تشکر از لطفتونکار خیلی قشنگی شده سروش جان . بهت تبریک میگم![]()
سلام.مثل همیشه خیلی بی عیب و نقص شده.راستش من مدلسازی رو شروع کردم و تو امضام لینکش هست.واقعا کار سختیه و می بینم که داداش ما مدل اپل خوبه که آپولو رو هم می تونه مدل کنه!
نظر شخصیمو میگم.اگه بگم کارش مثل یک حماسه شده اغراق نکردم. جدی میگم. سرعت حرکت بارون همه چی عالی شده.اما به شخصه احساس میکنم بلور کردن زیاد جذاب نشده.شاید تعداد سمپل هاش کم باشه.مثلا الان چندتا سمپل شده.؟ نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم؟ توی فرآیند بلور شدن هر چه تعداد سمپل یا سابدیوایز زیادتر باشه کار واقعی تر اما سرعت رندر هم به تناسب پائین میاد.
خيلي خوب شده ...اين تك فريم يا فيلم؟
برنامه خاصی وجود داره که متاسفانه قیمت اون برنامه برای کار من و خروجی مناسب ۳۰۰۰ دلار هست و
جدا؟ اسمش چیه؟ کرکی براش نیومده؟
در زیبایی و کمال طرح سه بعدی به شخصه شکی ندارم و شایسته تاپ گالری هستش .
اما به نظر من اگر یک PhotoManipulation در نظر بگیریم کار رو ادیت های روی عکس به خوبی اجرا نشدن .
اولین چیز که شاید خیلی تو چشم هستش MotionBlur دو طرفه هستش که در سرعت خیلی زیاد ایجاد میشه نه در حرکت هایی با سرعت برف پاک کن ( چرا اسمش برف پاک کن ؟! مگه بارون رو پاک نمیکنه ؟! نه جدا !!!!) .
آبی که از کنار لاستیک پاشیده خوب شده اما سرعت زیاد ماشین رو نشون میده که این با MotionBlur صحنه تطابق نداره .
نمیدونم دوستان قبلی به این موارد اشاره کردن یا نه چون من نخوندم نظرات رو اما به نظرم حیف میشه اگر همچین طرح زیبای سه بعدی رو به ادیت نهاییش کمتر فکر کنیم .
راستی اون آقاهه ناراحت ؟! مرده ؟! چرا اینطوری بی تفاوت هست صورتش
دیگه گیر دیگه نداشتم بدم !
خوش باشید .
سلام . من زیاد با گرافیک و ... آشنا نیستم . به نظر من کار زیبایی شده ولی چندتا مورد به عقل ناقصم رسید که بهتره بگم :
- بحث سرعت و وضوح : به نظر من با این سرعت که از چرخها معلومه نباید به این وضوح پلاک ماشین چراغهای جلو ، سپر و ... قابل تشخیص باشه .
- در سمت راست(سمت شاگرد !) زیاد طبیعی نیست بخصوص در قسمت بالائیش انگار ضربه دیده !
- کاپوت ماشین زیبا سر جاش قرار داده نشده و بقول معروف جاگیر نشده . برای یه ماشین در این سطح !!! کاپوت با سپرها و ... باید بهتر ست بشه و همچین شکافهایی نداشته باشه .
از نقاط ضعف(البته به نظر من) که بگذریم انصافا آیتم های خیلی زیبایی داره : مثلا همین فضایی که درست شده استثنائیه
در کل تبریک میگم
خیلی خوب شده خسته نباشی دوست![]()
سروش می دونی که چقدر برای کارت و خودت احترام قائل هستم و بهت افتخار می کنم.
خیلی ها نمی دونن چه کارهایی بزرگی کردی و الان داری چه می کنی. جایگاه و ارزش کار تو خیلی بالاتر از مرحله ای که هسنی، هستش.
امیدوارم یه روز وقتی یه فیلم بزرگ Holly Wood ای رو می بینیم اسم تو رو توی تیتراژ با افتخار به اطرافیانم نشون بدم. راه زیادی نمونده.
در مورد این کارت هم با اینکه قبلاً نظر دادم اما باید بگم اگر پلاگین ئه خیلی کاربرد داره برات می تونم با این رفیق های استکبار جهانیم ( :دی ) پول بزاریم بخریمش و کرک و پخشش کنیم. با فتوشاپ هم می شه درآوردش اما پلاگین ئه لامصب یه چیز دیگست!
قربوووووووووونت
مدل و رندر که حرف نداره
من با قیافه ماشینش مشکل دارم فقط d:
البته چراغ جلوش
فک کنم اگه اون قسمتی که روی کاپوت ادامه داده شده حذف میشد ماشینش خیلی خیلی خوشگلتر میشد
از اون گلهایی هم که پاشیده رو ماشین خوشم اومد
خیلی جالبش کرده