.: One Dollar :.

babi-esf

Member
درود سارا جان و خوش آمدید :
کارتون زیبا شده شادباش(تبریک) میگم .
فقط میخواستم بدونم اون عدد ها( 267387 )رو به عمد در وسط اون خطوط ننوشتین ؟(کمی به سمت چپه)
پرسش دیگه ی من هم اینه که آیا کلاس رفتین این سینمافوردی را یاد گرفتین یا خودتون .
و در پایان هم سارا جان ..................... بابا تو دیگه کی هستی.(لبخند)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون دوست عزیز لطف داری. در مورد اون عددها اون بارکد کلا همراه با عددهای براشه.

در مورد c4d هم من هنوز تو حدی نیستم که از کارام تعریف و تمجید بشه. اگرم الان کارامو اینجا میذارم فقط جنبه اینو داره که اولا از کارام انتقاد بشه و ایراداتش گرفته بشه و دوما اینکه بچه ها رو تا جایی که میتونم تشویق کنم به اینکه رو بیارن به استفاده از کارهای ترکیبی. منظورم از کارای ترکیبی استفاده از چند نرم افزار طراحی و ترکیب کارهاست. در ضمن کلاسی هم نرفتم و اصلا c4d رو من تا قبل از اینی که بیام تو مجید انلاین نمیشناختم.

ممنون از همگی
موفق باشید
سارا

babi-esf

Member
sara : گفت:
در ضمن کلاسي هم نرفتم و اصلا c4d رو من تا قبل از ايني که بيام تو مجيد انلاين نميشناختم.
3.gif

سارا جان شما نخست طرحتون رو توی c4d درست میکنین پس از اون میارینش توی فتوشاپ بله ؟
اگه بله میشه بگید فرمت خروجیتون از c4d چیه ؟

NaviD.R.R

Member
منم وقتی این کارای ترکیبی رو میبینم خوشحال میشم به اعتقاد من یک گرافیست موفق و به زور Update باید بتونه به بهترین نحو از ابزارهایی که وجود دارن برای زیبایی کارش استفاده کنه و فقط به نرم افزارهای 2ِD قانع نباشه .
در مورد Cinema4D هم بگم که منم خودم فکر میکردم کار کردن باهاش خیلی سخته و زمان میبره و از این حرفا ...
ولی وقتی یکم باهاش ور بری میبینی که کار کردن با Cinema4D و امثال اون خیلی هم سخت نیست و فقط یکم اراده و تلاش می خواد .
موفق باشید .

cold

Member
درسته نوید جان . کارهای ترکیبی واقعا زیبا میشن .
من از کارهای آقا مصطفی واقعا لذت می برم . خیلی زیبا هستن . من طرحاشون رو اینجا دیدم . واقعا زیباست :

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=53842&page=3

یک مانیتور هم تازگی ازشون دیدم که فکر کنم توی همین انجمن بود .

طرح های سارا خانوم هم همینطور . اونا هم واقعا زیبا هستن . من به شخصه از این طرحشون واقعا لذت بردم .
منم این ابزار رو تهیه کردم . امیدوارم بتونم مثل اونا توی این ابزار موفق بشم .

:)

آخرین ویرایش:

GFX Master

درسته بچه ها ترکیب طرح تو گرافیک امروزی خیلی مهمه. مخصوصا ترکیب 2 و 3 بعدی که دیگه جای خودشو داره.

در مورد خروجی هم این برنامه کاملا از تمام فرمتهای عکس برای خروجی گرفتن پشتیبانی میکنه فرمتهایی مثل jpg و tiff و حتی psd! و حتی میتونید میزان dpi و بقیه چیزا مثل عمق سایه ها و نورها و رنگها و ... رو هم موقع خروجی تنظیم کنید تا زمان کمتر یا بیشتری برای رندر تصویر وقت بگیره.

موفق باشید
سارا

عالی شده خوشم اومد
سارا خانم اگر وقت کردید در مورد برنامه cinema 4d یه مقدار توضیح بدید چون تعریفشو شنیدم ولی تا بحال باهاش کار نکردم .:oops:

GFX Master

خوب تو سایت انجمن cinema4D هم داریم. توی اون انجمن پر از اموزش و لینکای خوبه اونجا سر بزنید و اگرم سوالی داشتید اونجا بپرسید بهتره.

royaieabi

Member
سلام سارا
اولین کار شما بود که دیدم
در مورد cinema4Dچیز زیادی نمیدونم
فقط میتونم از لحاظ اصول گرافیکی در موردش صحبت کنم
ترکیب رنگهات متناسب هماهنگ و مجموعا زیباست
چیدمانت هم قشنگه و شمای زیبایی نمایش داده شده
در مجموع کار قشنگیه
موفق باشی
رویای آبی

جدیدترین ارسال ها