سلام من از روي صفحه اول ويژه نامه كليك مال روز نامه جام جم يه طرح زدم. به نظر شما چطور شده ؟
mimi_ss2003 Member Sep 6, 2006 #1 سلام من از روي صفحه اول ويژه نامه كليك مال روز نامه جام جم يه طرح زدم. به نظر شما چطور شده ؟
mashreghi Member Sep 6, 2006 #3 حق با آقا احسانه کارت خیلی قشنگه فقط سفیدی قلبت یه کمی زل شده . البته قلب طرحت نه قلب خودت . اگر لینک اون کاری رو که میگی بزاری همه چیز تکمیله
حق با آقا احسانه کارت خیلی قشنگه فقط سفیدی قلبت یه کمی زل شده . البته قلب طرحت نه قلب خودت . اگر لینک اون کاری رو که میگی بزاری همه چیز تکمیله
mpourebadi Member Sep 6, 2006 #4 mimi جان من که چیزی نمیبینم. در ضمن من یه سال پیش یه طرح برا کلیک زدم که قرار بود چاپ بشه ولی میل زدن که فعلا سردبیر اجازه نداده و یه سال میگذره و انداختن پشت گوششون. یا علی. مهدی
mimi جان من که چیزی نمیبینم. در ضمن من یه سال پیش یه طرح برا کلیک زدم که قرار بود چاپ بشه ولی میل زدن که فعلا سردبیر اجازه نداده و یه سال میگذره و انداختن پشت گوششون. یا علی. مهدی
mpourebadi Member Sep 6, 2006 #6 mimi جان حالا دیدم. عالی شده.یعنی زیباست. خوب ترکیب بندی رنگو به کار بردی.