Pdf ساز

MrHossein

Well-Known Member
سلام

در نسخه هاي قبلي فتوشاپ در قسمت Automate ها برنامه اي براي تبديل عكس ها به صفحات پي در پي PDF بود كه در نسحه هاي بالاتر (2 ويرايش آخر) حذف شده.
كسي اين پلاگين رو براي نصب روي Cs4 و Cs5 در اختيار داره؟

از همكاري شما سپاسگذارم.

SPD

Member
در نسخه های جدید این نرم افزار پی دی اف سازش منتقل شده به نرم افزار جانبی Adobe Bridge شما به راحتی در اونجا با انتخاب عکسهاتون و نوشته هاتون به ترتیب صفحه میتوانید دستور ساخت PDF را بدهید ...

در برنامه Bridge عکسهای مورد نظر رو انتخاب کنید و سپس بر نوار ابزار بالا که با عنوان Out Put میباشد کلیک کنید ...

01.jpg

موفق باشید :rose:

ferij

Member
SPD جان بدادم برس .
4fvgdaq_th.gif
اومدم راهي رو كه گفتي انجام بدم كه ياد بگيرم يه دفعه پريويو را كه زدم عكسا رفت تو ادوب وب گالري. سكته كردم نكنه رفت تو وب عكس خانوادگي بود :-?
"بگو بچه بيكاري!!!!!!!!!"
vahidrk.gif

حالا نميدونم چي كار كنم پنجره اي كه تو فاير فاكس باز كرده ببندم يا نه ؟از ترسم باز ميزارمش تا جوابمو بدي.
كار هايي كه كردم شماره زدم بدوني"""""""""جان من جواب بده""""""""""
cry2.gif

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    95.8 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 1.jpg
    1.jpg
    173.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

SPD

Member
salami dobareh

man ba Mac On shodam bra hamin Farsi saz nadaram , bebakhshid ,

ama rajeb solatet

1. Neazi beh Click bra roy rah Sevom nabodesh dost man . hamon rah Dovom Kafi hastesh
2. ama rajeb Web Gallery tabdil shodan baeed begam keh to age beh Adress bar FireFox tavajoh koni motvajeh meshe keh in Adress dakhel system khodet hastesh va dakhel hamon poshe keh taeen kardi va varid internet nashode . ba kheal rahat metoni Shift + Del koni Web Galleryt ro

mofagh bashi ..
:rose:

ferij

Member
يك دنيا ممنون....................:rose::rose::rose:
Adress bar را ديدم ولي ترسيده بودم و تا شما تاييد نمي كردين خيالم راحت نميشد.
bliss.gif

از اينكه بدون فارسي نويسي پاسخ دادي سپاسگزارم و گناهش پاي من"من ازدوستان معذرت ميخوام"
خوش باشي.

• Like
Reactions: SPD

جدیدترین ارسال ها

بالا