بی بی کد penthouse study place

hamed max

کاربر فعال
سلام به همه.......................به خصوص عارف عزيز
نميدونم چرا تو کار قبلي احساس کردم همه فکر کردن خيلي متکبر و ............هستم!!!!!!!وقتي ميگم حالشو ببريد ،فقط ميخواستم کمي خودموني تر باشم نه اينکه خودمو..................بدونم!!!
بگذريم ...........................کار جديدم رو با دقت بيشتري طراحي کردم....................يه مکان مطالعه يا يه جاي دنج تو همون پنت هاوس...............بيشتر قصدم نگاه ريزتر و تمرين نور بود.......اميدوارم خوشتون بياد...........

از انتقادهاي خوب و درست کار قبلي هم ممنونم............................................................

پیوست ها

• 05 glass macro.jpg
    05 glass macro.jpg
    289.9 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • 04 t macro 0.jpg
    04 t macro 0.jpg
    340.2 کیلوبایت · بازدیدها: 31
  • 03 floor macro 0.jpg
    03 floor macro 0.jpg
    752.5 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • 02 chair macro 0.jpg
    02 chair macro 0.jpg
    403.3 کیلوبایت · بازدیدها: 36
  • 01 full view0.jpg
    01 full view0.jpg
    515 کیلوبایت · بازدیدها: 69
01 full view0.jpg01 full view0_out.jpg
دوست عزیز سلام کارتون قشنگه مخصوصا نورپردازیش فقط اگه کارتون رو با فتوشاپ یا افتر پست پروداکشن کنید خیلی کارتون قشنگ تر میشه من جسارتا یه خورده رو کارتون با فتوشاپ و لوکس بیلدر کارکردم (موفق باشی)

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
جلل خالق. سایت قاط زده . من نظر داده بودم. دوباره نظرم پریده. کارت قشنگه. اگر به قول دوستمون پست هم بدی که عالی میشه.

hamed max

کاربر فعال
سلام.......................ممنونم..................خودم عمدا کمتر با فتوشاپ روش کار کردم که ماهیت اصلی رندر عوض نشه.......................گفتم که دارم تمرین میکنم برای نورپردازی بهتر

*farshid*

کاربر VIP
کلا کار خوبی شده
ولی اثری از کنتراست تو کارت نیست . نه کنتراست نوری نه کنتراست رنگی و نه کنتراست روشنایی.
و یک نکته دیگه برای رندر کلوز آپی که گرفتی (رندر لیوان و ظروف شیشه ای) حتما باید از dof خود دوربین استفاده کنی ... با zdepth هیچ وقت عمق میدان تصاویر انکساری داخل شیشه شبیه سازی نمیشه.

m.n1362

Member
من کار قبلیتو دوست داشتم اما نمیدونم چرا حس میکنم این کار ضعیفتره؟در کل خسته نباشی کار خوبی بود و کنتراستو که گفتن دوستان.لطفا .............................تو کارت نذار ممنونم

hamed max

کاربر فعال
سلام بازم ممنونم بخاطر نظرهاتون ، چقدر بگم دارم تمرين ميکنم که رندر اصلي ام قشنگ بشه بخاطر همين زياد با فتوشاپ ور نرفتم......................به نظر من بيشتر بچه هاي اين فروم (آماتور ها، از جمله خودم)شديدا وابسته به پست پروداکت هستن يعني يه رندر کاملا تاريک يا بد ميگيرن و بعد ميگن اشکال نداره با فتوشاپ يا افتر درست ميشه.بنظر من کار با کالر کارکشن خود وي ري خيلي بهتره ،قبول دارم کمبود کنتراست و aoکارم بايد بيشتر بود ام گفتم که اين يه تمرينه،اميدوارم کاررم و اشکالاتم درسي براي ديگران باشه.....................................................................خيلي ممنون از همتون.............................رندر هاي اکستريورم..............بزودي.......!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز سعی کن بیشتر از اینکه به مساله رندر به کار نگاه کنی سعی کنی ارتباط صحیحی بین المان و اشیا دکوراتیو ایجاد کنی و اسکیل رو دلبخواه روی هر آبجکت تغییر ندی
بهتره بیشتر در مورد وی ری اطلاعاتت رو کامل کنی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام به حامد عزیز.خیلی کار قشنگی شده.
در تکمیل فرمایشات فرشید جان بگم.علاوه بر اینکه باید فوکوس بازی کنی اونهم با دوربین وی ری نه Zdepht باید برای اینجور ویوهای کلوز آپ مسائلی مثل Caustic رو در نظر بگیری
من یه نظر رو قبول ندارم که گفتی آماتور ها از پست استفاده میکنن.اگه اینطور بود اورموشن توی تمامی کارهاش درکنار رندر اصلی رندر پست پروداکشن و حتی فایل PSD رو نمیزاشت! پس یه چیزی هست
ببین ارائه مهم هست.درست تکنیک برای ما بچه های سه بعدی مهم هست.اما چیزی که همه می بینن آخر کار هست.حالا با هر چی باشه
کادر بندی کارتو دوست دارم.زاویه های خیلی خوبی رو انتخاب میکنی
کنتراست رنگی که فرشید گفت رو کاملتر کنم.ببین فقط با کتاب تونستی فضات رو رنگی کنی.یعنی بدون کتاب یه فضای تک رنگ هست
نظر شخصی تکسچر خوبی برای کف انتخاب نشده
در کل کار خوبی هست.به فکر تمرین و اینها باش اما کار نهایی رو خوب ارائه بده که زحمتت رو بهتر بتونی به نمایش بزاری.
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا