افزونه Pdf در mmb

mqt

Member
سلام ، من هرچيزي رو كه در مورد PDF مي دونستم و يادم بود رو تو اين جزوه نوشتم و اينجا قرار ميدم.
مثلا اين چيزا رو توش داره::)
نحوه ي نصب مخفي Foxit Reader
PDFي كه رويش پسورد گذاشته ايد از طريق برنامه بدون پسورد اجرا شود درحالي كه درحالت عادي پسورد درخواست كند.
PDFي كه باز مي‌كنيد از صفحه ي دلخواه باز شود
و...

دانلود جزوه

لطفا دانلود كنيد و نظر بديد و مشكلات كارم رو بگين كه رفعشون كنم. باتشكر
:green:
منبع: mqtstbh.blogfa.com (وبلاگ خودم)
جهت دانلود Foxit Reader ميتونيد اينجا كليك كنيد

پیوست ها

• PDF.pdf
    691.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش توسط مدیر:

silvercover

کاربر متخصص
تلاش شما شایسته تقدیر هست. لطفا این راهنما رو توی همین انجمن هم ضمیمه کنید که همیشه در دسترس باشه و روزهای آتی کاربران برای دانلودش با مشکل مواجه نشند.

بارها دیده شده که کاربران MMB با مسیر دهی مشکل دارند و در مورد <SrcDir> چیزی نمی دونن یا فراموشش می کن. به نظرم بهتر هست در راهنمای خودتون
مثال ها رو به گونه ای توضیح بدین که این مشکل رو هم حل کنه و جامع نگر تر به حل مشکل بپردازه.

آخرین ویرایش:

mqt

Member
درست شد

ممنون ازاينكه نظر داديد. چيزهايي كه شما گفتيد رو هم فكر كنم حالا درستشون كردم.
الآن هم فايل رو پيوست كردم

پیوست ها

• PDF.pdf
    691.9 کیلوبایت · بازدیدها: 114

mqt

Member
يعني كس ديگه اي درمورد كارم نظري نداره؟
يه چيز ديگه. بهتر نبود كه اين تو قسمت بانك فايل و ابزارهاي سودمند بود؟
به هر حال فايل حساب ميشه ديگه!
اگه ميشه لطف كنين و اينو به اونجا منتقل كنيد.
از تشكرات و دانلود كردنتون هم ممنونم.

silvercover

کاربر متخصص
فرق فایل پیوست شده توی نوشته اول و بعدی چیه؟ اگر فرقی ندارن برای جلوگیری از گمراهی فقط یکیش رو قرار بدید و از دیگری به فایل قرار داده شده ارجاع بدید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
تو پست اول فایل پیوست نشده بود، چون تو پست های بعدب ایشون یه فایل دیگه رو معرفی کرده بودن که ظاهراً ویرایش شده بود، من همون فایل رو به پست اول اضافه کردم تا در همون پست اول در دسترس باشه.
پست اول رو هم به بخش بانک ابزار و فایل های سودمند کپی کردم که همون فایل توش پیوست شده.

جدیدترین ارسال ها

بالا