OLDmonster

سلام...اینم یه کار دیگه که فلن دیتیل ندادم...رندرش هم زیبراش بوده و کمیم تز فتوشاپ کمک گرفتم...
6fug4xs.jpg

ehsan_3dmax

Active Member
سلام مجید جان همچون همیشه عالی شده مدلینگت.
فقط دو تا نظر کوچک: خطی که بینی رو به لب وصل میکنه در کناره ها یکم تیز به نظر میاد و روی گوشها هم بیشتر باید کار بشه. همین.
موفق باشی.

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
سلام.
کارت خیلی قشنگ شده. یک نظر هم میدم نگن همش تعریف میکنه. این بینیش اگر یک مقدار برجستگیهاش بیشتر بشه قشنگتر میشه. خطهای روش یک مقدار تخته.امیدوارم منظور رو رسونده باشم.
منتظر دیتیل کار هستم.
در ضمن همونطور که دیدی منم zbrush رو تقریبا چند ماهی هست شروع کردم ولی مثل شما کار کشته نیستیم هنوز :wink: . یه سری هم طرفای ما بزن اوستا. :cool:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار واقعا قشنگي شده مجيد.

فقط به نظر منم كلا چين چروكاي صورت چه رو قسمت بيني چه رو قسمت پيشوني يكمي برجسته تر بشه خيلي بهتره.

موفق باشي.

از نظر همه ی دوستان ممنون...یه تغییرات اساسی دادم...lدوستان عزیز...راستش میترسم نظر بدم ناراحت شن بچه ها...چیزایی که من اینجا میبینم بیشتر نان اورگانیک هستن..کرکتراییم که مدل میزنن بچه ها واقعن ایرادای اساسی داره...از جمله اینکه اکسرن توپولوژی ندارن...از نظر آناتومی هم خیلی ضعیف هستن...حالا به تکسچر و متریال و رندر هم کاری نداریم...
اگه خواستین من نظر میدم...ولی ناراحت نشید..!!!
ایشالا سطح کار هممون یه روزی به حرفه ای های جهان برسه...
اینم با تغییرات جدید...
61vb59s.jpg

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
من شخصا اگر کسی نظر بده و ببینم واقعا راست میگه و سازندست ، چرا ناراحت بشم؟ خیلی هم خوشحال میشم. حالا اگر کسی پیدا بشه و بتونیم ازش چیزی هم یاد بگیریم که دیگه چه بهتر.
فکر میکنم کلا بچه ها واسه بهتر شدن کاراشون میان اینجا کار میزارن.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مجيد اين جديده خيلي بهتر از قبليه شد. مخصوصا چين و چروكا و بخصوص اون دندوناي جلوش واقعا خيلي بهتر شده.
confetti.gif

مجيد بازم قراره روي اين طرحت كار كني؟ چون ميخوام بذارمش تو تاپ گالري اگر كار ميكني صبر كنم طرح نهايي رو بذارم.

موفق باشي.
foryou.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا