ParsCoders Logo

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام بچه ها

منتظر نظراتتون مثل همیشه هستم .

1.jpg

از سمت راست حروف ((پا)) شروع کننده ی پارس و ((ک)) شروع کننده ی کدرز مشخص هست.
از سمت چپ حروف ((P)) شروع کننده ی PARS و (( C)) شروع کننده ی CODERS مشخص شده !

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام.
ابرادات کار:
1)
((ک)) شروع کننده ی کدرز مشخص هست.
از سمت چپ حروف ((p)) شروع کننده ی pars
راستش زیاد این دوتا رو تشخیص ندادم.
2) به نظرم اگه "پا" رو یک دست رسم میکردی بهتر بود.

نقاط قوت کار:
1) شکل کار بدیع و چشم نوازه.
2) رنگ کار هم آرامش بخش هست.
.
.
.
.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشيد
كارتون جالب شده تبريك
بهنام جان اگر امكانش هست پوزيتيو و نگاتيو كار رو قرار بديد ؛ اونطوري بهتر ميشه نظر داد!!! البته فقط بصري!!‌ فكر ميكنم نقاط با مشكل روبرو ميشه!!
اما يه سري نكات كه البته نظر شخصي هست فقط !!!

يه اين كه لوگو نبايد توي نگاه اول به سادگي خوانده بشه اما نبايد ديگه كلا خوانده نشه!!!! يكم سخت هست خوندن اين لوگو ، و
راحت درك نميشه

از سمت راست حروف ((پا)) شروع کننده ی پارس و ((ک)) شروع کننده ی کدرز مشخص هست.
از سمت چپ حروف ((p)) شروع کننده ی pars و (( c)) شروع کننده ی coders مشخص شده !

شما همه جا نميتونيد اين همه توضيحات همراه كار ارايه بديد پس به نظر من ميتونيد قوي تر كار كنيد
يه سوال ؟؟؟
اين كار الان رستر هست درسته ؟!يعني از پايه رستر كار كرديد؟!
يكم كيفيت كار و لبه ها رنجه داره !!!
موفق باشيد

آخرین ویرایش:

main

Well-Known Member
خسته نباشيد
كارتون جالب شده تبريك
بهنام جان اگر امكانش هست پوزيتيو و نگاتيو كار رو قرار بديد ؛ اونطوري بهتر ميشه نظر داد!!! البته فقط بصري!!‌ فكر ميكنم نقاط با مشكل روبرو ميشه!!
اما يه سري نكات كه البته نظر شخصي هست فقط !!!

يه اين كه لوگو نبايد توي نگاه اول به سادگي خوانده بشه اما نبايد ديگه كلا خوانده نشه!!!! يكم سخت هست خوندن اين لوگو ، و
راحت درك نميشه

شما همه جا نميتونيد اين همه توضيحات همراه كار ارايه بديد پس به نظر من ميتونيد قوي تر كار كنيد
يه سوال ؟؟؟
اين كار الان رستر هست درسته ؟!يعني از پايه رستر كار كرديد؟!
يكم كيفيت كار و لبه ها رنجه داره !!!
موفق باشيد

با گیلاس موافقم . این توضیحات رو که برای همه نمی تونی بدی.
موفق باشی

Active Member
سلام دوستان مرسی از نظراتتون
تقریبا همه ی نظرات روی یک مساله بود .
در مورد خوانده شدن یا نشدن شکل از ابتدای طراحی با اینکه هدف این بود که این حالت فارسی و انگلیسی از 2 سمت رعایت بشه بیشتر
شکل نهایی مد نظرم بود تا مفهوم !
واسه این طرح خیلی اتود زدم اگه پیداشون کنم حتما میزارم. شکل های مختلف رو امتحان کردم ولی تو هر سری یک حرف مشکل داشت.
قبول دارم دقیقا واضح نیست و هر کسی نمی تونه بفهمه ولی اگه کسی برای اولین بار لوگو رو ببینه طوری که زیرش هم اسم سایت باشه چون من الان لوگوی اصلی رو گذاشتم تکست های سایت رو که باید باشه رو نزاشتم رو ببینه میتونه متوجه بشه که حرف اول که با 3
نقطه مشخص شده پا هست و حرف بعدی حرف ک با سرکش بالاشه. به نظرم فارسیش مشخصه .
اما در مورد انگلیسی ما همیشه حرف P یا C رو به شکلی که الان تایپ کردم نمی بینیم . حتی شما یک کلمه رو که با فونت های مختلف نوشته شده است رو ببینید حرف P در هر کدوم با شکل بعدی و فونت بعدی کاملا متفاوته !
کار من هم دقیقا یک سبک خاص داشت ! بعنی p به شکلی هست که قسمت نیم دایره پایین وصل نشده به طرح و C هم همینطور.
خیلی راحت تر اگه از اون خط های بالا که ادامه ی حرف الف و سرکش ک هست رو صرف نظر کنیم برای انگلیسی مشخصه کاملا.

-----------------
گیلاس جان
در مورد کیفیت که گفتید این طرح کیفیت اصلی نیست کیفیت نمایش در سایت برای مسابقه بوده و همینطور که می بینید بعضی از قسمت ها نویز داره و بی کیفیته !
در مورد حالت نمایش هم حتما ! حق با شماست !

OSX

Member
دوست عزیز با اینکه شما میگی مشخصه ولی من یکی یکم سخت تونستم تشخیص بدم:-?

Tsobh.com

Well-Known Member
به نظرت مي توني به همه كسايي كه به اين لوگو نگاه مي كنن بري جلو و براشون توضيح بدي ؟!!!!
يه جوري كار كن فقط كمي و فقط در نگاه اول تشخيصش سخت باشه نه اينكه گنگ باشه
بيننده هم تا يه حدي ذهنش رو درگير مي كنه ديگه وقتي تشخيص نداد بي خيال مي شه

Leoric

Active Member
شما فکر کنم اگه تو شرکت های( ایرانی )بگردی احتمالا می تونی یه شغل خوب تو زمینه ی بازی ها کاراگاهی پیدا کنی . منو یاد

Code Davinchi انداختی :دی . خیلی رمز آلوده ... قبل از خوندن توضیحاتت فکر کردم لوگوی پارسه است که زدی . یه شباهت هایی هم داره .

ولی در کل لوگوی جالبیه !!!تبریک

Active Member
مرسی از نظرات دوستای گلم مخصوصا نظر بالایی ! :دی حتما پیگیرش میشم.
در مورد این حروف هم من از اول هم نمی خواستم تابلو باشه که همه بفهمن! ظاهر و شیک بودنش
واسم مهم بوده و اینکه سعی شده از 2 طرف پیامی رو منتقل کنه جزو امتیازات طرح حساب می کنم نه
ویژگی ها !
بازم ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا