حالت داره ، مثلا میتونی بیای یه زمین، جدای از بکگراند که Hdri هست مدل کنی و بهش تکسچر زمین - آسفالت بدی مثل این لینک . یا اگه با وی ری رندر میگیری، بیای به همون زمین که ساختی یه متریال VRayMtlWrapper بدی و توی تنظیمات متریال از بخش matte properties>matte surface رو فعال کنی و سایه ماشین رو روی بک گراند بندازی. اینجا خیلی مهمه که زاویه دوربین یا همون مکان ماشین با بک گراندت یکی باشه. البته تو بخش المنتها هم میشه این کار رو کرد.

خیلی خوب شده منکه بسی لذت بردم مخصوصن از رندر ماشین سفید
پیشنهاد برای تاپ گالری
موفق بباشی:rose:

نظر لطفته . ممنون ماندانا جان :rose:

mo-hammad

Active Member
یه سوال اینکه گفت ماشین چرخاش نمیشینه رو زیمن میشه یه plane بدی بعد visaibl اون رو مخفی کنی ؟ ولی سایه ها بمونه ؟

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
رندر که عالی شده و مدل هم که داخل و خارجش کامل و عالی مدل شده . به نظر منم لایق تاپ گالری هست:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا