online payment

mersiuse

Member
سلام کسی هست که بتونه تو وصل کردن سایت به شتاب کمک کنه؟××× من یک سایت دارم مثلا مثل www.hothost.irمیخوام که بشه آنلاین پرذاخت بشه صورتحساب
خواهشا قیمت هم بگین

hossein2kk

Member
فکر کنم از طریق خود بانک سامان باید اقدام کنی
به سایتش برو فکر کنم یه سری مدارک می خواد و...
می تونی هم زنگ بزنی بهشون
کلا از طریق خود بانک باید اقدام بشه

YTERROR

Active Member
:) شما باید پرت حساب مجازیتون رو وارد کنید تا اطلاعات سفارش مشتری مستقیما در پرت بانک سامان ارسال شنه و بقیه کارها در خود سایت سامان انجام میشه

موفق و پیروز باشید

mersiuse

Member
ممنون از راهنمایی ولی یک نفر بود بهم گفت 50.000 میگیره اینکارو انجام بده
آقای ترور اسکریپتتون فروش اسکریپت چک کردن دامین و سفارش و ثبت فاکتور و انتخاب پلن هاست بصورت آنلاین برای شرکتها هاستینگ این فابلیت رو داره که به شتاب وصل بشه؟!!

YTERROR

Active Member
آقای ترور اسکریپتتون فروش اسکریپت چک کردن دامین و سفارش و ثبت فاکتور و انتخاب پلن هاست بصورت آنلاین برای شرکتها هاستینگ این فابلیت رو داره که به شتاب وصل بشه؟!!

بله این امکان رو داره + با paypal l وصل میشه

موفق و پیروز باشید

HotHost.ir

Member
آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
بر خاتف قوانین سایته ولی پیام خصوصی من هم پر شده (20 تومان )

موفق و پیروز باشید

S4DEGH

Well-Known Member
اصلا سيستم پرداخت سامان ربدي به نوشتن نداره ..

من قبلا توضيح دادم كامل ... يه رابط هست فقط .. اسكريپت هاش رو هم خودشون دراختيار قرار ميدن .. :)

hossein2kk

Member
من یه سیستم فروشگاه فارسی کردم و می خوام به شتاب وصل بشه این کده رو کسی نداره !

caspian

Member
شما اين ارتباط رو اينطوري در نظر بگيريد:
يه صورت حساب براي شخص صادر مي كنيد كه قيمت توش مشخصه و به خريدار مي ديد كه بره بانك و پول رو به حساب بريزه و كد قرمز رنگ روي فيش رو براي شما ارسال كنه.
خالا اين وسط شتاب رو بخواهيم قرار بديم اينوطري ميشه:
شما صورت حساب رو صادر مي كنيد با مبلغ مشخص و اين مبلغ رو به همراه خريدار مي فرستيد به سايت بانك طرف قرارداد، مشتري از طريق سايت مبلغ رو پرداخت مي كنه و سايت بانك خريدار رو به همراه كدشناسه ژرداخت بر مي گردونه به سايت شما.

تنها فرق بين اين دوتا اينه كه شما به جاي اينكه كد رو از مشتري بگيري از سايت بانك مي گيري + اينكه يه سري مشخصات خريد و خريدار رو (با توجه به قوانين بانك) بايد توي ديتابيس ذخيره كني.

HotHost.ir

Member
من همون اول هم گفتم...
اسکریپش رو باید بانک براتون بفرسته.چون باید نام شما و کد فروشنده در سیستم بانک ثبت بشه. و این کار فقط با بستن یک قرارداد با بانک امکان پذیر هستش. همون کاری که ما (www.HotHost.ir) انجام دادیم...

موفق باشید...

caspian

Member
من همون اول هم گفتم...
اسکریپش رو باید بانک براتون بفرسته.چون باید نام شما و کد فروشنده در سیستم بانک ثبت بشه. و این کار فقط با بستن یک قرارداد با بانک امکان پذیر هستش. همون کاری که ما (www.HotHost.ir) انجام دادیم...

موفق باشید...
البته اون كه بديهي هست و راحت مي ري با بانك قرارداد مي بندي.
فكر كنم منظورش بيشتر قسمت برنامه نويسيش باشه

HotHost.ir

Member
البته اون كه بديهي هست و راحت مي ري با بانك قرارداد مي بندي.
فكر كنم منظورش بيشتر قسمت برنامه نويسيش باشه
البته نه خیلی راحت!
اما در این مورد هم اسکریپت رو بانک براتون ارسال میکنه و شما هیج کاری جز آپلود نمیکنید!

parsmatix

Member
سلام دوست عزیز
می تونید به ما سر بزنید
سیستم مدرن پرداخت جهانی پی پال
گروه های طراحی ما ، شبکه و برنامه نویسی به همراه گروه ارزی شرکت دست در دست هم دادن و سیستم پرداخت پی پال را راه اندازی کردن
اگه این قسمت رو بخونید متوجه می شین سرویس های کامل ما را
ممنونم
به امید دیدار
با ما تماس بگیرید

جدیدترین ارسال ها

بالا