Gate Keeper
Well-Known Member
آقا اينم يكي ديگه(ديگه دارم لوس ميشم)
آموزش اين هم تو سايت هست. من از LENS FLARE , WAVE , CHORME استفاد كردم
تقديم به شما.
آموزش اين هم تو سايت هست. من از LENS FLARE , WAVE , CHORME استفاد كردم
تقديم به شما.
آره زياد وقت نذاشتمLast Samurai گفت:دستت دردنكنه.فقط اگه لبه هاي عكس حاج خانوم رو يه كمي با ايزار blure محو مي كردي بهتر بود.
موفق باشي.
محمد.
saman_sweden گفت:من تمام مطالب بالا را ويرايش كردم
mandana_971 گفت:بابا هنرپيشه به اين نازي...سليقه نداري منم ميگم اگه feathereكارتو ببر بالا ولي بازم خوبه خسته نباشي
davoodvajdi گفت:ضمينه اصلا به عكس نمي خوره يكم سليقه داشته باش فقط بلدي عكس هنرپيشهارو خراب كني!!!!!!!
حالا كه مشكلاتشو متوجه شدي وقت هم كه به اندازه كافي داريد دوباره ويرايشش كن
منتظريم
davoodvajdi گفت:ضمينه اصلا به عكس نمي خوره يكم سليقه داشته باش فقط بلدي عكس هنرپيشهارو خراب كني!!!!!!!
منتظريم
mandana_971 گفت:متن من كه نياز به ويرايش نداشت آخه من هودم بچه خوبيم...منتطر كار جديدالساختت هستيم فرزند
ماشالله چشمم روشن . پسرها و اين سايت .واي واي واي وايMasih-Evanescence گفت:davoodvajdi گفت:ضمينه اصلا به عكس نمي خوره يكم سليقه داشته باش فقط بلدي عكس هنرپيشهارو خراب كني!!!!!!!
منتظريم
يعني چي زمينه به عكس نميخوره؟!!! يك سري به سايت desktopgirls.de بزن ببين اونجا عكس هنرپيشهها و خوانندهها رو روي زمينههاي 100 برابر از اين بدتر ميزارن ملت كف هم ميكنن. اين كار كه به نظر من خيلي خوبه (مخصوصا زمينهاش خيلي قشنگ دراومده). فقط همونطور كه بچهها گفتن بايد روي لبههاي عكست يك كم بيشتر كار ميكردي.
sara_gonjeshk گفت:ماشالله چشمم روشن . پسرها و اين سايت .واي واي واي وايMasih-Evanescence گفت:davoodvajdi گفت:ضمينه اصلا به عكس نمي خوره يكم سليقه داشته باش فقط بلدي عكس هنرپيشهارو خراب كني!!!!!!!
منتظريم
يعني چي زمينه به عكس نميخوره؟!!! يك سري به سايت desktopgirls.de بزن ببين اونجا عكس هنرپيشهها و خوانندهها رو روي زمينههاي 100 برابر از اين بدتر ميزارن ملت كف هم ميكنن. اين كار كه به نظر من خيلي خوبه (مخصوصا زمينهاش خيلي قشنگ دراومده). فقط همونطور كه بچهها گفتن بايد روي لبههاي عكست يك كم بيشتر كار ميكردي.
mandana_971 گفت:نه ديگه فعلا دارم رو يه پروژه مخفي كار ميكنم .تموم كه شد ميذارم كيف كنين.در ضمن كارت هم خيلي قشنگ شده ولي اگه اجازه بدي و قابل بدوني يكم اصلاحش كنم برات.PS رو هم نذاز كنار به نظر منكه آينده روشني داري
mandana_971 گفت:نه كه ندارن....مسيح خان در ضمن آمار پسرهايي كه به سايت www.[....].com و www.<.....>ميرن از دخترا بيشتره...البته به ما چه ها ولي كلا پسرا بيشتر از دخترا از نت استفاده ميكنن.بازم به من چه...فقط دعا ميكنم ايشالله اسمت برا 3 هفته بسته بشه(نفرين مجيد آنلايني)مسي جان شما همچنان منتظر باش
ممنون
mandana_971 گفت:خوب بابا اسم كاربريتو ميگم مگه مسي نيس؟حالا چون تويي مصي...اصلا بهت ميگيم 64700 ديگه كسي هم تاراحت نميشه...راستي از تو چه پنهان هرچي خودمو كشتم نشد اين عكسو عوض كنم...اگه عكس اصلي رو بذاري ممنون ميشم