تلفکس پاناسونیک . از روی عکس کار کردم واسه همین دیگه پشتشو نداشتم . 3dmax 2010 mental ray
homayoon_fattah Well-Known Member Jul 23, 2011 #1 تلفکس پاناسونیک . از روی عکس کار کردم واسه همین دیگه پشتشو نداشتم . 3dmax 2010 mental ray پیوست ها T2.jpg 178 کیلوبایت · بازدیدها: 22 T5.jpg 325.3 کیلوبایت · بازدیدها: 15 T3.jpg 325.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13
*farshid* کاربر VIP Jul 23, 2011 #3 درود بر تالش ... اقا کارت خیلی خوبه ... آورین مدلش که حرف نداره ... رندرشم بی نقصه ... منتظر دیدن کاری بیشتر هستم ... موفق باشی . چوخ قشنگیده
درود بر تالش ... اقا کارت خیلی خوبه ... آورین مدلش که حرف نداره ... رندرشم بی نقصه ... منتظر دیدن کاری بیشتر هستم ... موفق باشی . چوخ قشنگیده
homayoon_fattah Well-Known Member Jul 24, 2011 #4 *farshid* گفت: درود بر تالش ... اقا کارت خیلی خوبه ... آورین مدلش که حرف نداره ... رندرشم بی نقصه ... منتظر دیدن کاری بیشتر هستم ... موفق باشی . چوخ قشنگیده کلیک کنید تا باز شود... امیدوارم تو محضر اساتیدی مثل شما ، بهتر از اینا بشه
*farshid* گفت: درود بر تالش ... اقا کارت خیلی خوبه ... آورین مدلش که حرف نداره ... رندرشم بی نقصه ... منتظر دیدن کاری بیشتر هستم ... موفق باشی . چوخ قشنگیده کلیک کنید تا باز شود... امیدوارم تو محضر اساتیدی مثل شما ، بهتر از اینا بشه
HOSSEIN.D Well-Known Member Jul 24, 2011 #6 سلام همایون جان. مدل خیلی عالی شده. جزئیاتش فوق العاده شده. ولی رندر میتونست بهتر باشه. موفق باشی برادر.
سلام همایون جان. مدل خیلی عالی شده. جزئیاتش فوق العاده شده. ولی رندر میتونست بهتر باشه. موفق باشی برادر.
mhattaran کاربر VIP Jul 24, 2011 #7 سلام دست درد نکنه مدل خوب شده، میخواستم ببینم برای سیم تلفن از چه روشی استفاده کردی؟
homayoon_fattah Well-Known Member Jul 24, 2011 #8 mhattaran گفت: سلام دست درد نکنه مدل خوب شده، میخواستم ببینم برای سیم تلفن از چه روشی استفاده کردی؟ کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم . سیم تلفن spring هست . توی قسمت dynamic objects بعد تبدیلش کردم به editable polygon و با ورتکس ها بهش دادم .
mhattaran گفت: سلام دست درد نکنه مدل خوب شده، میخواستم ببینم برای سیم تلفن از چه روشی استفاده کردی؟ کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم . سیم تلفن spring هست . توی قسمت dynamic objects بعد تبدیلش کردم به editable polygon و با ورتکس ها بهش دادم .