بی بی کد penthouse

hamed max

کاربر فعال
سلام...........................این اولین کار من توی این سایته....اسم من حامد حسین پوره وبیست ودوسالمه .....چند سالی هست عضو این سایت هستم اما تا حالا نشده کاری رو بذارم اینجا............معمولا کارامو تو اورموشن میذاشتم...............ریتینگ کارهام هم معمولا بالای سه یا چهار ستاره میشد.................البته اگه این کار رو تو اورموشن ببینین پنج ستاره ست.......................بگذریم به تقدیر اعتقاد دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه شد و براتون یه کار میذارم حالشو ببرین.............................................
3dsmax.......vray............adobe PS......AE (magic looks plugin &fricshluft for DOF

اگه نتونستم زود به زود جواب سوالاتونو بدم منو ببخشید....................خیلی کار دارم و سرم شلوغه........................................................thanks

پیوست ها

• 1 (0-00-00-00).jpg
    1 (0-00-00-00).jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 100
  • 2 (0-00-00-00).jpg
    2 (0-00-00-00).jpg
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 80
  • 3 (0-00-00-00)0.jpg
    3 (0-00-00-00)0.jpg
    268.3 کیلوبایت · بازدیدها: 82
  • 4 (0-00-00-00).jpg
    4 (0-00-00-00).jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 82
  • 5 (0-00-00-00)0.jpg
    5 (0-00-00-00)0.jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 89

kami_re62

Member
سلام حامد جان کارت خیلی عالیه ، به نظرم کارت خوبه که امتیاز بالا هم میاری

فقط چندتا اشکال تو کار دیدم یکی اینکه بعضی از متریالها انگار سایزش مشکل داره ، دومین مشکلیم که دیدم انگار از ی فیلتر شارپ قوی استفاده کردی بعضی از جاها لبه های کار سیاهی افتاده !! اما در کل کارت درسته برادر :green:

خسته نباشی:rose:

aroen

Well-Known Member
آفرین کلی لذت بردم:rose: بخصوص با رندر نزدیک خیلی حال کردم پرسپکتیو روی لیوان(رفلکت) واقعا محشره

Mehran coyote

Well-Known Member
خیلی معذرت میخوام که میخوام رک حرف بزنم
کارتون خوبه ولی نه اینقدی که تعریف کردی از خودت :green:
اورموشن واسه دل خودش 5ستاره به این کار داده :wink:
شما صحنت پر از ایراد هست واسه یه کار 5 ستاره

تو رفتگی پارچه روی میز
رو هوا بودن برگ گل
رفلکت زیادی کوسن مبل
شارپ شدن شدید بعضی از قسمت ها
رو هوا بودن ظرف ها روی میز
نقش اون ابجکت torus چیه؟
----------------------------------------------------------------
پستمو به عنوان انتقاد بپذیر نگی چه پسر بدی هستما
راستی خسته نباشی :rose:

آخرین ویرایش:

KHURSHID

کاربر فعال
منم با مهران هم عقیده ام از صبح می خواستم پست بذارم ولی دستم نمی رفت اگه ممکنه یه سایتی چیزی بدین نمونه کارایی دیگه تون رو ببینیم
یکم زیادی تعریف کردی انتظار از شما بالا رفته..........
به اضافه ی نظرات مهران به نظرم اون استار هایی که تو فتو شاپ اضافه کردی کارتو خراب کرده..

ولی در کل خوشحالم که اینجور آدمای مهمی هم تو این سایت کار می زارن...

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.حامد جان خوبی؟ خوشحالم این کارتو تو فروم مجید آنلاین گذاشتی.
ستاره یه چیز عمومی هست میشه به هر کاری ستاره داد و زیاد رفرنس تاپی برای ارزیابی نیست.اما در خوب بودن کار شما هیچ شکی نیست. یه ضرب المثل هم داریم " درخت هرچه پر بار تر افتاده تر" بگذریم.
زاویه ها خیلی خوب هستن. فوکوس به اندازست و کادر بندی ها خوب شده
نور پردازی عالی شده.اصول نور پردازی داخل و بیرون متناسب شده.
رنگ بندی هم دوست دارم.بازی خوبی بود و موفق هم شدی
کف زمین خوب شده اما به نظرم از floor gnaratorا استفاده بکنی خیلی سطح کار بالا میره
یه سری سوتی های کوچولو داره مثل رفتن دستمال توی میز و زیادی بزرگ بودن اشیاء روی میز.معمولا روی میز رو اینقدر پر نشه بهتر هست
فاز شیدر سازی می تونست بهتر باشه.منظورم بازی با گلاسینس و رفلکت هاست. مخصوصا توی کف.
تبدیل وایر به رندر که تو اورموشن گذاشتی خیلی خلاقانه بود.
رندرهات شفاف نیست. به نظرم توی فتوشاپ با تکنیک high pass می تونی شفافش کنی.
توی پست پروداشن میتونستی بهتر عمل کنی. به خورده بعضی جاها قرمز زیاد شده
در مورد افکت هالوژن ها خوب نشده. باید خیلی تعدیل تر باشه
کارت از نظر من نمره برای تاپ گالری از 10 نمره 7.5 میگیره.این موارد رو برطرف کنی شاید شانس تاپ گالری رو داشته باشی.

hamed max

کاربر فعال
سلام به همه ي دوستان.................................باور کنين من از انتقاد ناراحت نميشم ...............يه آدم حرفه اي فقط از انتقادها استفاده مي کنه و لذت ميبره............البته من اونقدرهام حرفه اي نيستم.............کار جديدم قطعا بدون مشکله.....................اينو قول ميدم.....................................................راستي من از خودم تعريف نميکنم..............من با چند تا دوست خارجي ارتباط دارم و ميدونم چقدر از اونا پايين ترم...................پس فقط يادتون باشه من اينو ميگم................every design has story

nima3ds

Member
با مهران و خورشید کاملا موافقم!!!
به نظرم زیاد این لحن که "کار رو گذاشتم برین حال کنید" خوب نیست!!
اگه بخوایم کار خیلی توپ ببینیم تو این فروم افرادی هستن که در حد تاپ گالری اورموشن کار می کنن!!!
در ضمن نظر دوست عزیزم عارف هم درسته که ستاره یه چیز عمومی هست!!!
در کل کار خوبی شده. خسته نباشی :rose:

آخرین ویرایش:

3D Art

Member
کار برازنده ای شده
فقط یکسری نکات داره
استفاده از dof در post pro که با رعایت نکردن بعضی اصول باعث شده لبه لبه بشن
استفاده نکردن از use shape در IES ها باعث سایه های غیر طبیعی شده
نور خارج جزئیات لازم رو نداره
و ...
احتمالا همه اینها رو بدونی ولی چون کار بازاری بوده رعایت نکردی
پیشنهاد میکنم اگر وقت کردی با کیفیت بالاتر از لحاظ بصری رندر های جدید بگیر کا تو پورت فولیوت بمونه

mgh-max

کاربر فعال
نقطه قوتی که خود من دیدم نور دهی متعادله
طراحی قشنگ بود

nabav

Member
خیلییییییییی عالی تنها ایرادی که دیدم از نظر من بالش مبلت بود که بنظرم کمی مصنوعی بود.موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا