PC<---Hub--->Printer

Bones

New Member
با سلام
آيا این کار ممکنه¿
من يه LexMark(Optra)o دارم با يه D-Link(DL-604)o راهی هست که کامپيوتر رو به پرينتر وصل کرد¿
:?: :?:

سلام

کد:
You would need a printer server or a router with a built-in printer server. What printer do you have and how is it connected to the computer (USB or parallel)?

موفق باشيد
Mohammad

Bones

New Member
با سلام و تشکر از شما
Printerمن LexMark(Optra Lx Plus)o هست
که داريه کارته شبکه هست و من ميخوام از طريقه يه Hub به کامپيوتر وصل کنم
کامپيوتر هم از تريقه همين Hub به اینترنت وصل هست

سلام

سلام دوست عزيز
من براي کمک به شما نیاز به اطلاعات دقیق دارم. اولا شما هاب داری یا روتر. اگر هاب چه مدلی/ اگر روتر دوباره چه مدلی. اگر پرینتر را مستقیم به ماشین وصل کنی/ به چه صورت وصل میشود(USB or parallel)? . چند ماشین به نت ورک وصل هستند/ فقط شما می خواهی از پرینتر استفاده کنی یا تمام ماشینهای متصل به نت ورک. اینها را باید بدونم تا راهنمایی کنم وگرنه شرمنده/ بقیه دوستان باید زحمت بکشند شما را راهنمایی کنند.
موفق باشید
Mohammad

Bones

New Member
Ba Salame 2bare
router D-Link(DL-604)
Mikham bebinam mishe Printer o az tarighe in Router be PC vasl konam??o
felan ye mashine ke ehtemalan 2 ta dige ezafe mishan
mikham age beshe hamaro be printer vasl konam.
age bazam chizi hast begam?o
:roll: :roll:

get help

کد:
hi man 
get help from the following url:
http://support.dlink.com/faq/view.asp?prod_id=524&question=printer
http://www.wown.info/j_helmig/guidprnt.htm
http://www.wown.com/

تو اين لينک ها توضیحاتی درباره مدل پرینترها و نحوه استفاده از آنها در نت ورک آمده که به صورت تصویری قابل مشاهده است. من خودم d-link604 دارم و فکر کنم که نمیشه پرینتر بهش وصل کرد ولی اگر با مطالعه دقیق این سایتها به جایی نرسیدی بگو تا برات از خود d-link بپرسم.
موفق باشید
Mohammad
کد:
Certain Lexmark printers may not work with print servers because they do not have command interpreters built in to the printer. Here is a list of Lexmark printers that may not work with printer servers: 

All Z series* 
X73 
X83 
E210 laser 
5x00 
3200 
7x00 
Any other (new) Lexmark printer without a built-in command interpreter. 

* Some users have been successful using their Z series printer. Try disabling bi-directional printing. 
see some body asked "Why won´t my Lexmark printer work with my D-Link print server or router?" and they gave him/her the above answerd.

Bones

New Member
با تشکر از توجه شما
من ادرس هايی که داده بودين رو چک کردم و بايد اضافه کنم که پرينتر من داری
کارت شبکه هست و درونه ليستی که فرموديد قرار نداره, ميدونم که پرينترو
بايد از طريقه TCP/IP وصل کنم و در قصمتی که از من IP ميخواد IP که پرينتر به من ميده رو وارد ميکنم
و باز Error ميده

کد:
Ethernet

Integrated Network Option Settings:

Network Card 1 (MarkNet XL)

Card Status:			Enabled
	End-of-Job TimeOut:		90
	Network Adress-(UAA):		002000328AAE	0004004C5175	
	              -(LAA):		000000000000	000000000000
	Connection Message:		On					
	Printer Type:			LexMark Optra LaserPrinter
	Network Card Type:		Ethernet 10BASE-T
	Network Card Part Nummber:	1402213
	Network Card EC:		MN_XL_1
	Firmware Revision:		79.133.1

LexLink Protocol

Protocol Active: 		Yes
	NickName:			002000328AAE

NetWare* Protocol

Protocol Active:		Yes
	Login Name:			!LEX002000328AAE
	NetWare Mode:			PSERVER	

Apple Talk* Protocol

AppleTalk Name:			Laser Printer
	AppleTalk Type:			LaserWriter
	AppleTalk Zone:			*
	Appletalk Adress:		43690.1

IP Protocol

BOOTP Enabled:			Yes
	IP Adress:			194.143.5.163
	IP NetMask:			255.255.255.128
	IP Gateway:			194.143.5.131
	BOOTP Server			0.0.0.0
این مشخصات کارت شبکه داخله پرينتر هست
:roll: :roll:

سلام

سلام دوست عزیز
ببینید شما باید آی.پ پرینتر را به روتر بدید و دقت کنید همه باید در یک Subnet Mask باشند.
یعنی خیلی راحت پرینتر را به یکی از پورت های ورودی روتر وصل کنید و ادامه ماجرا که خودتون میدونید. بعد آدرس این پرینتر را به بقیه ماشینها که به نت ورک وصل هستند بده. حتما میدونی وقتی میخواهی پرینتر اضافه کنی در این مورد باید گزینه نت ورک پرینتر را انتخاب کنی و ادامه ماجرا... اگر کار نکرد دیگه شرمنده ام. چیزی به ذهنم نمی رسد/ چون امروز همین طوری یک پرینتر به نت ورک وصل کردم که کار کرد و کلی پیج پرینت کردم :lol: گوش شیطون کر... :lol:
موفق باشید
Mohammad

Bones

New Member
با سلام
اگه ممکن هست در مورد اینکه چه IP بايد به پرينتر بدم يا چهNetMask بايد داشته باشه
توضيح بدين ممنون
8) 8) 8)

سلام

سلام دوست عزیز
من برای خودم اینطوری کردم> اول پرینتر را به روتر وصل کن بعد روتر یک آپی بهش میده.
همه در همین ساب نت باشند>255.255.255.128 . این ساب نت وقتی داری روتر را نصب میکنی خودش تنظیم می شه. من ADSL دارم و Connection من PPPoE اینها دیگه بستگی به خط اینترنت شما و نحوه نصب شما داره. گیج نکنمت کار راحت تر از این حرفها است.
حالا آدرس پرینتر را به تمامی کامپیوتر ها بده تا استفاده کنند. ولی بعضی مواقع جواب نمیده ولی برای من داد. اگر کار نکرد بگو تا بیخ خر یکی را بگیرم از الف برای شما بگه تا ی.
موفق باشید
Mohammad

Bones

New Member
با سلام
با تشکر از شما من موفق شدم پرينتر رو به کامپيوتر وصل کنم ,ازم نپرسين چه جوری که يادم نيست :?
حالا اینترنتم دچاره مشکل شده و هر چند دقيقه يه بار بايد رو Icon Try کليک سمت راست
بزنم و repair رو کليک کنم
به نظر شما مشکل از کجا ميتونه باشه??
:oops:

در ضمن من DSL دارم

see

کد:
hi man
see, it shouldn't be like that. if u followed my notes u could have better situation. any way for this problem, i think u better contact to ur ISP and describe them ur situation.
they could be more helpful.
take care 
Mohammad

جدیدترین ارسال ها

بالا