password hack

سلام
كي ميتونه يه دونه از اين نرم افزارا رو كه ميگرده يه عالمه پسورد رو امتحان ميكنه به من معرفي كنه البته نميخوام كه فقط مخصوص يه سايت مثلا ياهو باشه

ksn

New Member
mamaddiski گفت:
سلام
كي ميتونه يه دونه از اين نرم افزارا رو كه ميگرده يه عالمه پسورد رو امتحان ميكنه به من معرفي كنه البته نميخوام كه فقط مخصوص يه سايت مثلا ياهو باشه

ببين اين كه برنامه اي تو ياهو برا پيدا كردن پسورد هست زياده اما هيچ كدوم عمل نمي كنه و با گشتن 12 تا پسورد برنامه به اشتباه يه پسورد پيدا مي كنه و لي اگه اين برنامه رو خواستي از قسمت دانلود وبلاگ من برنامه مولتي دانلود رو دانلود كن و بعدش از اونجا هر چندتا پسوردياب مي خواي دانلود كن !‌ ولي هيچ كدم عمل نمي كنه ! راستي vnc هم خوبه !

ACTIVE

Active Member
با سلام
من برنامه 007 رو هم تعريفشو زياد شنيدم ولي امتحانش نكردم مي توني اين برنامه رو هم تستش بكني

با سپاس
:wink:
-----------------------------
www.activenet.o-f.com

Irmelody

New Member
سلا آقا من ACCESSDIVER و 007 را پيشنهاد ميكنم البته yahoo password finder هم هست ولي ديگه تو هاهو تو نمي تواني پسورد پيدا كني به دليل بعضي مسايل امنيتي ياهو اصلا نمي شه البته من شنيدم رو 5 تا پسورد گير ميده. و ديگه بعدش اشتباه مي شه....
:wink: :lol:
www.irmelody.com
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Download any music from www.irmelody.com
If you want the best web hosting services contect me with [email protected]
www.irmelody.com
:wink:

سلام
هيچ كدوم از اينا كه گفتيد ديگه برا ياهو كار نمي كنه چون ياهو سيستمش عوض شده وقتي چند تا پسورد اشتباه وارد كني يه عدد بهت ميده كه انو هم بايد وارد كني بخاطره همين ديگه اينا كار نمي كنن
bye

جدیدترین ارسال ها

بالا